همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

قیافه ها که فعلا دیدنیه ...
سال بعدم سونی نمی شینه بی بازی . همونطور که با X1 بیشتر آشنا میشن با PS4 هم میشن . ازون طرف خود مایکروسافت با خوشحالی از رم GDDR5 سخت افزار PS4 و پیچیدگی کار باهاش میگه . حرف کیو باور کنیم ما !
PS4 و X1 بعنوان دوتا پلتفرم با پیچیدگی های خودشون که هیچ بازی مولتی باهاشون بهینه نشده اختلاف خام محاسباتی زیادی دارن که با همین مولتی های اول نسل هم مشخص شده .
اتفاقا سال دیگه سال بازیهای سونیه . با این لانچ نچندان قوی اومد ولی اینجوری سولد اوت شده .
جالبه بعضیها آشنایی با کنسول و بازیهای انحصاری آینده و ... دابل استاندارد نمیدونن و فقط مال یه طرف !
;)داداش اشتباه اومدی زنگه بالایی روبزن

بزار تو این شلوغ پلوغی مام نظرمونو اعلام کنیم:d

چیزی که محرضه و نمیشه ادم برو خودش نیاره مخصوصا جلو PS fan ها جو منفییه که به سمته Xone سرازیر شده و تقریبا میشه گفت همش تقصیره خوده مایکروسافته. با اینکه Xone پیشفروش بیشتری نسبت به X360 داشته و لانچ تایتل های نسبتا زیاد و برای سلیقه های مختلف رو داره و خوب خودش امتیاز بسیار چشمگیری نسبت به رقیبش هست ولی بخاطر موج منفی که از زمان E3 راه افتاد از اونطرف سونی سخت افزار قدرتمندی رو کرد و از ضعف های مایکرو تا اونجا که تونست استفاده کرد و بعدشم مسائل رزولوشن اومد وسط الان میبینیم که همه چیز داره به ضرره مایکروسافت تموم میشه .

شباهت نسبتا زیادی بین لانچ Xone و PS3 به چشم میاد. 6-7 سال پیش وقتی PS3 لانچ شد یادمه تقریبا همه شکست خورده میدونستنش انصافا هم وضعش افتضاح بود قیمت بالا-لانچ تایتل های کم-بلوری حتی Cell بعدا درده سر ساز شد ولی سونی خودشو سره پا نگه داشت و از منجلاب کشید خودشو بیرون و پیشرفت کرد حالا نوبت مایکروسافته که باید امتحان خودشو پس بده.

ولی یه چیزی رو درک نمیکنم مایکروسافت که تجربه سخت افزار پیچیده رو تو PS3 دیده بود برای چی همچین کاری کرد ؟

آخرین ویرایش:
اولا تاپیک رو اشتباه اومدی!
;)داداش اشتباه اومدی زنگه بالایی روبزن
کاری با محتوای پستش ندارم ولی هر کسی میتونه هرجا دلش خواست پست بده نظرشو بگه.
این جوی که راه افتاده تو سایت که تاپیک های بازی ها و اخبار مربوط به PS و XBOX انحصاری! فن هاشون شده خیلی مسخره و بچه گانست.

همین RYSE و FORZA همه چیز را اثبات میکنه مخصوصا RYSE که دست یه بازی ساز TP ساخته شده مقایسه کنید با بازی انحصاری رقیب بنام X که به دست یه استودیوی FP پراوازه ساخته شده . وقتی یه بازیساز TP میتونه اینطوری از X1 کار بکشه وای به حال اون روزی استودیوهای FP مایکروسافت مثل 343 که از نسل قبل نشستند دونه کدهای مخصوص X1 را نوشتند و باهاش انجین ساختند ! من منتظر اون روی هستم که هیلو 5 نمایش داده بشه از الان میدونم با چی طرف هستیم :)

البته سال بعد همین QB مطمئن هستم گرافیک گیم پلی مثل همون کات سینهاش میشه که نشون دادند اونوقت قیافه ها دیدن داره !
بخاطر این تیکه لایک کردم :d

فک کنم اکثر استدیو های FP سونی واسه بازیهاشون از انجین های specialize استفاده میکنن و گرافیکی که در اون عناوین ارائه میدن حالا در هر سطحی که هست ( بی نظیر ، خوب یا متوسط . . . ) با انجین های اختصاصی ساخته میشه در صورتی که فرضاً همین Ryse با یه انجین 3rd party ساخته شده . . .

