دوستان اپی که بشه توی خوده xbox one کنفرانس e3 مایکروسافت رو دید اسمش چیه؟ همینیه که توی صفحه ی اصلی تبلیغشو میکنه
ممنون از همگی
وقتي اي پي مودم رو ميخوام عوض كنم سيو نميشه و اينو ميده:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
فک نکنم بشه کاری کرد اعتبارتون expire شده!!سلام دوستان تقریبا حدود 60 یورو تو اکانتم پول داشتم حالا بعد از چند ماه که نگاه کردم پولم 0 شده.
چی کار میشه کرد؟
فک نکنم بشه کاری کرد اعتبارتون expire شده!!
متاسفم
خب تاريخ مصرف دارن اگه يه مدت بگذره و خرج نشه expire ميشهرو چه حساب اینکار و میکنند ؟
منم قبلا اعتبار داشتم تو لایو اما دیدمد نیست .
خب تاريخ مصرف دارن اگه يه مدت بگذره و خرج نشه expire ميشه
دقیق مطمئن نیستم ولی فکر کنم نزدیک 1 سالچقدره تاریخ مصرفش ؟
این سوالم مربوط به این بخش نیست اما بپرسم شاید بدونید . PSN هم اعتبارش تاریخ مصرف داره ؟
دوستان من با ip آمریکا میرم استور گیفت وارد میکنم.اما قبول نمیکنه آدرس هم دارم .من تا یک ماه پیش هم میتونستم خرید کنم.با چیز پی ان و هر روشی که بگید من تست کردم اما نمیشه.من حتی از اون روشی هم که بچه ها گذاشتن استفاده کردم اما نمیشه گیفت وارد کرد.آیا مشکل خاصی هست.جدیدا کسی تونسته گیفت وارد کنه؟
اصلا کارت رو نمیشه وارد کرد.گفتم برای اینگه بخوای کارت رو هم وارد کنی باید billing adress وحتما IP آمریکا یعنی و ی پی ا ن داشته باشی.کارت نمیشه وارد کرد وگرنه خریدش مشکلی نداره.این پیغام رو میزنه وقتی کد رو وارد میکنم 50$کارت رو از سایت xbox.com وارد کن بعد با اپلیکیشن اسمارت گلس رو گوشیت خرید کن
خب تاريخ مصرف دارن اگه يه مدت بگذره و خرج نشه expire ميشه
اتفاقا با کامپیوتر هم رفتم و از طریق سایت هم وارد کردم ولی نشد.خودم ماه پیش kombat pack رو خریداری کرده بودم.مثلا ممکن هست که از billing adress هویت من رو کشف کرده باشن و نزارن من گیفت رو وارد کنم؟میتونم بپرسم isp شما چه شرکتیه و از چه نوع و ی پی انی استفاده میکنی؟خب میگم که از سایت ایکس باکس دات کام وارد کن کد رو. منم با خود کنسول نمیتونستم ولی از با وی پی ان امریکا از سایت ایکس باکس کد رو میتونم وارد کنم. حالا یبار تست کن ضرر نداره که