به نظرم اصلا محاله که کنسول سفید رو برای عموم ندن ! یعنی بلاخره رنگ سفید دادن بیرون هم هزینه داره بخاطر صرفا کارکنان این کارو انجام نمیدن ! سال بعد حتما این کار رو می کنن !دوستان فعلاً کنسول سفید فقط واسه تیم سازنده است و اونایی هم که در دسترس عموم(آنلاین) قرار گرفته قیمت نجومی 3000 دلار داشتهچیزی می شد کنسول از اول مثل ایکس باکس اورجینال سفید می دادن؟
یه حسی بهم میگه اگه اول سفیدشو میدادن همه دنبال سیاهش بودن:d
خیلی خوب بود!این موزیک رو هم کنار دنبال کردن اخبار مراسم گوش بدید تا هایپ بچسبه به سقف
watch?v=YnwfTHpnGLY
متاسفانه من پیش خرید کردم و میاد دره خونهآقا خبرنگار اعزامی نداریم توی مراسم نیویورک یا لس آنجلس ؟
یا اصن مراسم هم نه , کسی امروز نمیره بخره کنسول رو ( از دوستانی که اونور آب هستن ) ؟ :d
یکم عکس بزاره خر کیف شیم بابا
ما که حالا حالا ها دستمون به کنسول نمیرسه حداقل با عکسای شما یکم عشق بازی کنیم :d
دیگه خلاصه ما بچه های ایران رو یادت نره :dمتاسفانه من پیش خرید کردم و میاد دره خونه
.البته forza رو هم باید برم از walmart بگیرم.احتمالا اونجا چند تا عکس میگیرم:d
من نمیفهمم مگه چند نفر تو استرالیا و نیوزیلند کنسول رو خریدن که اینجوری حمله ور شدن همه چی رو ترکوندن ؟!لایو پوکیده![]()
آره.نه سایت xbox.com باز میشه, استور ماکروسافت و.... پوکیدنلایو پوکیده![]()
[h=1]Xbox One launch biggest in Australia’s history, says EB Games[/h]من نمفیهمم مگه چند نفر تو استرالیا و نیوزیلند کنسول رو خریدن که اینجوری حمله ور شدن همه چی رو ترکوندن ؟!![]()
![]()