همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

خوب شما که این طور فکر میکنی بفروش بورو PS4 بخر.حرص نداره که.مشغولیت ذهنیت هم سر این موضوع از بین میره.

آقا من ب هرکی گفتم ج مارو نداد :|
من بخاطر فورزا و فیفا دارم برمیگردم رو X1 ، میخوام بدونم میتونم این 2تا بازی رو بدون دردسـر آنلاین بزنم؟(مخصوصا فیفا رو) یا باید تغییر ip بدم و ...

نوشته شده توسط idden]-[;3779143:
من بخاطر فورزا و فیفا دارم برمیگردم رو X1 ، میخوام بدونم میتونم این 2تا بازی رو بدون دردسـر آنلاین بزنم؟(مخصوصا فیفا رو) یا باید تغییر ip بدم و ...
من فیفا بازی نمیکنم و نمیدونم.ولی فورزا خیلی خوب نیست میشه گفت که انگار پلیر آنلاین خیلی کم داره ولی Drivatar خیلی خوب کار میکنه.عناوین بتلفیلد 4 یا تایتان فال و GTA V رو که من زیاد آنلاین بازیشون میکنم مشکلی ندارن و مثل سابق هستن.
تغییر Ip فقط برای خرید انجام بدین که اونم با Smart Glass و V,P,N روی دیوایس های مختلف راحتر از تغییر Ip روی X1 ه.

سلام دوستان تقریبا حدود 60 یورو تو اکانتم پول داشتم حالا بعد از چند ماه که نگاه کردم پولم 0 شده.
چی‌ کار میشه کرد؟
دوستان مشکلم حل شد #:-s
حدود یک ساعت با Microsoft Support حرف زدم
آخرش هم موفق شدم تمام پولهام رو پس بگیرم :x

نوشته شده توسط idden]-[;3779143:

در كل براي فيفا سراغ وان نرو!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

اقا اینجا کسی بازی elder scrolls online رو گرفته؟ میخوام بگیرم ولی میترسم مثل فیفا نشه آنلاین بازی کرد که در این صورت بدرد نمیخوره.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

چیکار کنم از من وقتی میخوام برم تو اکم پس نخواد هر بار که میخوام برم میگه پسورد ر بده خیلی هم طولانی هست خلاصه پوستم کنده شده راهی نیست دیگه نپرسه؟:d

چیکار کنم از من وقتی میخوام برم تو اکم پس نخواد هر بار که میخوام برم میگه پسورد ر بده خیلی هم طولانی هست خلاصه پوستم کنده شده راهی نیست دیگه نپرسه؟:d

دستگاه رو به نت وصل کن و به پروفایلت وارد شو :

1. Setting
2.از ردیف سمت چپ گزینه ی Sign-in,Security & Passkey رو بزن
3.اونجا گزینه ی No barriers رو فعال کن

چون تنها تاپیک اختصاصی مروبوط به xbox one بود اینو اینجا می نویسم.
خوب دوستانی که میخوان لیست گیم های Xbox One backward compatibility داشته باشند شامل این اسامی زیر میشه:
A Kingdom for Keflings
A World of Keflings
Alien Hominid HD
Banjo-Kazooie
Banjo-Tooie
BattleBlock Theater
Defense Grid
Geometry Wars Evolved
Hexic HD
Jetpac Refuelled
Kameo
Mass Effect
N+
Perfect Dark
Perfect Dark Zero
Small Arms
Super Meat Boy
Toy Soldiers
Toy Soldiers: Cold War
Viva Piñata
Viva Piñata: TIP
Zuma
Xbox One Backward Compatibility Game List - Xbox One Wiki Guide - IGN

من میخوام برم ایکس باکس وان بگیرم ! با توجه به معرفی شدن نسخه ۱ ترابایتی به نظرتون صبر کنم ؟
کی عرضه جهانی میشه و به نظرتون کی وارد ایران میشه ؟

وان تا انلاین نشی بهت اچیومنت نمیده؟ایا اگه یه بازیو تا اخر بری بعد انلاین بشی چی؟
وقتی انلاین هستی اچیومنت رو نشون میده که انلاک کردی!اگه افلاین باشی اچیومنت باز میشه ولی نشون نمیده!دفعه بعد که انلاین بشی نشونش میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or