همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

سلام
من فردا ایکس باکسو تحویل میگیرم که قراره ریجن ۲ باشه
چنتا سوال دارم
۱- حین تحویل باید به چه نکته هایی توجه کنم؟
۲- حجم اولیه آپدیت دستگاه چنده؟
۳-دوتا بازی فورزا ۲ و فیفا ۱۵ چقد حجم آپدیتشونه و واسه آپدیت اینا باید چیکار کنم؟مثل پلی ۴ راحت وصل و آپدیت میشه؟چون میخوام خونه یکی از دوستان که نتش پرسرعته آپدیت کنم میخوام مشکلات احتمالی رو بدونم و حلش کنم
ممنون

برای من تا حالا چندباری به 15 درصد رسیده و ارور داده! فکر کنم باید یه فکری به حال DNS کرد

اگه dns هم جواب نداد نوع ارتباط کنسول با اینترنت رو عوض کن...wired و wireless امتحان کن مشکلی نباید باشه...من با مخابرات این مشکل داشتم سر آپدیت اول همونطور که گفتم درست شد...سر آپدیت قبلی هم 1بار اتفاق افتاد...نگران نباش حل میشه ;)

سلام
من فردا ایکس باکسو تحویل میگیرم که قراره ریجن ۲ باشه
چنتا سوال دارم
۱- حین تحویل باید به چه نکته هایی توجه کنم؟
۲- حجم اولیه آپدیت دستگاه چنده؟
۳-دوتا بازی فورزا ۲ و فیفا ۱۵ چقد حجم آپدیتشونه و واسه آپدیت اینا باید چیکار کنم؟مثل پلی ۴ راحت وصل و آپدیت میشه؟چون میخوام خونه یکی از دوستان که نتش پرسرعته آپدیت کنم میخوام مشکلات احتمالی رو بدونم و حلش کنم
ممنون
1-بیشتر توجه کن به ترانس که اصل باشه ... اصل باشه سر صدا نداره ... کلا مشخصه
2-حدودا 2 گیگبایت که یه 270 مگابایت هم جدا باید آپدیت کنی با خوده کنسول
3-فیفا زیر 400 مگابایت فروزا چیزی حدود 3.7 گیگ ... راحت وصل میشه ولی همه چیز به نت مربوط میشه
اینم بگم باید حتما یه ایمیل مایکرو +اینترنت داشته باشی تا دستگاه راه اندازی بشه

1-بیشتر توجه کن به ترانس که اصل باشه ... اصل باشه سر صدا نداره ... کلا مشخصه
2-حدودا 2 گیگبایت که یه 270 مگابایت هم جدا باید آپدیت کنی با خوده کنسول
3-فیفا زیر 400 مگابایت فروزا چیزی حدود 3.7 گیگ ... راحت وصل میشه ولی همه چیز به نت مربوط میشه
اینم بگم باید حتما یه ایمیل مایکرو +اینترنت داشته باشی تا دستگاه راه اندازی بشه
ممنون که وقت گذاشتین
مگه ریجن ۲ هم ترانس داره؟
راسی یه سایت فروش بازی معرفی میکنین؟گوگل معرفی نکرد ؛)

دوستان ریجن که میگن چی هست حالا؟باید چه ریجنی بخریم؟
دو نوع از اين دستگاه توليد ميشه كه البته هيچ تفاوتي از نظر سخت افزار ندارن . تنها تفاوتشون مقدار برق ورودي به دستگاه ريجن ١ با برق ١١٠ كار ميكنه ريجن دو يا پال با برق ٢٢٠
پس شما ديوايس ريجن ٢ رو ميخريد چون دردسر كمتري داره
موفق باشيد ياعلي

دو نوع از اين دستگاه توليد ميشه كه البته هيچ تفاوتي از نظر سخن افزار ندارن . تنها تفاوتشون مقدار برق ورودي به دستگاه ريجن ١ با برق ١١٠ كار ميكنه ريجن دو يا پال با برق ٢٢٠
موفق باشيد
کدوم برای ایران مناسب ترن؟
بعد روی بازی ها که منویسن pal یعنی ریجن (برق اونا) مال خاورمیانه است؟و مخصوص برق اینجا ساخته شدن؟