نکته جالب اینکه اگه به سابقه کرایتک نگاه کنیم می بینیم جزو استدیو هایی هست که خیلی راحت حاضره قیده فریم ، AI و حتی رزولوشن Hd بزنه ولی در عوض بازیش از لحاظ Visual در سطح خیره کننده قرار بگیره در صورتی که الان همون کرایتک بازیش رو در رزولوشن بالاتر از یسری عناوین دیگه (900p) داره ارائه میده اونم با یه گرافیک تقریباً ترو تمیز !

کاری با محتوای پستش ندارم ولی هر کسی میتونه هرجا دلش خواست پست بده نظرشو بگه.
این جوی که راه افتاده تو سایت که تاپیک های بازی ها و اخبار مربوط به PS و XBOX انحصاری! فن هاشون شده خیلی مسخره و بچه گانست.

خیر- هر کسی آزاده هر جایی پست بده اما آزاد نیست در تاپیک مربوط به کنسول که فن های زیادی داره با هر حرفی فضای اون تاپیک رو خراب کنه! پستهای تنش زا در چنین تاپیکهایی اعصاب واسه آدم نمیذاره هیچ بلکه باعث بن شدن بعضی ها می شود.

خیر- هر کسی آزاده هر جایی پست بده اما آزاد نیست در تاپیک مربوط به کنسول که فن های زیادی داره با هر حرفی فضای اون تاپیک رو خراب کنه! پستهای تنش زا در چنین تاپیکهایی اعصاب واسه آدم نمیذاره هیچ بلکه باعث بن شدن بعضی ها می شود.
اونی که تو میخوای کلوپ هواداریه، اینجا تاپیک عمومی هست. ترول کردن و پست های تشنج زا که دیگه تو این فروم یه چیز نرمال و عادی حساب میشه اینروزا. شما اگه احساس میکنی کسی ترول میکنه میتونی جواب ندی.
اینو گفتم که مراعات کنین تا کسی تاپیک رو باز میکنه مثل اون یکی تاپیک احساس نکنه اومده مهد کودک و ترول دونی XB1

بخاطر این تیکه لایک کردم :d

فک کنم اکثر استدیو های FP سونی واسه بازیهاشون از انجین های specialize استفاده میکنن و گرافیکی که در اون عناوین ارائه میدن حالا در هر سطحی که هست ( بی نظیر ، خوب یا متوسط . . . ) با انجین های اختصاصی ساخته میشه در صورتی که فرضاً همین Ryse با یه انجین 3rd party ساخته شده . . .

نکته جالب اینکه اگه به سابقه کرایتک نگاه کنیم می بینیم جزو استدیو هایی هست که خیلی راحت حاضره قیده فریم ، AI و حتی رزولوشن Hd بزنه ولی در عوض بازیش از لحاظ Visual در سطح خیره کننده قرار بگیره در صورتی که الان همون کرایتک بازیش رو در رزولوشن بالاتر از یسری عناوین دیگه (900p) داره ارائه میده اونم با یه گرافیک تقریباً ترو تمیز !

و اضافه کنم ryse تو 30 فریم قفل شده ! همون شرکتی که حاضر بود از فریم بزنه و گرافیک ببره بالا :دی

الان من میدونم 343 داره چیکار میکنه یه نگاه به هیلو 4 بندازید هنورز هم کات سینهاش را نگاه میکنم پشمم میریزه نسل بعد هست برای خودش ! یعنی از الان بگم یه هیلو 5 را یه بازی 60 فریم و 1080P با سطح لول CG در نظر بگیر :دی
یعنی با اون محیطهای عظیمش و SANDBOX بودن فکر کردن براش خوفناک هست . هیچ هایپی هم در راه نیست و کاملا مطمئن هستم :دی

با این محدودیت های 360 بازی به اون عظمتی را تونسته بودند تو بعضی لوکیشن ها CG مانند بسازند دیگه با این قدرت X1 و قابیلیتهای DX11.2 میشه حدس زد چیکار میخواند بکنند تو این مراسم VGA خیلی دوست دارم یه نمایش یا تریلر ازش ببینم :دی

اونی که تو میخوای کلوپ هواداریه، اینجا تاپیک عمومی هست. ترول کردن و پست های تشنج زا که دیگه تو این فروم یه چیز نرمال و عادی حساب میشه اینروزا. شما اگه احساس میکنی کسی ترول میکنه میتونی جواب ندی.
اینو گفتم که مراعات کنین تا کسی تاپیک رو باز میکنه مثل اون یکی تاپیک احساس نکنه اومده مهد کودک و ترول دونی XB1

نمیشه جواب نداد! تاپیکهای اخبار رو که آقایون به گند کشدین با ترول ! دوست ندارم تاپیک کنسول مورد علاقم هم به همین وضعیت دچار بشه! شما هم که از ترول خوشت نمیاد پس نباید از ایشان حمایت کنی!

