دشمنت شرمنده:dالبته شرمنده وسطه هایپتون میپرم
این xbox one ریجن فیری شده یا هنوز لاکه؟ چون احتمالا یکی پیشخرید کنم که ریجن 2 هست
free شده.
دشمنت شرمنده:dالبته شرمنده وسطه هایپتون میپرم
این xbox one ریجن فیری شده یا هنوز لاکه؟ چون احتمالا یکی پیشخرید کنم که ریجن 2 هست
آقا اگه دقت کنید آخرای اون ویدیو مربوط به امکانات Xbox One یه لحظه تبلیغ Beyond: Two Souls اومد رو صفحه lol
==
فقط ۱۱ روز مونده :bighug:
Greenawalt was pressed on whether Forza 5 will run at 1080p and 60fps native.
"Even in an F1 car, going 220mph around Spa with 16 other F1 cars on the track,"
آقا اگه دقت کنید آخرای اون ویدیو مربوط به امکانات Xbox One یه لحظه تبلیغ Beyond: Two Souls اومد رو صفحه lol
==
فقط ۱۱ روز مونده :bighug:
چند روز گذشته یکی از علاقه مندان به Xbox One توانسته بود به صورت غیرقانونی به این کنسول دست یابد و اطلاعات جالبی را اعم از قابلیت های تصویر و تصاویری نیز از منوی آن منتشر کرد اما پس از چند ساعت کمپانی مایکروسافت او را بن کرد.اما امروز او با آقای Larry “Major Nelson” Hryb گفتگویی را داشته است که این گفتگو به خوبی پیش رفته و مشکلات نیز حل شده است: من با Major Nelson صحبت کردم و تمام مشکلات حل شد.او حتی مرا به مراسم و جشن لانچ نیز دعوت کرد اما جزئیات این خبر محرمانه می باشد.من دیگر اطلاعات خاصی را از xbox one منتشر نمی کنم تا اینکه آنها این اجازه را به من بدهند.اما تمام این مشکلات به لطف Major Nelson برطرف شد. همچنین کنسول نیز در زمان لانچ از بن بودن خارج خواهد شد.من دیگر نمی توانم چیز بیشتری بگویم اما اوضاع خوب می باشد.از تمام شما برای حمایتتان تشکر می کنم. در حدود ۳۰ دقیقه با Major Nelson مکالمه داشتم و اوضاع نیز خوب پیش رفت و تمام مشکلات حل شد.زمانی که به من اجازه بدهند بیشتر در رابطه با این کنسول با شما حرف خواهم زد. کاربر Moonlightswami گفته اند که آماده ی مصاحبه حتی اگر چیز زیادی برای گفتن نباشد می باشند.ایشان سرانجام در رابطه با دلیل این توافق با مایکروسافت صحبت کردند و گفتند که مایکروسافت بسیار مهربان و بخشنده می باشد و میخواسته است که مشکل به وجود آمده را برطرف کند: دلیل آنکه بیشتر نمی توانم صحبت کنم هنوز اعلام و آماده نشده است.از زمانی که مایکروسافت متوجه شد من مقصر اصلی نبوده ام بسیار با من مهربان و بخشنده بوده است تا این مشکل را حل کند. در آخر این ماجرا همه برنده شدند.کاربر Moonlightswami کنسول خود را حتی با امکانات بیشتری پس خواهد گرفت و مایکروسافت نیز مانع از منتشر کردن اطلاعات سورپرایز کننده ی کنسول خود که مخصوص روز اول می باشد شد.
Gamefa
کاربری با نام Moonlightswami،در حال حاضر محبوب ترین کاربر در دنیای مجازی در صنعت گیم می باشد که توانسته به کنسول Xbox One دسترسی پیدا کند.اما این کاربر با این کنسول هر کاری که فکرش را بکنید کرده است.آن را در ebay با قیمت ۱۰۰۰ دلار به فروش رسانده است،جعبه ی آن را باز کرده و به نمایش گذاشته است و در حال حاضر نیز تصویری از زمانی که مایکروسافت کنسول او را بن کرده است به نمایش گذاشته که می توانید آن را در قسمت پایین مشاهده نمایید. این کاربر در حساب شخصی خود تصویری را منتشر کرده است که نشان دهنده ی این می باشد که کنسول او بن شده است و اگر شما نیز برخلاف قوانینی مایکروسافت اعلام کرده عمل کنید و بن بشوید این پیغام برای شما نیز خواهد آمد.
![]()
Gamefa
بچه ها دوباره تایپک زدن که این بازی ممکن رو xoممکن هست720pباشه. اصلا تو این تایپک ها نرین که همه در کمین هستن:d.
سلام