Arefian.ehsan
کاربر سایت
آره دقیقا.اگ بخوام نپره باید چه کاری کنم؟در این صورت کلی بازی ها می پره
آره دقیقا.اگ بخوام نپره باید چه کاری کنم؟در این صورت کلی بازی ها می پره
خیلی ممنونم. ولی در این حالت بازی ها و سیو ها میپره.من میخوام بازی هام از بین نرنخیلی سادس با کابل لنوصل شو به لایو یا وای فای .بعد گزینه sign up بزن .مشخصات ازت میگیره و گیمر تگتو میسازی. فقط دقت کن اسم گیمر تگت سری اول هزینه نداره ولی اگه بعدا بخوای عوض کنی ده دلاره
والا من اورجینال میزنم ولی چه اهمیتی داره که حالا میخوای پروفایلتو عوض کنی!خیلی ممنونم. ولی در این حالت بازی ها و سیو ها میپره.من میخوام بازی هام از بین نرن
500 روندیدمالان xbox one s
با هارد ۵۰۰ گیگ و ۱ ترابایت چنده؟
با گارانتی و بدون گارانتی؟
185.55.226.26سلام دوستان من اینترنت اسياتك دارم و تاهمین چند روز پیش با DNS 172.22.122.100 میتونستم ساین این کنم به Xbox One S ولی الان اصلا نمیشه کسی میتونه کمک کنه؟؟
دوستان کسی اطلاعی نداره که این اکانت های فول گیم از کجا گیر میاد که نخایم بریم پیش مغازه دار؟
سلامسلام
برای استفاده آفلاین؟ یا می خواهید دائمی برای خودتون؟ یا ظرفیت هوم؟
* اکانت با بازی تعداد بالا بخواهید چند میلیون باید هزینه کنید، حدودا با چند تا بازی می خواهید؟
سلام
برای استفاده آفلاین خودم
که نخام هر سری پول بدم مغازه دار بازی بریزه
حدود 20 30تا بازی
سپاااس فراوان دوست عزیز بابت راهنماییتبرای این کار همون ظرفیت آفلاین تهیه کنید بهتره وگرنه باید هزینه بالا کنید. (الان خرید حدود 30 بازی کامل 15 تا 25 میلیون هزینه داره)
اگه دانلود دیتای بازی ها مشکلی نداره براتون در صورت تمایل تاپیک موجود در امضای بنده رو نیز بررسی کنید.