amir_k2m
کاربر سایت
من که میگم فقط s بخر چون تصمیماتی که برای بازیهای مولتی گر۴ته میشه اولویت با نسخه های معمولیه نه x اما توی بازیهای تک نفره داستانی فرق میکنه دست سازندها برای نسخه x بازه میتونن هر فریمی با هر کیفیت و رزولوشنی براش درنظر بگیر اما وان معمولی یا s محدودیت دارن و باید طبق استانداردش عمل کنن هک نداریم توی ایکس بامس البته جدیدا اکانت هک روسی اومده که خطر بن بسیار بالاست مایکرو رو با سونی مقایسه نکنین مثل سونی شل نمیگره همه چیزو چون از نظر نرم افزاری بسیار قوی عمل میکنه دنبال هک و این چیزا نباش اکانتهای قانونی ظرفیتی با نصف قیمت هیت فقط از جای معتبر تهیه کن هیچ مشکلی پیش نمیاد رو tv ۲۲ فقط همین وان معمولی باید بازی بشه s بخر هم خوشگله هم کوچیک و جمع و جور hdr داره که وان معمولی همون مشکی نداره دستش جک ۳.۵ میخوره درایو بلوری ۴k داره واسه فیلمهای 4k وان s بگیر اونم ۱ترا چون آپدیتها حجیمن کم میاری البته اگه کم هم بیاری یه هارد اکسترنال بزن بهش حله بازیها ۱۰ تومن گرونتر از سونی اونم فقط تپی مملکت ما اینطوریهسلام دوستان
من بین ps4 و xbox one تصمیم گرفتم xbox one بخرم ( هم بخاطر طراحی کنسول , هم بازی هاش , هم دست هاش و ......... )
چنتا سوال دارم
1- من xbox one سری اول fat دیدم خیلی خوشم اومد
بنظرتون xbox one بخرم یا xbox one s ؟ فرقشون چیه؟
2- قیمت xbox one سری اول و xbox one s چنده؟ 500 گیگ باشن
باندل باشه خیلی بهتره
3- هک شده یا نه؟
4-بازی هاش چنده؟ ( فیزیکی )
5- غیر از بازی ها معمول مولتی که رو همه کنسول ها میان , بازی ها شاد و فانتزی و جالب برای xbox one هست؟
6- این xbox one x جدید اومده و قیمتش بالاست برای منی که تلویزیونم 22 اینچ led هست فرقی میکنه خریدنش؟
و یه سوالی ذهنمو درگیر کرده
الان xbox one بازیا xbox 360 و xbox original اجرا میکنه
حالا سوالم اینه وقتی xbox one x اومده آیا امکان داره وقتی نسل 9 شروع شد بخاطر سخت افزار جدیدش و قوییش , بازی هایی که برای کنسول ها نسل 9 فقط میان یه نسخه هم برای xbox one x بیاد؟