night lord
کاربر سایت
همون dns بر مبنای 64 که بالاتر گفته بودم رو زدمچه dns ای زدی؟
مشکل فقط سرعت و پینگ نت بود سه هفتست منو درگیر کرده بود
همون dns بر مبنای 64 که بالاتر گفته بودم رو زدمچه dns ای زدی؟
آخه چطور یکدفعه 100 گیگ دانلود کنم؟!با کامپیوتر و منیجر دردسرش بیشتره . یک اینترنت پرسرعت مثل همراه بخر و با دستگاه دانلود کن .
هرجا هم قطع بشه معمولا مشکلی پیش نمیاد و از انجا شروع میشه . ولی سعی کن یکجا دانلود کنی
حالا میخوام فورزا 7 رو آپدیت کنم روی xb1x چطور میشه بی درد سر با دانلود منیجر کامپیوتر روی هارد دانلود کرد بعد بریزم روی xbox?
و اگر هنگام آپدیت فورزا7 با خود کنسول فایل 100 گیگی،، خواستم کنسولو خاموش کنم یا اینترنتم قطع شد و کلا به هر دلیلی قطع شد آپدیت بعدا باید از اول انجام بشه؟ یا تا اونجایی که آپدیت کرده نگه میداره و از ادامه آپدیت میکنه؟
مشکل خرید کردن که با هیلتر شکن باید خرید بازی میکردی تو لایو تو 360 همچنان روی لایو وان هم پا برجاست ? یا میشه خرید کرد بدون مشکل?
بازی های 360 دسترسی تو لایو وان هست همش خرید کرد?
داداش بهترین راه اینه که کل دیتارو با دانلود منیجر دانلود کنی بعد از طریق baylife اپدیت کنی فک کنم اخرین اپدیت فورزا۷ تو اسیا دی ال هس قبل دانلود چک کنمن gears of war 4 که حدود ۵۰ گیگ آپدیت داشت اینجوری اپدیت کردمآخه چطور یکدفعه 100 گیگ دانلود کنم؟!
به نظر نشدنیه
سعی میکنم ببینم چی میشه
با ip ایران نمیشه خرید کردمشکل خرید کردن که با هیلتر شکن باید خرید بازی میکردی تو لایو تو 360 همچنان روی لایو وان هم پا برجاست ? یا میشه خرید کرد بدون مشکل?
بازی های 360 دسترسی تو لایو وان هست همش خرید کرد?
روی one x هم جواب میده؟داداش بهترین راه اینه که کل دیتارو با دانلود منیجر دانلود کنی بعد از طریق baylife اپدیت کنی فک کنم اخرین اپدیت فورزا۷ تو اسیا دی ال هس قبل دانلود چک کنمن gears of war 4 که حدود ۵۰ گیگ آپدیت داشت اینجوری اپدیت کردم
بستگی به نمایشگرت داره ببین ساپورت میکنه یا نهسلام برای رنگ اون حالت standard بهتره یا pc rgb؟
روی xbox x
سونی x900e رو کدوم بزارم؟بستگی به نمایشگرت داره ببین ساپورت میکنه یا نه
X900 فکر کنم رنگ 10 بیت رو هم ساپورت کنه ولی در مورد pc rgb نمیدونمسونی x900e رو کدوم بزارم؟
سونی x900e رو کدوم بزارم؟
اون گزینه بالاییش رو اخری که ۳۶ و ۱۲ بزارم؟
اقا ممنونم تا این جا کمک کردیX900 فکر کنم رنگ 10 بیت رو هم ساپورت کنه ولی در مورد pc rgb نمیدونم
در اینکه pcrgb بهتره شکی نیست ولی اگر تی وی ات ساپورت نکنه یکسری رنگارو از دست میدی
رنگ هم اگر دوازده بیت بذاری و ساپورت نکنه همین طور