همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

متا که خوب بوده تا اینجا مخصوصا DR3 که فکر میکردم بابت افت فریمش کمتر از این حرفا بگیره :دی
فقط این CD نمیدونم چرا الکی امید داشتم بهش :| حالا شاید کلا منتقدا با سبک بازی حال نکردن ولی خب کنار لوکو بدترین نمرات گرفتن :دی
کیلر هم واسه شروع نمراتش خوب بود :دی
زوتیکون هم نمراتش خیلی خوب بود امیدوار شدیم به کینکت :دی
FMS5 که به نظرم راحت +80 میشه در بدترین حالت ممکن :دی کلا بهترین عنوان لانچ همین FMS5 هست :دی
میمونه Ryse :دی +70 بشه کافیه ما راضیم ازش :دی

Forza 5 تو لیست کاندیداهای بهترین بازی Xbox نیست. آیا حماسه ای عظیم در راه است؟ خدا به خیر کنه :دی
نه بابا forza5 تو بهترین ریسینگ هست دیگه (احتمالا باز nfs میگیره :دی) کلا بازیای نسل بعد رو زیاد دخالت ندادن قککنم چون ryse هم هیچ جا نیست :دی

حالا ممد انتظارت از متای F5 چیه ؟ 40/100 ؟؟ :دی

به نظر من خیلی انتظارات از forza اوردید پایین ، بخاطر پیست و نبود چرخه شبانه روز ، ولی متا 80 برای این بازی نا تمید کنندست ، باید بالای 88 و در بهترین حالت رو 90 باشه . با توجه به نسخه های قبل و پتانسیل بازی ، البته اگه لانچ نبود بهتر بود.

جريان اين دامپ چيه؟
دارم تصور ميكنم قيمتشو اگه هك بشه:bighug:
اگه هک بشه و نسبت به کنسول هک نشده فرض کنیم 500 تومن هم گرون تر باشه باز خیلی به صرفه تره، شما بخوای 4 تا بازی اوریج بگیری باید یه تومن پیاده بشی !

باو چرا الکی جو منفی می دید ؟:d هک شدن ربطی به قیمت کنسول نداره مگه اینکه برای تعداد خاصی از کنسول ها عملی باشه یا هم اینکه کلی دردسر داشته باشه . دعا کنین این دو حالت پیش نیاد قیمتش هم زیاد نمی شه :|
نهایتش هم اگه قیمت ها تخیلی شد کنسول اوریج می گیریم خودمون هک می کنیم :d

نه بابا forza5 تو بهترین ریسینگ هست دیگه
خب ریسنگ دیگه نبود که بذارن:دی
ببین کار به کجا رسیده که از نامزد شدن سلطان ریسینگ برا ریسنگ سال خوشحال و امیدوار میشیم=)):|
لعنت به تو ماکروسافت من که هنوز سر حرفم هستم متا80.78میشه
اگه بالا85شد3ماه امضا جاستین و اواتار ده نمکی میذارم

خب ریسنگ دیگه نبود که بذارن:دی
ببین کار به کجا رسیده که از نامزد شدن سلطان ریسینگ برا ریسنگ سال خوشحال و امیدوار میشیم=)):|
لعنت به تو ماکروسافت من که هنوز سر حرفم هستم متا80.78میشه
بوکمارک شد:d البته منم همچین حسی دارم.:-s

باو چرا الکی جو منفی می دید ؟:d هک شدن ربطی به قیمت کنسول نداره مگه اینکه برای تعداد خاصی از کنسول ها عملی باشه یا هم اینکه کلی دردسر داشته باشه . دعا کنین این دو حالت پیش نیاد قیمتش هم زیاد نمی شه :|
نهایتش هم اگه قیمت ها تخیلی شد کنسول اوریج می گیریم خودمون هک می کنیم :d
منظور قیمت فروش ـه فروشنده های دزد ایرانه

بابا دیگه شما خیلی تابلو هایپ زدایی می کنین :دی بابا فورتزای کبیر سلطان ریسینگ ـه دنیا و آخرت only possible on xbox one و این حرفا متاش بیاد زیر 90 میدونی ینی چی ؟؟؟ ینی خشم یامائوچی بر شما نازل خواهد شد که اونهمه بار ـه GT5 کردین :دی

بابا دیگه شما خیلی تابلو هایپ زدایی می کنین :دی بابا فورتزای کبیر سلطان ریسینگ ـه دنیا و آخرت only possible on xbox one و این حرفا متاش بیاد زیر 90 میدونی ینی چی ؟؟؟ ینی خشم یامائوچی بر شما نازل خواهد شد که اونهمه بار ـه GT5 کردین :دی
نه باور کن هدفم از این حرفا هایپ زدای نیست.من چند ماهه از فورتزا نا امید شدم چندماهه دارم میگم از نظر امتیازات ابرو سری رو میبره:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or