همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خواهشا کمک کنید. واقعا دیگه دیوونه شدم:|
چند روز پیش PS4 رو رد کردم و وان گرفتم. ولی واقعا روانی شدم:| یه بازی که میخواد نصب بشه 1 ساعت طول میکشه:| یه نکته عجیب دیگه هم هست. اونم اینکه مثلا فورتزا 6 رو گذاشتم تو دستگاه. یک ساعت خبر مرگش طول کشید تا نصب بشه:| حالا نصب شد و رفت تو بازی. امروز که اومدم دوباره بازی کنم باز میگه باید بازی رو نصب کنی:|:|:| از 8 شب تا الان تازه 70 درصد رفته:|
چیزی که مشخصه اینه که مشکل عادی نیست. شاید مثلا دستگاه مشکل داره یا چمیدونم من یه گندی زدم. ولی هرچی که هست روانیم کرده:|
نصب بازی های مختلف بسته به حجمشون بین ده تا بیست دقیقه طول میکشه

چند روز پیش PS4 رو رد کردم و وان گرفتم. ولی واقعا روانی شدم:| یه بازی که میخواد نصب بشه 1 ساعت طول میکشه:| یه نکته عجیب دیگه هم هست. اونم اینکه مثلا فورتزا 6 رو گذاشتم تو دستگاه. یک ساعت خبر مرگش طول کشید تا نصب بشه:| حالا نصب شد و رفت تو بازی. امروز که اومدم دوباره بازی کنم باز میگه باید بازی رو نصب کنی:|:|:| از 8 شب تا الان تازه 70 درصد رفته:|
چیزی که مشخصه اینه که مشکل عادی نیست. شاید مثلا دستگاه مشکل داره یا چمیدونم من یه گندی زدم. ولی هرچی که هست روانیم کرده:|
من هم مشکلی نداشتم نصب بازی ها همون 15 تا نهایت 30 دقیقه طول میکشه . شما موقع نصب بازی به اینترنت وصل نباش که نخواد آپدیت دانلود بکنه

درسته نصب بازیاش یه مقدار طول میکشه.شما هم احتمالا حین نصب آنلاین بودی شروع کرده به آپدیت گرفتن .منم تازه ایکس باکس وان گرفتم ولی باور کن ارزششا داره چند روزه الان sunsetoverdrieگرفتم شده خواب وخوراکم همش پاشم واقعا بعد 2سال تازه دارم طعم بازیا حس میکنم فورتزا 6 هنوز نگرفتم ولی اونم خیلی ازش تعریف میکنن خلاصه نگران نباشه چون کنسول فوق العاده ایه

من این سوال رو چندین بار پرسیدم حتی یکنفر هم جواب نداد
چطور میشه از بازی ها فیلم گرفت و به Pcانتقال داد؟

2 بار دکمه Home رو بزنید بعد با Y میتونید عکس، و با X هم فیلم بگیرید.

برای دیدنشون هم میتونید به خود سایت Xbox یا Xbox DVR مراجعه فرمائید !

درسته نصب بازیاش یه مقدار طول میکشه.شما هم احتمالا حین نصب آنلاین بودی شروع کرده به آپدیت گرفتن .منم تازه ایکس باکس وان گرفتم ولی باور کن ارزششا داره چند روزه الان sunsetoverdrieگرفتم شده خواب وخوراکم همش پاشم واقعا بعد 2سال تازه دارم طعم بازیا حس میکنم فورتزا 6 هنوز نگرفتم ولی اونم خیلی ازش تعریف میکنن خلاصه نگران نباشه چون کنسول فوق العاده ایه
Sunset واقعا عالی بود نصبشم پونزده دقیقه بیشتر طول نمیکشه درضمن خواستی بیا دونفری بریم