کدوم برای ایران مناسب ترن؟
بعد روی بازی ها که منویسن pal یعنی ریجن (برق اونا) مال خاورمیانه است؟و مخصوص برق اینجا ساخته شدن؟
همي الان گفتم كع !!! شما بايد دستگاه ريجن ٢ يا همون پال رو بخري .
از نظر بازي ها هيچ فرقي نداره هر دو كنسول بازي هاي ريجن مختلف رو اجرا ميكنند . تنها تفاوت ريجن بازي ها تو يه سري اضافات هست (خيلي جزيي) !! اونم شايد تو بعضي بازي هاي خاص
اگه ريجن ١ بخري نياز به يه مبدل جداگانه داري تا برق ايران ٢٢٠ روتبديل كني به برق مورد نياز اون كه خودش علاوه بر هزينه هاي اضافي كلي دردسر هم داره

خخخ ياد يه خاطره افتادم : رفيقم ريجن يك خريده بود وصل كرد به برق از اداپتور يه دود بنفش بلند شد :d
بعد برديم پيش يه اينكاره برا تعمير يارو گفت شانس اوردي فقط اداپتور سوخته

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها حجم بازی های ولتی پلتفرن کم شده یا نه در مقایسه با فور حجم بازیای مشترک چقدره به صورت متوسط
مثلا حجم یونیتی ادونسد وارفار و هاردلاین

سلام
میشه ویدیو های آیپد رو توی ایکس باکس استریم کرد؟یا برعکس تی وی و ویدیو های ایکس باکس رو روی آیپد استریم کزد؟با اسمارت گلس که نتونستم این کارارو بکنم

- - -ویرایش - - -

سلام
میشه ویدیو های آیپد رو توی ایکس باکس استریم کرد؟یا برعکس تی وی و ویدیو های ایکس باکس رو روی آیپد استریم کزد؟با اسمارت گلس که نتونستم این کارارو بکنم

- - -ویرایش - - -

سلام

- - -ویرایش - - -

سلام

دوستان کسی هست که بازی Neverwinter رو امتحان کرده باشه؟ با اینترنت ایران و قضایایی که داره، پلیر پیدا میکنه؟
پلیر که زیاد داره، هفته پیش اعلام شد تا حالا 1.6 میلیون نفر بازی رو انجام دادن که به نظرم آمار خیلی خوبی هست :دی ولی اینکه با اینترنت ایران جواب میده یا نه رو نمی دونم، اگه تست کردی و خوب بود بگو من هم بیام! :دی

سلام
اول اینکه فرق پلی ۴ و ایکسباکس از زمین تا آسمان است.از سیستم عاملش بگیر تا امکانات وپخش ویدیو و دسته و کینکتش
راجع به استریم ویدیو از آیپد یا برعکس که کسی جواب نداد
چنتا سوال دیگه دارم
۱.به جز اون گزینه توی اسمارت گلس که کاشی های پین شده رو میشه جابجا کرد نمیشه تو منو باقی کاشی هارو سروسامون داد؟خیلی بهم ریخته میکنن منوی اصلی رو
۲.این ایکس باکس ما دایما در حال دانلوده با اینکه نت درست حسابی ندارم ولی سرعت دانلودش چندبرابر سرعت دانلود تو لبتاپمه d: ،دوتا بازی دارم که آپدیتشون کردم گزینه آپدیت اتوماتم غیرفعال کردم حالا اومدم نیم ساعت فیفا زدم اونم آفلاین میبینم۴۰۰ -۵۰۰ مگ دان کرده
راهی اینارو منیج کنیم مثلا فقط بازیا بتونن از نت استفاده کنن؟
۳.نمیشه مثل پلی ۴ صدای بازی رو از هدفونی که به دسته وصل میکنم بگیرم؟
۴.وقتی دستگاه تو حالت instant on میره نمیشه آپدیت هارو دانلود کنه؟چون من مجبور شدم واسه آپدیت اولیه دستگاه و بازی هام یه شب تا صبح روشن بذارم دستگاه رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or