همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام دوستان
ميخام اين كنسول بخرم و تا حالا اكس باس نداشتم و اطلاعاتى ازش ندارم فقط چن صفحه اى ك خوندم ظاهرا بر عكس ps4 مشكلات ريز و درشتى داره و ى سرى خطاهايى ك باعث دلسردى ميشه. اينكه نميشه بازى ديجيتالى خريد و بايد ى سرى حركت زد و كارت اعتبارى و .... واقعا عجيبه! ايا واقعا اينطوريه يا دوستان مشكل ديگه اى دارن؟
لطفا راهنماييم كنين تا بتونم تصميم درستى در مورد خريد اين كنسول بگيرم
ممنون

سلام دوستان
ميخام اين كنسول بخرم و تا حالا اكس باس نداشتم و اطلاعاتى ازش ندارم فقط چن صفحه اى ك خوندم ظاهرا بر عكس ps4 مشكلات ريز و درشتى داره و ى سرى خطاهايى ك باعث دلسردى ميشه. اينكه نميشه بازى ديجيتالى خريد و بايد ى سرى حركت زد و كارت اعتبارى و .... واقعا عجيبه! ايا واقعا اينطوريه يا دوستان مشكل ديگه اى دارن؟
لطفا راهنماييم كنين تا بتونم تصميم درستى در مورد خريد اين كنسول بگيرم
ممنون

من به عنوان کسی که فن سونی ام چند نکته بگم
اگه شما به ابدیت اجباری که لازمه تو حالت انلاین برا اجرا کردن بازی نیاز هست مشکل باشه بله Xboxمشکل داره

من خودم برا اینی که نمیشه عادی خرید کرد از استور مشکل دارم ولی فکر کنم چون تحریم ها رفع شد مشکلم حل میشه

از لحاظ کیفیت ساخت بهتر از Ps4هست این رو تا با چشم خودت نبینی باور نمیکنی
سرعت Xblخیلی خوبه یعنی مشکلی نداره

سیستم عامل عالیه بدون کندی

سرعت نصب بازی خیلی پایینه در برابر Ps4

قاون های مسخره ای داره این کنسول که بعضی وقت ها رو اعصابته

و طراحی بسیار بد در برابر Ps4

این ها نکته هایی هست که من تو این ماه بهش برخورد کردم

خیلی ها میگن طراحی بدی داره این کنسول از نظر شکل ظاهری اما با سلیقه من خیلی قشنگه هم خیلی حجیمه و هم خیلی ساده و ارم ایکسباکس وقتی چراغ خاموشه واقعا عالیه

برادرزاده من ps4 داره و براى همين من ميخام xb1 بخرم ك دو تا رو داشته باشيم. Ps4 ك واقعا مشكلى من نديدم توش راحت خريد ميكنى و اپديت هم مشكلى نداره. من با حجم كنسول و سرعت نصب و اين چيزا مشكلى ندارم ولى واسه انلاين بازى كردن و خريد تخفيفات استور اگه بتونين راهنماييم بكنين خيلى ممنون ميشم چون براى ps4 گيفت كارت ميخرى و راحت استفاده ميكنى ولى ظاهرا دوستان با استور xb1 مشكل دارن.

برادرزاده من ps4 داره و براى همين من ميخام xb1 بخرم ك دو تا رو داشته باشيم. Ps4 ك واقعا مشكلى من نديدم توش راحت خريد ميكنى و اپديت هم مشكلى نداره. من با حجم كنسول و سرعت نصب و اين چيزا مشكلى ندارم ولى واسه انلاين بازى كردن و خريد تخفيفات استور اگه بتونين راهنماييم بكنين خيلى ممنون ميشم چون براى ps4 گيفت كارت ميخرى و راحت استفاده ميكنى ولى ظاهرا دوستان با استور xb1 مشكل دارن.
بخش آنلاین Xbox (لایو) عالیه و خیلی بهتر از PSN هستش
تخفیفات هم که خیلی زیاده.
برای وارد کردن گیفت کارت و خرید بازی باید چیز شکن داشته باشی

ممنون بابت پاسخ دوستان فقط ى سوال اينكه با كامپيوتر ميشه كد گيفت كارت تو استور اكس باكس وارد كرد و بعد از اكس باكس بازى رو دان كرد يا فقط بايد از طريق خود اكس باكس گيفت كارت وارد كرد؟
راستى فقط واسه وارد كردن گيفت كارت v....n ميخاد يا براى انلاين بازى كردن هم v......n ميخاد؟

آخرین ویرایش:
چند ماه پیش دیسک GTA V رو داشتم و بازی رو تموم کردم و بعد دیسک رو فروختم الان بازی رو به صورت دیجیتالی خریدم ولی دیگه خبری از سیوم سابقم نیست و بازی از اول شروع میشه ! جریان چیه ؟!

راستی میشه از سیو یه یوزر دیگه استفاده کرد روی یوزر خودمون ؟

چند ماه پیش دیسک GTA V رو داشتم و بازی رو تموم کردم و بعد دیسک رو فروختم الان بازی رو به صورت دیجیتالی خریدم ولی دیگه خبری از سیوم سابقم نیست و بازی از اول شروع میشه ! جریان چیه ؟!

