ERFAN BAHRAMI
کاربر سایت
خیلی راحت داداش
اخه من توی فروم ps4همین سوال رو کردم گفتن هم وان و هم فور نمی شه انلاین زد!!
گفتم وان میشه گفتن نه!!دارم کم کم به خرید وان وسوسه میشم
خیلی راحت داداش
عین این می مونه برم توی فروشگاه سامسونگ از اپل سوال کنم!بد جایی سوال کردی
بعضی وقتا مثل امروز کمی گیر داره.
من که تا حالا یه دست هم فیفا نتونستم بزنم. برای بازی که کلا تعطیله ولی برای کارهای دیگم بعضی وقتها گیر داره و اررور میده. کلا رو اعصابهبه لايوً وصل شدن مهمه؟مهم فعاليت مفيده!وقتي سه دست نميتونم نه تو فيفا ١٥ نه تو كمبت نه تو فورتسا و كال بزنم..اونوقت چي
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
سلام همكارا اقا من چرا وقتي ميخام از سايت ايكس باكس خريد كنم پيغام كد امنيتي و اين چيزا ميبينم؟
شما برو تو تنضیمات تو قسمت sign in security ... اونجا گزینه No Barriers رو انتخاب کنكسي ميدونه ايا؟؟؟؟
شما برو تو تنضیمات تو قسمت sign in security ... اونجا گزینه No Barriers رو انتخاب کن
اگر درست نشد باید بری تو privacy & .... اونجا گزینه خرید رو باز کنی
واسه منم این اتفاق میافتاد ثانیه های آخر قبل از ارور دادن یهویی سریع جامپ میکرد درصد رو...چند بار دوباره از اول آپدیت کردم درست شد ...مشکلی نباید باشهسلام
موقع آپدیت کردن کنسول آپدیت تا 15 درصد میره جلو بعد ارور DNS میده! چیکارش کنم اینو؟ کسی این مشکلو داشته؟
از کنسولاز سايت يا كنسول رفيق؟
برای من تا حالا چندباری به 15 درصد رسیده و ارور داده! فکر کنم باید یه فکری به حال DNS کردواسه منم این اتفاق میافتاد ثانیه های آخر قبل از ارور دادن یهویی سریع جامپ میکرد درصد رو...چند بار دوباره از اول آپدیت کردم درست شد ...مشکلی نباید باشه