Sinai4ever
کاربر سایت
جريان چيه؟؟؟؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
جریان اشتراک EA Access هستش که حتما خودت میدونی داستانشو ...
جريان چيه؟؟؟؟
من گیمرتگ ام رو میدونم چیه.اما اکانت و ایمیلم که باش وارد مایکروسافت میشدم خیلی قدیمیه یادم نیست. راهی هست گیم اسکورای که رو 360 گرفتم رو به اکانتم برگردونم؟
باو اصن اونوقت که من ثبت نام کردم این چیزا نبود. 5 سال پیش یا بیشتر بود.الان میخوام برم رو وان بدبخت میشم همه ش میپره.اطلاعاتی که موقع ثبت نام دادی از ایمیل ریکاوری یا شماره تلفن یا سوال های که میپرسید هیچکدوم یادت نیست ؟ امتحان کردی برای ریکاوری ایمیلت اصلا؟
باو اصن اونوقت که من ثبت نام کردم این چیزا نبود. 5 سال پیش یا بیشتر بود.الان میخوام برم رو وان بدبخت میشم همه ش میپره.
بله گلد هستید.سلام
دوستان چند سوال :
من تو 360 که بودم ، اکانتم گلد بود ! الان وان گرفتم ، الان بازم گلد هستم ؟؟ از کجا میشه دید اکانت گلد هست یا ... ؟
اگه گلد نباشم ، چه کدی باید خریداری کنم ؟
با تشکر
سلام
دوستان چند سوال :
من تو 360 که بودم ، اکانتم گلد بود ! الان وان گرفتم ، الان بازم گلد هستم ؟؟ از کجا میشه دید اکانت گلد هست یا ... ؟
اگه گلد نباشم ، چه کدی باید خریداری کنم ؟
با تشکر
یه سوال خیلی تکراری ببخشید دارم میپرسم
این ea access با کارت های لایو هم قابل خریداری هست؟
من تقریبا راحت بتلفیلد میزنم درحالیکه تو پی اس ان به سرورهم وصل نمیشمالان وضع بازی آنلاین روی xboxone چهطوریاست؟؟ مشکلی داره؟
میخواستمببینم اگه مشکلی نداره ps4م رو بفروشم بیام رو xbox 1..
نظر شما ها چیه!؟ این psn که سرویس کرده مارو..
خوب شما که این طور فکر میکنی بفروش بورو PS4 بخر.حرص نداره که.مشغولیت ذهنیت هم سر این موضوع از بین میره.افتضاس اقا.......نه فيفا نه كمبات نه...٤ انلاينش بهترخ