نمیشه جواب نداد! تاپیکهای اخبار رو که آقایون به گند کشدین با ترول ! دوست ندارم تاپیک کنسول مورد علاقم هم به همین وضعیت دچار بشه! شما هم که از ترول خوشت نمیاد پس نباید از ایشان حمایت کنی!
شما یه تیکه از پست من که حس کردی ترول بود رو نیشان بده !
کلا حرف زدن از کنسول رقیب باعث تنش میشه. خود مدیر هم گفتن. در اینجا باید در مورد xoصحبت بشه
yahoo_5.gif

درسته !

آخرین ویرایش:
شما یه تیکه از پست من که حس کردی ترول بود رو نیشان بده !

ادامه دادن این بحث رو مفید نمی دونم!

دوستان یه سوال: به نظرتون چند مدت بعد از 22 نوامبر کنسول تو ایران در تهران قابل روئیت خواهد بود؟:dکسی چیزی از اوایل اومدن X360 نداره؟چند مدت بعد از روز لانچ کنسول تو ایران اومد؟
یه سوال دیگه: نقد بازیهای X1 کی میاد؟مثلا نقد BF4 و CoD برای ثبت در متا؟

آخرین ویرایش:
یعنی با اون محیطهای عظیمش و SANDBOX بودن فکر کردن براش خوفناک هست .

به شخصه انتظار دارم بازی Open World شده باشه !! ;;):d یا حداقل SandBox با حجم مپ هایی نزدیک Halo Wars ! :>
نسل بعد ، نسل Open World است ! :d

قبل از هر چیز عذر میخوام که سر زده اومدم تو محفل گرم و دوست داشتنی تون ...

ولی تو مطالبی که داشتم میخوندم، یکی دوستان بیان کرده بودند، قبل از اولین تست بازی های نسل بعد ...

عنوان کرده بودن ... سیستم xbox 1 کار باهاش راحته و بازی ساز هایی که گفتن کار باز es رو زجر اوره هیچی بارشون نیست ... و این همه سال بدون هیچ مشکلی برای x360 بازی ساختن و با edram کار کردن .. الان اگه نتونن با esram کار کنن ........................... مابقی

ولی الان چرا بعد از پیش اومدن این جریانات برگشتیم سر اون حرف که سخت افزار پیچیده است و کار کردن باهاش سخته و طول میکشه تا باهاش اشنا بشن ...

فکر نمیکنید بهتره از این به بعد منتظر باشیم تا اساس و صحت صحبتمون بر پایه سندیات باشه ... یا اگه نیست به حرف همون نظرات اهل فن تکیه کنیم ... که چند هفته بعد چرخش 180 نزنیم ؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
قبل از هر چیز عذر میخوام که سر زده اومدم تو محفل گرم و دوست داشتنی تون ...

ولی تو مطالبی که داشتم میخوندم، یکی دوستان بیان کرده بودند، قبل از اولین تست بازی های نسل بعد ...

عنوان کرده بودن ... سیستم xbox 1 کار باهاش راحته و بازی ساز هایی که گفتن کار باز es رو زجر اوره هیچی بارشون نیست ... و این همه سال بدون هیچ مشکلی برای x360 بازی ساختن و با edram کار کردن .. الان اگه نتونن با esram کار کنن ........................... مابقی

ولی الان چرا بعد از پیش اومدن این جریانات برگشتیم سر اون حرف که سخت افزار پیچیده است و کار کردن باهاش سخته و طول میکشه تا باهاش اشنا بشن ...

فکر نمیکنید بهتره از این به بعد منتظر باشیم تا اساس و صحت صحبتمون بر پایه سندیات باشه ... یا اگه نیست به حرف همون نظرات اهل فن تکیه کنیم ... که چند هفته بعد چرخش 180 نزنیم ؟؟؟؟

کی اومده گفته سخت افزار XO کار باهاش راحته؟از همون معرفی XO به بعد تا حالا چندین ماه میگذره و همه منتقدا میگفتن سخت افزار XO بسیار پیچیده هستش و اعلام میشد این موضوع به ضرر مایکروسافت حداقل واسه بازیهای لانچ خواهد بود.ضمنا از این بحث ها تو تاپیکهای خبری زیاد صحبت شده لطفا اینجا رو هم قاطی این بحثهای الکی نکنید! کسانی که این تاپیک هستن دنبال آخرین اخبار ، مطالب و .. در مورد کنسول محبوبشون هستن و حقیقتا حال و حوصله بحث کردن هم نداریم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or