alisantori
کاربر سایت
دوستان بنظرتون از کدوم فروشگاه اینترنتی، ایکس باکس بخرم بهتره؟
دریم کالا
دستی بهم معرفی کرده بود گفت خریده راضیه رفیقاشم خریدن
من یه بار یه کنسول سفارش دادم برام اومد واقعا خوب بود
24 ساعتم مهلت تست داره
دریم کالا
دستی بهم معرفی کرده بود گفت خریده راضیه رفیقاشم خریدن
من یه بار یه کنسول سفارش دادم برام اومد واقعا خوب بود
24 ساعتم مهلت تست داره
هیچکدام . دیجی کلا که مطمئنه ولی گرون فروشه . بقیه هم که اعتباری بهشون نیست
فقط قیمت هاش یه کم بالاسایشون درست میگن، دریم کالا مطمئن هست من هم به شدت مشکل داشتم تو شهرمون برای خرید بازی، دسته و... که از طریق همین جا با دریم کالا آشنا شدم و تا حالا دوبار خرید مؤفق و بدون مشکل داشتم ازش
اصلن اینگونه که فکر می کنید نیست! من هم تجربه ی نامؤفق خرید اینترنتی داشتم و بر همین اساس حضوری خرید میکردم که این اواخر واقعن با این فروشنده های شهر مون به مشکل خوردم . چون خیلی اذیت میکردن و بد قول بودن (اون فروشنده ی خوب و اصلی که میشناختم کنار گذاشت کارش رو-بهش گیر داده بودن!!) وقتی از طریق همین جا با دریم کالا آشنا شدم فهمیدم که واقعن چه اشتباهی کردم این مدت ، بازی ها رو هم مجبور بودم بخاطر اضافه شدن یک واسطه گرون تر بخرم
در کل نباید خودمون رو بخاطر فروشنده های بی انصاف و شیاد اینترنتی از این امکانات محروم کنیم
اگه با دقت و پرس و جو جای مطمئن رو پیدا کنیم مشکلی پیش نمیاد
دی جی کالا هم از نظر اطمینان خوبه ولی برای کنسول (و لوازم جانبی) و بازی اورجینال دریم کالا بهترین گزینه ست در حال حاضر
Sent from my iPhone using Tapatalk
فقط قیمت هاش یه کم بالاس
همین وان اس رو تهران تو بازار بخای بخری یک ترا میده یک میلیون ولی تو دریم کالا یک و دویست و خورده
بازی ها هم من نگاه کردم . اولا که معلوم نبود اکانت هستن یا سی دی فیزیکی . ولی در هر دوصورت تو بازار خیلی کمتره قیمت . من کمتر از یکماه بیش بتلفید یک . سی دی اش رو گرفتم 110
گیفت کارت ده دلاری رو اکثر سایتا 43 میفروشن ولی دریم میده 47
ایشون درست میگن، دریم کالا مطمئن هست من هم به شدت مشکل داشتم تو شهرمون برای خرید بازی، دسته و... که از طریق همین جا با دریم کالا آشنا شدم و تا حالا دوبار خرید مؤفق و بدون مشکل داشتم ازش
اصلن اینگونه که فکر می کنید نیست! من هم تجربه ی نامؤفق خرید اینترنتی داشتم و بر همین اساس حضوری خرید میکردم که این اواخر واقعن با این فروشنده های شهر مون به مشکل خوردم . چون خیلی اذیت میکردن و بد قول بودن (اون فروشنده ی خوب و اصلی که میشناختم کنار گذاشت کارش رو-بهش گیر داده بودن!!) وقتی از طریق همین جا با دریم کالا آشنا شدم فهمیدم که واقعن چه اشتباهی کردم این مدت ، بازی ها رو هم مجبور بودم بخاطر اضافه شدن یک واسطه گرون تر بخرم
در کل نباید خودمون رو بخاطر فروشنده های بی انصاف و شیاد اینترنتی از این امکانات محروم کنیم
اگه با دقت و پرس و جو جای مطمئن رو پیدا کنیم مشکلی پیش نمیاد
دی جی کالا هم از نظر اطمینان خوبه ولی برای کنسول (و لوازم جانبی) و بازی اورجینال دریم کالا بهترین گزینه ست در حال حاضر
فقط قیمت هاش یه کم بالاس
همین وان اس رو تهران تو بازار بخای بخری یک ترا میده یک میلیون ولی تو دریم کالا یک و دویست و خورده
بازی ها هم من نگاه کردم . اولا که معلوم نبود اکانت هستن یا سی دی فیزیکی . ولی در هر دوصورت تو بازار خیلی کمتره قیمت . من کمتر از یکماه بیش بتلفید یک . سی دی اش رو گرفتم 110
گیفت کارت ده دلاری رو اکثر سایتا 43 میفروشن ولی دریم میده 47
دوستان بعضی سایت ها زدن اپدیت جدید منتشره شده داره زمینه سازی میکنه برای ایجاد یک رابط کاربری جدید که تا اخر سال منتشر میشه . و اینجور استنباط کردن اون رابط جدید ویندوز 10 میباشد
یعنی امیدی هست بشه روی ایکس باکس ویندوز 10 نصب بشه . این خیلی عالی نیست
اگر نصب بشه . حتما ویندوز 10 اصل میخاد . بنظرتون ویندوز 10 اصلی قیمتش چقدر خواهد بود تو استور مایکروسافت
دریم کالا عالیه
دیجی کالا خوب نیست چند تجربه بد دارم از خرید دیجی کالا
من از دی جی کالا تجربه ی خرید کافی ندارم فقط یه یار اون هم وسیله ی الکترونیکی نبود -بر اساس تعاریف خوب و اعتباری که داره گفتم
در کل نا امید کننده ست وقتی آدم میشنوه دیجی کالا هم همچین داستان هایی داشته
من خودم اگه جای مطمئن باشه قطعن همون حضوری رو ترجیح میدم
ولی گاهی اوقات واقعن آدم چاره ی دیگه ای نداره جز خرید اینترنتی -مخصوصن اگه به امکانات و فروشنده ی خوب دسترسی نداشته باشه در شهر خودش-
اگر اهل خرید گیفت هستی . از این سایت بخر . به نظر من هم قیمت اش از بقیه بهتره و هم تا حالا درست بودنبله خب، اوضاع تهران و یا حتی شهر های بزرگ دیگه خیلی فرق میکنه تا شهرستان ها ، این رو قبول دارم
بازی ها که دریم کالا همیشه برای ps4 پلمپ و فیزیکی (کاملن مشخصه اتفاقن) میفروشه
این اختلاف قیمت چند تومنی گیفت ها بین سایت ها هم طبیعی هست و همیشه بوده در کل
چه خبره تو این مملکت!!! من تا همین دو سه سال پیش فروشنده و تعمیرکار کنسول بودم البته تهران نبودم منتها اصلا و ابدا از این قضایا نبود!! ابنجور که شماها میگین دیگه به چه کسی میشه اعتماد کرد؟؟ چند تا پست اخیر رو خوندم متعجب شدم!! دی جی کالا؟؟؟ سایتهای...!! حالا بچه های توپخونه رو بگین آره اونا اکثرا تو معاملات شیطون بازی در میارن ولی سایتی مثل دیجی کالا نباید بعد اوج گرفتن خودشون رو گم کنن