همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اون بابایی که اولین PS4 رو تحویل گرفته بود، دیشب تو صف خرید X1 مشاهده شده! :دی ولی خب فیگوری که گرفتن جالبه، اون سمت راستی 1 رو داره نشون میده و این بابا هم 4 :دی

86592833467038127165.jpg
دقیقا با همون لباسم اومده:d

یه unboxing ای , hands- on چیزی بگذار برایمان. ما که در اینجاییم با توجه به اوضاع فعلا دسترسی نداریم برای خریدش. :((
تو فکرش هستم:d
ناراحت نباش چیزیرو از دست ندادی:d.تو ایران همیشه اون چند ماه اول قیمتا بالاست بعد درست میشه

میگم دوستان یه سوال:

فرض کنید من و یه نفر دیگه تو خونمون دو تا پروفایل رو XO داشته باشیم بعد من دارم Fifa 14 میزنم یهو یکی از اعضای خونه واسه زدن ضد حال به من یهو بیاد بگه : Xbox off :d یا مثلا : Xbox go to TV :d اون موقع که من بدجور اعصابم ناجور میشه!! جدی به نظرتون واسه این موضوع فکری کرده مایکروسافت؟

میگم دوستان یه سوال:

فرض کنید من و یه نفر دیگه تو خونمون دو تا پروفایل رو XO داشته باشیم بعد من دارم Fifa 14 میزنم یهو یکی از اعضای خونه واسه زدن ضد حال به من یهو بیاد بگه : Xbox off :d یا مثلا : Xbox go to TV :d اون موقع که من بدجور اعصابم ناجور میشه!! جدی به نظرتون واسه این موضوع فکری کرده مایکروسافت؟
تو stream سایت GameSpot همین کارو کردن.طرف داشت DE3 بازی میکردن.یکی دیگه گفت XBOX GO HOME سریع رفت تو منو:d

تو stream سایت GameSpot همین کارو کردن.طرف داشت DE3 بازی میکردن.یکی دیگه گفت XBOX GO HOME سریع رفت تو منو:d

با هر صدایی این کارو میکنه یا فقط صدای کسایی که تعریف بشه واسش؟بعدشم این که اصلا خوب نیست.مسخره بازی میشه که! باید یکی رو به عنوان مستر بشناسه و وقتی اون هست فقط اون بتونه هدایت کنه

با هر صدایی این کارو میکنه یا فقط صدای کسایی که تعریف بشه واسش؟بعدشم این که اصلا خوب نیست.مسخره بازی میشه که!
اینو نمیدونم.ولی فکر کنم با هر صدایی این کار انجام بشه
احتمالا گزینه ای برای خاموش کردنش هست

امروز رفته بودم ebgames و لانچ دستگاه رو دیدم
به نسبت شلوغ بود و دستگاه هم برای کسایی که Pre order نداده بودن موجود بود خوشبختانه. اینجا قیمتش 599 دلار هست و بازیاش هم 79 - 95 دلار هست و limited بازیهای مثل COD - AC4 هم برای خرید موحود بود اما Forza کلا Sold out شده بود و باید برای هفته اینده صبر میکردن .
متاسفانه انقدر حول بودم D: یادم رفت چندتا عکس بگیرم D:

قابهای بازی انصافا خیلی خوشگله چون X بالای قاب خیلی شیکه به نظرم D: .

من ps4 دوست دارم اما فنه کشت و مردش نیستم ... اینام نظرات شخصی هست که خب کلا هر بازی رو 7-8 دقیقه امتحان کردم :

بازی Ryse و Dead Rising و Forzaو COD هم قابل بازی بود که هر 3 تا یک دور امتحان کردم:
از بینش Forza 5 از نظر gameplay و گرافیک واقعا بینظیر بود و حرف نداشت و به نظرم باید بدون فکر خریدش . بازی خیلی روان بود و جزییتا ماشینها مخصوصا از داخل واقعا WOW کامل داشت. به نظرم انلاین بازی هم باید بینظیر باشه.
Ryse هم به نظر خیلی تکراری میزد و بیشتر شبیه quick time event بود اما گرافیک خیلی بالایی داشت و یک چیزه دیگه از نظر هنری به نظرم خیلی رنگهای زیبا و کلا طراحی زیبایی داشت. مدل شخصیتها هم خیلی واقعی بودن و توی صورتهاشون حس درد و جنگ و خشم معلوم بود . اما فکر میکنم رونده بازی تکراری بشه بعد از یک مدت .
dead rising خیلی جداب بود ! مخصوصا اینکه کلی zmobie توی تصویر بود که واقعا wow داشت. وقتی با ماشین رفتم با سرعت بین زامبیا انقدر زیاد بودن کلا ماشین گیر کرد D: مدلهای زامبیها هم خیلی متفاوت بودن و انگاری کسی شبیه به دیگری نبود. از نظر گرافیکی بازی چنگی به دل نمیزد به عنوان next gen و توی محیطهای بازی که رتفم مشکلات فریم ریت به چشم میخورد که احتمالا با patch حل بشه .
COD ghost هم بازی کردم که گرافیکش به نسبت نسله قبلی مثل شب و روز فرق داره اما بازم یه حسه cross gen داره D: به نسبت رقیبش هم مقداری شفافیت و یه مقدار رنگ تصویر تو ذوق میزد اما فریم ریت روی 60 ثابت بود.
از بین همه به نظره من Forza - Ryse - BT گرافیکشون نسل بعدی هست :)

خوده کنسول هم امتحان کردم جالب بود مخصوصا منو ها که استایل tile های windows بود و به نظرم خیلی مرتب و دسترسی بالا و امکاناته جالبی داشت. از نظر دسته هم نمیتونم کامل قضاوت کنم اما به نظرم DS4 به مراتب بهتر بود توی دستم . شاید باید باهاش بیشتر کار کنم چون نسل قبل دسته 360 برام نسبت به DS3 خوش دست بود.

اما هرکی خرید مبارکش باشه :) کنسوله خوبی هست :)

سلام
چندتا ویدیو اومده از X1 که درایو blu-ray ـش موقع خوندن دیسک صدای ناخوشایندی میده:
watch?v=DXGGLllHX4s
watch?v=dIzTX_NjVj8
watch?v=6hePpGBcPak
watch?v=lOPcMT5DHWY
watch?v=TKIvrS-VHMs

فکر کنم فقط با صدای کسانی که ساین این شدن کار میکنه,چون توی ویدئوی که مارک ویتن و یوسف مهدی نشون دادن هر کدوم که ساین این میشد برا همون کار میکرد,یا شاید هم مخصوصا این کارو میکردن :دی

امیدوارم که حک بشه هرچی زودتر میدونم یه خورده ارازل بازیه این چیزی که من میخوام:d ولی قرار نیست هرچی درمیاریم بریزیم تو جیب مایکروسافت و شرکتهای بازیسازی:d برای متعادل شدن قیمتش هم نیاز به زمان هست 1 سال دیگه قیمتش میشه گفت تقریبا ثابت میشه و به کف میرسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or