نه بابا forza5 تو بهترین ریسینگ هست دیگه (احتمالا باز nfs میگیرهForza 5 تو لیست کاندیداهای بهترین بازی Xbox نیست. آیا حماسه ای عظیم در راه است؟ خدا به خیر کنه![]()
اگه هک بشه و نسبت به کنسول هک نشده فرض کنیم 500 تومن هم گرون تر باشه باز خیلی به صرفه تره، شما بخوای 4 تا بازی اوریج بگیری باید یه تومن پیاده بشی !جريان اين دامپ چيه؟
دارم تصور ميكنم قيمتشو اگه هك بشه:bighug:
بوکمارک شد:d البته منم همچین حسی دارم.خب ریسنگ دیگه نبود که بذارن
ببین کار به کجا رسیده که از نامزد شدن سلطان ریسینگ برا ریسنگ سال خوشحال و امیدوار میشیم
لعنت به تو ماکروسافت من که هنوز سر حرفم هستم متا80.78میشه
اگه بالا85شد3ماه امضا جاستین و اواتار ده نمکی میذارم
منظور قیمت فروش ـه فروشنده های دزد ایرانهباو چرا الکی جو منفی می دید ؟:d هک شدن ربطی به قیمت کنسول نداره مگه اینکه برای تعداد خاصی از کنسول ها عملی باشه یا هم اینکه کلی دردسر داشته باشه . دعا کنین این دو حالت پیش نیاد قیمتش هم زیاد نمی شه
نهایتش هم اگه قیمت ها تخیلی شد کنسول اوریج می گیریم خودمون هک می کنیم :d
توی 13 تا کشور به صورت همزمان عرضه میشهيه سوال
ايكس وان هم مثه PS4 واسه تمام مناطق يه تاريخ ريليزي داره يا نه جمعه ريليز كل جهانه؟![]()
نه باور کن هدفم از این حرفا هایپ زدای نیست.من چند ماهه از فورتزا نا امید شدم چندماهه دارم میگم از نظر امتیازات ابرو سری رو میبرهبابا دیگه شما خیلی تابلو هایپ زدایی می کنینبابا فورتزای کبیر سلطان ریسینگ ـه دنیا و آخرت only possible on xbox one و این حرفا متاش بیاد زیر 90 میدونی ینی چی ؟؟؟ ینی خشم یامائوچی بر شما نازل خواهد شد که اونهمه بار ـه GT5 کردین
![]()