همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

فکر کنم فقط با صدای کسانی که ساین این شدن کار میکنه,چون توی ویدئوی که مارک ویتن و یوسف مهدی نشون دادن هر کدوم که ساین این میشد برا همون کار میکرد,یا شاید هم مخصوصا این کارو میکردن :دی

نقد the verge و vg رو که می خوندم به این اشاره کرده بودن که گاهی اوقات داد بزنی و زمزمه کنی فرق چندانی نداره ، گوش نمی کنه. گاهی اوقات هم یه بچه داره گریه می کنه یه دفعه command اجرا میشه، در کل سیستم صوتی خیلی جای کار داره در حال حاضر the verge که تا این حد جلو رفته بود که می گفت سیستم صوتی 360 آبدیده تر هست!

بچه این اینفراد پشت ایکس باکس که تو ifixit دیدیم به چه درد می خوره من فکر میکنم یه چیزی واسه بخش تی وی ش هست نه؟؟
بعد اینکه بچه این خبر راسه که دسته ایکس باکس مثل اون لامپ ds4 مادون قرمز داره؟؟

57746948154022356243.jpg

دیگه کم کم باید مقایسه های دقیق سخت افزاری شروع بشه
برا من که خیلی مهمه
برای شروع با توجه به اطلاعات سخت افزاری منتشر شده این عکس تا چه حد واقعیت داره؟؟همش یا قسمت ـهائیش

تو تاپیک همسایه هم پرسیدم

دیگه کم کم باید مقایسه های دقیق سخت افزاری شروع بشه
برا من که خیلی مهمه
برای شروع با توجه به اطلاعات سخت افزاری منتشر شده این عکس تا چه حد واقعیت داره؟؟همش یا قسمت ـهائیش

تو تاپیک همسایه هم پرسیدم

مقایسه که خیلی وقته شده:-/تفاوت زیاد نیست =))یعنی قابل چشم پوشی هست:p تازه نسل قبلو کیا یادشونه؟:d؟(انگار چقد گذشته:))) سونی گفت ps3 قدرتش بیشتره ولی مشکلی واسه XB پیش نیومد/:)

مشکلاتی که فعلا xbox one داره:

1- روشن نشدن کنسول
2- صدای خر خر وقتی دیسک رو داخلش قرار می دی و نخوندن دیسک
3-فریز شدن کنسول روی آرم xbox ، بهش لقب green screen of death دادن :d

دقت کنید این ها مشکلاتی هست که گزارش شده ، من نه می دونم چند نفر این مشکل رو دارن نه هیچ چیز دیگه ، این مشکلات فقط گزارش شده (به تعداد نه تک) من هم گزاشتم اینجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or