از کجا ببینم تاریخ اتمام گلدم کی میشه؟!
سلام
مولتی gearsofwarکار میکنه؟خارجی پیدا میکنه؟
سلام
مولتی gearsofwarکار میکنه؟خارجی پیدا میکنه؟
سلام. بله. مشکلی نداره. شما دیتای فیفا رو می ریزید بعد با اکانتی که بازی رو دیجیتالی خریده روی کنسول خودتون sign in می کنید (البته باید آنلاین باشید ) و بازی میکنید بدون هیچ محدودیتی.سلام
دوستان یه سوال:
یه متنی یه جایی خوندم که میشه مثلا دیتای بازی فیفا 16 رو ریخت روی کنسول و با اکانت یکی از رفیقامون که بازی رو روی کنسول خودش و با پروفایل خودش به صورت دیجیتالی خریده ، رمز و این چیز هاش رو بگیریم و با اکانت اون بازی کنیم. (یعنی با یدونه اکانت که بازی باهاش خریداری شده میشه روی دو کنسول بازی رو انجام داد)
الان فرض بگیریم فردی هست که خارج از کشوره، اگه این بازی رو بخره به صورت دیجیتالی و بنده دیتای بازی رو بریزم روی کنسول خودم آیا اون میتونه اکانت خودش رو با من شریک بشه و هردومون این بازی رو انجام بدیم با 1 اکانت شیرینگ شده؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه توضیح کلی برای یه فرد آماتور بدین در این مورد؛ خیلی ممنونتون میشم.
يكي Gears يكي تايتان فال واقعا سروراش خوبه
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gears مولتیش چندنفره هسته ؟ تایتان چندنفره؟ کدوم بهتره میخوام بگیرم اولین بازی هست میخوام بخرم
سلام. بازیهایی که با گلد رایگان هستن فقط تا وقتی که گلد دارید میتونید بازی کنید. اونایی که تخفیف خوردن محدودیتی ندارن و دیگه کاملا مال شماستدوستان یک بازی رو به طور مثال TR که این ماه برا گلد رایگان بود رو بذارم برا دانلود (گلد داشتم این چند روز) و بعد از اتمام مدت گلد بخوام بازی کنم و یا ادامه ی دانلود و نصب رو انجام بدم به گلد نیاز دارم دوباره؟
دوستان یک بازی رو به طور مثال TR که این ماه برا گلد رایگان بود رو بذارم برا دانلود (گلد داشتم این چند روز) و بعد از اتمام مدت گلد بخوام بازی کنم و یا ادامه ی دانلود و نصب رو انجام بدم به گلد نیاز دارم دوباره؟
سلام دوستان
من 2 روز گلد مجانی همون تریال از بازی فیفا دارم
دیروز در وان و قسمت ردیم کد وارد کردم (اینکار را همیشه انجام میدم) بعد برای من 2 روز اکی کرد ولی وقتی وارد بازی فیفا شدم قسمت انلاین گفت این پروفایل اجازه دسترسی به این قسمت را نداره که یعنی هیچی گلد محسوب نشده
رفتم دوباره انجام دادم نوشت که این یوزر در حال استفاده است
رفتم تو سایت اکس باکس اونجا هم همین را به من داد الان ی روز مونده میشه بگید چیکار باید کنم ؟ اصلا تریال میشه انلاین بازی کرد طبیعتا که میشه چون قبلا انجام دادم
گلد های آزمایشی 2 روزه در صورتی که شما قبلا گلد داشته باشید کار نمی کنه
این کلد ها برای کسانی هستند که تا به حال گلد نداشتن. با وارد کردن این کد فقط 2 روز گلد شما می پره، به شما اجازه استفاده از بازی آنلاین رو نمی ده
خب قبلا گلد داشتم الان 2 ماهه من گلد ندارم
اخه قبلا روی فورزا اینکار را کردم اکی بود دو روزم استفاده کردم اما این باز اصلا اینگار هیچ اتفاقی نیافتاده