همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

چند روز پیش مارک روبین سازنده CoD:Ghosts در اظهار نظری عجیب ادعا کرده که Titanfall به صورت 720p بر روی XO اجرا می شود؟آیا این شایعه صحت دارد؟آیا واقعا Titanfall بر روی XO به صورت 720p می باشد؟شما چی فکر می کنید؟

این ویدئو توسط فن پیج Xbox one دقیقا در این مورد انتشار یافته است که به سوالات فوق پاسخ میدهد.دیدنش رو پیشنهاد میکنم

لینک یوتیوب :
Titanfall To Run at 720p on Xbox One? - Titanfall Legends First Video - YouTube

مستقیم شده با حجم 4 مگ(کیفیت پایین ):
http://dw4.convertfiles.com/files/0...one_titanfall_legends_first_video_youtube.m4v
چه پاسخی داده بود؟
Does it really matters شد جواب؟
آره برا من مهم:|تا مایکروسافت باشه all in one system نسازه :|

هر موقع ps4 تونست 8k اجرا کنه بازی ها رو تو وان 4k خواهی دید

نمیدونم جریان چیه هرکس که کنسول سونی داره یا بلعکس، بیاد تو تاپیک مقابل پست بده، حتماً توطئه ای در کاره یا قصد مسخره کردن داره. توطئه ای در کار نیست، ظاهراً یکی از بازیها با رزولوشن نزدیک 4K در این کنسول اجرا میشه که خواستم اگر قطعی بود و مطمئن شدم، خبرشو بزنم.
پس ظاهراً خبر صحت نداره!

چه پاسخی داده بود؟
Does it really matters شد جواب؟
آره برا من مهم:|تا مایکروسافت باشه all in one system نسازه :|

داره میگه حتی اگر هم روی XO به صورت 720p باشه چون بر روی PS4 به صورت 0p هستش آیا دیگه اصلا مهم هست چی باشه؟:d کلا داره با فن بازی جواب میده:d فن پیجه دیگه میخواستی چی بگه:d ولی من با حرفاش خیلی حال کردم:d

نمیدونم جریان چیه هرکس که کنسول سونی داره یا بلعکس، بیاد تو تاپیک مقابل پست بده، حتماً توطئه ای در کاره یا قصد مسخره کردن داره. توطئه ای در کار نیست، ظاهراً یکی از بازیها با رزولوشن نزدیک 4K در این کنسول اجرا میشه که خواستم اگر قطعی بود و مطمئن شدم، خبرشو بزنم.
پس ظاهراً خبر صحت نداره!
فعلاً که از این خبرها نیست :دی ایشالا آخرای نسل که رسیدیم یه چیزی در حد Angry Birds هم میشه 4k اجرا کرد :دی

ملت بازی رو 1080 میسازن از 1000 تا چیزش میگذارن ، خفت افت فریم یا 30 فریم کردن یه بازی که باید 60 فریم هم باشه به جون میخرن ، دیگه وای به حال 4k !!

توییت Dan Ryckert نویسنده Gameinformer در باره لانچ های XBox One

11050812604980208167.png

یک پیش نمایش هم نوشته برای Ryse :
I spent two hours with the Xbox One title, but it felt like I was entering random numbers into a computer rather than actually playing a video game.

After a painfully generic story intro, the game began teaching me similarly uninspired combat mechanics. While it tries to sound like an in-depth action game with familiar elements like perfectly-timed blocks and focus meters, the actual experience is anything but deep.

Ryse: Son Of Rome Is As Fun As Dialing Phone Numbers - Ryse: Son of Rome - Xbox One - www.GameInformer.com

Hands on از DR3:
Dead Rising 3 Hands-On Preview - IGN

Capcom is targeting 1080P/30fps and at this point Dead Rising 3 is hitting that 90% of the time. The other 10% usually involved craziness like igniting and flattening hundreds of zombies at once with a steamroller-equipped, fire-spewing motorcycle – and in those cases I didn’t mind so much because of THE STEAMROLLER-EQUIPPED, FIRE-SPEWING MOTORCYCLE!

میگه بازی همیشه 1080p30FPS ــه به جز مواقعی که موتور سیکلت جاده صاف کن بولدوزر آتش پراکن سوار شدم دارم صدها زامبی رو سلاخی میکنم!

The almost illegally fun rollerhawg is just one of around a dozen custom vehicles you can cobble together in Dead Rising 3.
فان توی بازی به قدری زیاده که ممکنه ممنوع و غیر قاونونیش کنن(چه کیفی کرده):d
آپگرید ها و شخصی سازی رو با RPG ها مقایسه کرده!!

نشون میده از E3 که بازی افت فریم محسوس داشت چقدر درایور ها و بالابردن کلاک تاثیر داشته:dهمینطور نشون میده موتور اختصاصی که از data move engine و چیپ های صدا و تصویر مختص one چه چیزی میتونن درست کنن.

----
بازیهایی که اخیرا تایید شدن 1080p هستن:
NFS:Rivals
Fantasia
Kinect Sports Rivals
UFC

ویرایش : IGN نوشته بود 1080 فکر کردم رسمی بوده!:d

آخرین ویرایش:
DR3 به صورت native1080p تایید شده یعنی؟جدی؟

eurogamer سوال کرده از Josh Bridge:

What native resolution is Dead Rising 3

Josh Bridge: 720p. And I'm really happy with that, with the sheer amount of stuff we have in an open world game locked at 30fps, that's just brilliant. Of course our UI (user interface) runs at 1080 native on top, but no, we're a 720p game locked at 30fps.

"It's less to do with specs and more to do with what you do with those specs Interviews Xbox One Eurogamer.net
Dead Rising 3 runs at 720p and 30 fps

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or