master.mhn
کاربر سایت
YESSSپس فقط منم که فکر میکنم تضاد رنگ سمت چپی بسیار زیباش کرده؟:d[/RIGHT]
YESSSپس فقط منم که فکر میکنم تضاد رنگ سمت چپی بسیار زیباش کرده؟:d[/RIGHT]
YESSS
الان اینو می گین، یه دوسه سال دیگه که از رنگ سیاه خسته شدین بیاین به این عکس ها نگاه کنین می فهمین سفید چقدر رنگ خوبه و عالی هست.
البته تا اون موقع که احتمالا مدل سفید هم داده باشن بیرون![]()
من چرا رو صفحه ی 114 کلیک می کنم همون صفحه 113 میاد :d؟
کدوم یکی قشنگتره؟ :d
![]()
![]()
صفحه 117 شد، یاد آقا افتادم:
کی نوبت نمایش این میرسه ما هم به مراد دلمون برسیم؟ میخوام...:crying1:![]()
الان اینو می گین، یه دوسه سال دیگه که از رنگ سفید خسته شدین بیاین به این عکس ها نگاه کنین می فهمین مشکلی چقدر رنگ خوبه و عالی هست.الان اینو می گین، یه دوسه سال دیگه که از رنگ سیاه خسته شدین بیاین به این عکس ها نگاه کنین می فهمین سفید چقدر رنگ خوبه و عالی هست.
البته تا اون موقع که احتمالا مدل سفید هم داده باشن بیرون![]()
The firm has redesigned Xbox Music to support Bing search, among other new features. Here's a breakdown of the additions and revisions from June.Microsoft's Albert Penello has confirmed that Gold subscribers won't need to take out another subscription to run Xbox Music on Xbox One, though as with other streaming music services, you will have to reckon with the occasional ad.
preview چیز خاصی نشون نمیدن معمولا هرچی تا الان تریلر اومده یه خلاصه ازشون نشون میدندوستان اشاره شد که Previewـش امشب تو IGN می آد؟
![]()
IGN از خودمونه یا نه؟
خیلی مسخرستطبق گفته مسئولین لایو آپدیت Cloud ممکنه که سیستم رو وسط کار ریبوت کنه:d
Xbox Consoles News: Both Xbox One and PS4 are "very easy to deal with", say AC4 devs - Game DVR is "a very cool idea" - Xbox 360 - The Official Magazine