همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

من گیمرتگ ام رو میدونم چیه.اما اکانت و ایمیلم که باش وارد مایکروسافت میشدم خیلی قدیمیه یادم نیست. راهی هست گیم اسکورای که رو 360 گرفتم رو به اکانتم برگردونم؟

من گیمرتگ ام رو میدونم چیه.اما اکانت و ایمیلم که باش وارد مایکروسافت میشدم خیلی قدیمیه یادم نیست. راهی هست گیم اسکورای که رو 360 گرفتم رو به اکانتم برگردونم؟

اطلاعاتی که موقع ثبت نام دادی از ایمیل ریکاوری یا شماره تلفن یا سوال های که میپرسید هیچکدوم یادت نیست ؟ امتحان کردی برای ریکاوری ایمیلت اصلا؟

اطلاعاتی که موقع ثبت نام دادی از ایمیل ریکاوری یا شماره تلفن یا سوال های که میپرسید هیچکدوم یادت نیست ؟ امتحان کردی برای ریکاوری ایمیلت اصلا؟
باو اصن اونوقت که من ثبت نام کردم این چیزا نبود. 5 سال پیش یا بیشتر بود.الان میخوام برم رو وان بدبخت میشم همه ش میپره.

باو اصن اونوقت که من ثبت نام کردم این چیزا نبود. 5 سال پیش یا بیشتر بود.الان میخوام برم رو وان بدبخت میشم همه ش میپره.

شماره تلفن شايد نبود ولي ايميل ريكاوري و سوال ها بودند قطعا ! اگه يادت نياد بايد يكي ديگه بسازي، اگه خود ايميل يادت مياد برو تو تنظيماتش واسه ريكاوري شايد چيزي يادت اومدش.

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
دوستان چند سوال :
من تو 360 که بودم ، اکانتم گلد بود ! الان وان گرفتم ، الان بازم گلد هستم ؟؟ از کجا میشه دید اکانت گلد هست یا ... ؟
اگه گلد نباشم ، چه کدی باید خریداری کنم ؟
با تشکر

سلام
دوستان چند سوال :
من تو 360 که بودم ، اکانتم گلد بود ! الان وان گرفتم ، الان بازم گلد هستم ؟؟ از کجا میشه دید اکانت گلد هست یا ... ؟
با تشکر
بله گلد هستید.
اگه گلد نباشید باید کد ایکس باکس لایو بخرید که خودمم فروشندشونم

سلام
دوستان چند سوال :
با تشکر

برو setting / subscription
تو خود ايكس باكس وان كه خريدي يه گلد ١٥ روزه بايد باشه، براي خريدش هم بايد اكنت لايو گلد بخري.

Sent from my iPhone using Tapatalk

الان وضع بازی آنلاین روی xboxone چهطوریاست؟؟ مشکلی داره؟
میخواستمببینم اگه مشکلی نداره ps4م رو بفروشم بیام رو xbox 1..
نظر شما ها چیه!؟ این psn که سرویس کرده مارو..

الان وضع بازی آنلاین روی xboxone چهطوریاست؟؟ مشکلی داره؟
میخواستمببینم اگه مشکلی نداره ps4م رو بفروشم بیام رو xbox 1..
نظر شما ها چیه!؟ این psn که سرویس کرده مارو..
من تقریبا راحت بتلفیلد میزنم درحالیکه تو پی اس ان به سرورهم وصل نمیشم

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or