همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

وقتي اي پي مودم رو ميخوام عوض كنم سيو نميشه و اينو ميده:

b9fe35f1d786e878f1c8f86c6d43a81f.jpg

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

ممكنه از دوستان منو راهنمايي كنه؟

من بايد تو تنظيمات روتر wan يا lan يا وايرلس رو تغيير بدم؟منظورم كدومشون رو؟؟؟؟چرا وقتي ميخام عوض كنم اي پي رو در روتر در قسمت wan خطا ميده؟و تو lan عوض ميكنم اصن به نت وصل نميشه كلا؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

چقدره تاریخ مصرفش ؟
این سوالم مربوط به این بخش نیست اما بپرسم شاید بدونید . PSN هم اعتبارش تاریخ مصرف داره ؟
دقیق مطمئن نیستم ولی فکر کنم نزدیک 1 سال
البته پولی که از xbox rewards میگیری کمتره انقضاش
خود مایکرو هم چند ماه قبلش بهت ایمیل میزنه

دوستان من با ip آمریکا میرم استور گیفت وارد میکنم.اما قبول نمیکنه آدرس هم دارم .من تا یک ماه پیش هم میتونستم خرید کنم.با چیز پی ان و هر روشی که بگید من تست کردم اما نمیشه.من حتی از اون روشی هم که بچه ها گذاشتن استفاده کردم اما نمیشه گیفت وارد کرد.آیا مشکل خاصی هست.جدیدا کسی تونسته گیفت وارد کنه؟

دوستان من با ip آمریکا میرم استور گیفت وارد میکنم.اما قبول نمیکنه آدرس هم دارم .من تا یک ماه پیش هم میتونستم خرید کنم.با چیز پی ان و هر روشی که بگید من تست کردم اما نمیشه.من حتی از اون روشی هم که بچه ها گذاشتن استفاده کردم اما نمیشه گیفت وارد کرد.آیا مشکل خاصی هست.جدیدا کسی تونسته گیفت وارد کنه؟

کارت رو از سایت xbox.com وارد کن بعد با اپلیکیشن اسمارت گلس رو گوشیت خرید کن

کارت رو از سایت xbox.com وارد کن بعد با اپلیکیشن اسمارت گلس رو گوشیت خرید کن
اصلا کارت رو نمیشه وارد کرد.گفتم برای اینگه بخوای کارت رو هم وارد کنی باید billing adress وحتما IP آمریکا یعنی و ی پی ا ن داشته باشی.کارت نمیشه وارد کرد وگرنه خریدش مشکلی نداره.این پیغام رو میزنه وقتی کد رو وارد میکنم 50$
USE PREPAID CODE
$50.00 for your Microsoft account
Prepaid code
When you redeem the code, we'll fund your Microsoft account. Subject to the Xbox Live terms of use and xbox.com/usagerules. There are no refunds.

بعد که میخوام confirm کنم این پیغام رو میزنه:
Something went wrong
Give it another try. If this happens again, let us know by entering the code below at xbox.com/errorhelp so we can investigate.
من billing adress آمریکا رو داخل اکانتم دارم و با آی پی آمریکا هم وارد میشم.اما نمیدونم چرا نمیشه جدیدا ؟من خودم ماه پیش وارد کرده بودم.

خب میگم که از سایت ایکس باکس دات کام وارد کن کد رو. منم با خود کنسول نمیتونستم ولی از با وی پی ان امریکا از سایت ایکس باکس کد رو میتونم وارد کنم. حالا یبار تست کن ضرر نداره که

خب میگم که از سایت ایکس باکس دات کام وارد کن کد رو. منم با خود کنسول نمیتونستم ولی از با وی پی ان امریکا از سایت ایکس باکس کد رو میتونم وارد کنم. حالا یبار تست کن ضرر نداره که
اتفاقا با کامپیوتر هم رفتم و از طریق سایت هم وارد کردم ولی نشد.خودم ماه پیش kombat pack رو خریداری کرده بودم.مثلا ممکن هست که از billing adress هویت من رو کشف کرده باشن و نزارن من گیفت رو وارد کنم؟میتونم بپرسم isp شما چه شرکتیه و از چه نوع و ی پی انی استفاده میکنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or