راستی میشه از سیو یه یوزر دیگه استفاده کرد روی یوزر خودمون ؟
دقیقا منم اونبار سوال پرسیدم منظورم همین بود اگر به صورت آفلاین باشید سیوها همیشه هستند الان من یک ماهه که آفلاینم همه سیوایه 18تا بازیم هست!اما قبلش که آنلاین بودم سیو بعضی بازیام خودکار پاک میشدن از اول باید بازی شروع میکردم!اومدم اینجا پرسیدم مثله اینکه دوستان همچین مشکلی نداشتن گفتم، لابد باگش اتفاقی برایه من پیش اومده بود.

یاد خیلیل و پوریا بخیر چقدر تو زمان 360 کمک کاربرا میکردن اینجا سئوالهای تخصصی دیگه کمتر جواب داده میشه

در کل من دسته کنسولم خراب شد و دکمه LT اون طوری شده بود انگار دائم دستت روی دکمش هست دسته رو باز کردم دیدم دکمه های LT و RT کارکرد پیچیده ای دارن و با میدان مقناطیس فعال میشن! آهنربای اون رو چک کردم دیدم مشکلی نداره و هر کاری هم کردم دیدم درست نمیشه و مشکل هم معلوم نبود اول سعی کردم جای دکمه ها رو تو منو کنسول عوض کنم که دیدم همه دکمه ها رو به غیر از LT و RT میشه عوض کرد ولی این دو تا رو نمیشه
در حالی که نا امید بودم تصمیم گرفتم با آب دهان اون نقطه مورد نظر رو پاک کنم که یک لحظه دیدم درست شد و دوباره خراب شد! این کارو چند بار انجام دادم و دیدم با آب دهان درست میشه و فهمیدم این کار باعث اتصال میشه نقطه مورد نظر رو پیدا کردم که یک خازن بسیار بسیار کوچیک بود که گویا تشکسته بود و اون رو با لحیم یک سره کردم و الان دسته سه روزه که درست کار میکنه

در کل خواستم بگم اگر دسته شما خراب شد میتونید از تجربه من استفاده کنید

دقیقا منم اونبار سوال پرسیدم منظورم همین بود اگر به صورت آفلاین باشید سیوها همیشه هستند الان من یک ماهه که آفلاینم همه سیوایه 18تا بازیم هست!اما قبلش که آنلاین بودم سیو بعضی بازیام خودکار پاک میشدن از اول باید بازی شروع میکردم!اومدم اینجا پرسیدم مثله اینکه دوستان همچین مشکلی نداشتن گفتم، لابد باگش اتفاقی برایه من پیش اومده بود.

من بازی رو اپدیت کردم امروز و وارد بازی شدم اون سیو قبلیم که گم شده بود از سیستم کلاد مایکرو واسم سینک شد ! رفتم توی قسمت ساپورت مایکرو دیدم زده برای اینکه سیو ها به سیتستم کلادتون فرستاده بشن باید حداقل یکبار زمانی که بازی می کنید انلاین باشید تا سیو به صورت اتومات به اونجا انتقال داده بشه ...

خواهشا کمک کنید. واقعا دیگه دیوونه شدم:|
چند روز پیش PS4 رو رد کردم و وان گرفتم. ولی واقعا روانی شدم:| یه بازی که میخواد نصب بشه 1 ساعت طول میکشه:| یه نکته عجیب دیگه هم هست. اونم اینکه مثلا فورتزا 6 رو گذاشتم تو دستگاه. یک ساعت خبر مرگش طول کشید تا نصب بشه:| حالا نصب شد و رفت تو بازی. امروز که اومدم دوباره بازی کنم باز میگه باید بازی رو نصب کنی:|:|:| از 8 شب تا الان تازه 70 درصد رفته:|
چیزی که مشخصه اینه که مشکل عادی نیست. شاید مثلا دستگاه مشکل داره یا چمیدونم من یه گندی زدم. ولی هرچی که هست روانیم کرده:|

خواهشا کمک کنید. واقعا دیگه دیوونه شدم:|
چند روز پیش PS4 رو رد کردم و وان گرفتم. ولی واقعا روانی شدم:| یه بازی که میخواد نصب بشه 1 ساعت طول میکشه:| یه نکته عجیب دیگه هم هست. اونم اینکه مثلا فورتزا 6 رو گذاشتم تو دستگاه. یک ساعت خبر مرگش طول کشید تا نصب بشه:| حالا نصب شد و رفت تو بازی. امروز که اومدم دوباره بازی کنم باز میگه باید بازی رو نصب کنی:|:|:| از 8 شب تا الان تازه 70 درصد رفته:|
چیزی که مشخصه اینه که مشکل عادی نیست. شاید مثلا دستگاه مشکل داره یا چمیدونم من یه گندی زدم. ولی هرچی که هست روانیم کرده:|

احتمالاً دستگاه داره اپدیت بازی رو برات دانلود میکنه که انقدر طول میکشه ! اگه بازیت دیسکه پاک کن از اول نصب کن بعد افلاین وارد بازی بشو ببین مشکلی هست یا نه !

نصب اولیه بازی هم بسته به حجم بازی طول میکشه دیگه ...

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or