من بازی رو اپدیت کردم امروز و وارد بازی شدم اون سیو قبلیم که گم شده بود از سیستم کلاد مایکرو واسم سینک شد ! رفتم توی قسمت ساپورت مایکرو دیدم زده برای اینکه سیو ها به سیتستم کلادتون فرستاده بشن باید حداقل یکبار زمانی که بازی می کنید انلاین باشید تا سیو به صورت اتومات به اونجا انتقال داده بشه ...
درسته دوسته عزیز البته الان چون کلی بازی ظرفیت آفلاین دارم نمیتونم به نت وصل بشم اما هیچکدوم از سیوام مشکل نداره.اما اون اولا که به اینترنت وصل میشدم مثلا سر بازی هوریزن 2 حجمه سیومم یخورده بالا بود 20مگ و اینترنتم اصلا خوب نبود با موبایل انلاین میشدم در حده یه اتصال ساده! وقتی وارد بازی میشدم برابه سینک شدن سیو یه نوار سبز رنگ پر میشد که باید 100 درصد میشد اما چونکه زیاد طول میکشید کنسلش میکردم میرفت حالت آفلاین منم مجبور بودم از اول بازی شدوع کنم!حداقل 3بار اینجوری شد منم باز از اول بسمه الله بازی شروع میکردم!اما الانکه افلاینم خیلی راحت سیوام هست.باید به فکر یه اینترنت خیلی خوب باشم وان بدونه نت خوب واقعا نصف کارایی لذت واقعیش نداره!

دوستان من بعد از دو روز ايكس باكس رو روشن كردم ولى هيچ فيچرى رو نشون نميده. ف ى ل ت ر شده؟ بخش گيم، بخش موزيك، حتىcommunity اصلا نمياد. پين هامم نيست. نتم درسته و nat open هست رى استارت هم كردم. اتفاق جديدى افتاده ما بى خبريم؟

حل شدد
Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
دوستان من بعد از دو روز ايكس باكس رو روشن كردم ولى هيچ فيچرى رو نشون نميده. ف ى ل ت ر شده؟ بخش گيم، بخش موزيك، حتىcommunity اصلا نمياد. پين هامم نيست. نتم درسته و nat open هست رى استارت هم كردم. اتفاق جديدى افتاده ما بى خبريم؟

حل شدد ������
Sent from my iPhone using Tapatalk

برو تو سیتینگ آفلاین آنلاین کن ببین درست میشه
بعض وقتها هم مال کانکشن هست مثلا من بعضی وقتها با موبایل وصل میشم اینجوری میشه ولی با ADSL وصل میشم اوکیه

دوستان گویا امکان خرید بازیها از سایت ایکس باکس بدون ف ی ل ت ر شکن امکان پذیر شده. من امروز بازی hand of fate و بازی sacred citabel رو خیلی راحت گرفتم. قبلا برا گرفتن بازی های 360 حتما باید از ف ی ل ت ر شکن استفاده میکردم.

نمیدونم اینجا جاش هست یا نه؟ اما بچه ها خواهشا راهنمایی کنید.امروز بعد از ظهر میرم که کنسول رو بگیرم راستش رو بخاین خیلی اطالاعاتم در مورد xbox زیاد نیست چون تا حالا xbox نداشتم.ایا موقع خرید نکته خاصی هست که باید بهش توجه کنم؟ایا فروشگاه خوب و معتبری میشناسین؟بازیها رو با قیمت معقول از کجا تهیه کنم؟ایا xbox هم چیزی مثل شیرینگ ps4 داره؟یعنی میشه یه اکانت رو share کرد؟
ممنون میشم جواب بدین

من اداپتور سوخته 1 ماهی هس این تاپیک رو تازه دیدم زورم میاد 180 90 بدم بابت اداپتور اصل

الان من یه ترانس 500 وات بگیرم چجوری به پشت دستگاه وصل میشه ؟ با عکس اگه نشون بده کسی عالیه

اقای ناروتو شما،ترانس رو بگیر میفهمی چطور وصل میشه البته ۳۵۰ وات هم جواب میده
در ضمن دوستانی که جدیدا کنسول گرفتن تو تنظیمات energy saving رو روشن کنن تا سر خود کنسول اپدیت ها رو دانلود نکنه این نکته خیلی از کاربرها رو اذیت میکنه

اقای ناروتو شما،ترانس رو بگیر میفهمی چطور وصل میشه البته ۳۵۰ وات هم جواب میده
در ضمن دوستانی که جدیدا کنسول گرفتن تو تنظیمات energy saving رو روشن کنن تا سر خود کنسول اپدیت ها رو دانلود نکنه این نکته خیلی از کاربرها رو اذیت میکنه

من میخوام بدونم چجوری به پشت کنسول وصل میشه که نرم بیرون سر در گم نشم این دیگه چه مدل راهنمایی کردنه

در اصل الان سوال من اینه : منی ک الان اداپتورم سوخته و ندارم فقط با یه ترانس مشکلم حل میشه یا بازم باید اداپتور بخرم اونو بزنم به ترانس ؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or