همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

اگه این قضیه Geow برای PS4 واقعیت داشته باشه
باید گفت خاک تو سرت مایکروسافت:|:|:|
دقیقا ! یعنی اینقدر عرضه ندار این IP رو نگه داره! کلا کمی مایکرو رو این چیزا سست هستش

اون همه بالا توضیح دادم اصلا کلش رو خوندید خدا وکیلی ؟! :|:d
کل این مطلب رو بخون :
News: PGR and Gears of War won't hit Xbox One any time soon, says Microsoft - Xbox 360 - The Official Magazine

ادمی نبودم و نیستم که بخوام الکی رو هوا حرف بزنم ولی برداشت شخصی من اینه که GeoW روی Xbox خواهد موند ! :d
وقتی اینطور راحت میاد در باره ی گیرز او وار حرف می زنه :
"They're again the right team to work on that game. Trying to find another team to do that game I think is possible, but I think you'd want to make sure you did that very carefully along with them to make sure we had the right thing in place.
شما چه برداشتی میکنید ؟!
چند روز پیش داشتم با یکی از دوستان که اتفاقا سونی فن هم هست بحث می کردم گفت به نظر من مایکروسافت IP بازی GeoW رو از اپیک خریده و این بازی داره تسوط یه تیم فرست پارتی ساخته میشه !
به نظر من خیلی احتمالش ضعیف هست که GeoW که نماد X360 بوده به کنسول سونی بره ! ولی پس این شایعات اخیر چیه ؟!
خب . . . همیشه باید منطقی بود !
شاید اپیک گیمز بازی ای برای پلی 4 در دست ساخت داشته باشه !
دو تا پروژه دارن که ما خبر داریم : Fortnite + Shooter AAA ؛ خب شاید این بازی Fortnite باشه شاید هم اون شوتر AAA باشه . طبق شایعه ی بالا این بازی که اسم رمزش Project Nano هست و اسمش BluePrint در حال ساخت برای کنسول های نسل بعدی هستش !

اینجا رو دقت کن :
Xbox Consoles News: You don't need to own studios to make great games, argues Xbox One boss - Xbox 360 - The Official Magazine

اول اومده در باره ی رابطه ی خوب با اپیک گیمز و خلق GeoW حرف زده بعد گفته ساخت شماره ی بعد به دست استدیوی دیگه هم ممکنه !
ولی در دراخر برای مثال گفته :
"And I respect that - if people want to work that way, we'll continue to work with them. I don't see it as a barrier to what we can do together. Whether it's Remedy, whether it's Insomniac, whether it's Crytek

چرا اپیک گیمز رو مثال نزده و چرا گفته شاید گیرز رو بدیم به یه استدیوی دیگه ؟!
این طور که پیداست احتمالا GeoW بعدی رو تیم دیگری میسازه چون مایکروسافت شاید IP رو خریده باشه و شوتر AAA اپیک گیمز که در سال 2014 اولین نسخه از اون عرضه میشه به شکل سگانه هم هست مولتی پلتفرم خواد بود !

اینها حدسیات من هست . . . همین !

پ.ن : CoD 2014 تایید شد !

آخرین ویرایش:
فقط به خاطر دو تا بازیه که من طرفدار مایکروسافت هستم، اولیش که هیلوئه دومیش هم گیرزه :دی اگه یه روزی زبونم لال هیلو و گیرز از انحصار خارج شدن می رم سمت سونی و هیلو کیلر بازی می کنم، پ.ن: :^o :دی

اپیک تو 14 نوامبر دنبال نشون دادن GeoW نیست :-"
یادتون هست گفتم دوست دارم بازی اپیک به جای Infiltrator ؛ اون یکی یعنی Samartian باشه ؟!
اه اه اه .... :| :| :| :| :| :دی
اینکه خود Infiltratorــه :x :دی
اگر این چیز هایی که در مورد این ، اینجا گفته درست باشه جالب در میاد !
جالب بود :دی

آخرین ویرایش:
اپیک تو 14 نوامبر دنبال نشون دادن GeoW نیست :-"

اه اه اه .... :| :| :| :| :| :دی

آنریل انجین 3 هستش در سال 2011 اگر اشتباه نکنم . . . اگر این چیز هایی که در مورد این ، اینجا گفته درست باشه جالب در میاد !
پ.ن : تو VGA بزنه یهو این بازی معرفی شه به همتون بخندم ! :d

فیل اسپنسر اعتقاد داره Xbox one برای الان ساخته نشده! توانایی هاش خیلی بالاس و برای 3 ، 4، یا شاید 5 سال دیگه مناسبه!!

When I think about having a strong CPU and GPU plugged in to your TV that’s also plugged in to the internet, that allows me to play great games, I think what you’re going to find is that that platform is a great place for those new innovations to build from.
Xbox One is capable of doing so much. We stay invested in continuing to build out new technologies as they come on line into the Xbox One, so this box seems as relevant three, four, five years from now as it did on day one. There are going to be a lot of great technologies that come along in the next decade. You’re going to find that a game console is a great place to build from, because it has such strong computing capabilities right there in the family room.

Phil Spencer on DRM reversals, new IP and what next-gen means to Microsoft | Polygon

آخرین ویرایش:
سلام دوستان، به نظر شما با توجه به region free بودن Xbox one آيا بازهم خريد ديجيتال از آي پي ايران دچار مشكل خواهد بود؟ (مثل Xbox 360) (البته ميدونم كه براي دور زدنش راه هست ولي دوست دارم بدونم ممكنه كه مثل ps3 و wiiu به صورت قانوني از xbox one خريد كرد؟

سلام دوستان، به نظر شما با توجه به region free بودن Xbox one آيا بازهم خريد ديجيتال از آي پي ايران دچار مشكل خواهد بود؟ (مثل Xbox 360) (البته ميدونم كه براي دور زدنش راه هست ولي دوست دارم بدونم ممكنه كه مثل ps3 و wiiu به صورت قانوني از xbox one خريد كرد؟

خیر دوست عزیز
با توجه به عدم ساپورت ایران و همچنین حضور ایران در لیست کشورهای غیر مجاز ، در صورت خرید از Xbox live شما در اولین فرصت بن خواهید شد.البته استفاده از Xbox live و همچنین انجام بازی آنلاین مشکلی به خودی خود ایجاد نمی کند فقط نباید از XBL خرید کنید.

سایت Gaming trend عقیده داره که eSRAM برنامه نویسی برای Xbox one رو پیچیده کرده و این مشکل رو با مشکلی که روزای اول سازنده ها با سل پروسسور PS3 داشتن مقایسه کرده و گفته که یک مشکل زود گذر هست که با تمرین حل میشه.

Developers rejoiced at having the handcuffs taken off with the Xbox One and PlayStation 4. Sony put 8GB of GDDR5 memory running at 5500MHz in their upcoming console, delivering a staggering 176GB/s of memory bandwidth to crunch through the high-polygon count titles coming shortly. Microsoft went a different direction, putting 8GB of DDR3 memory that hits a bandwidth of 68.3 GB/s, but also features a memory subsystem of 32 MB of ESRAM. This “embedded static” RAM is located directly on the graphics die. This ESRAM provides a high speed pathway between the multiple components in the device at a theoretical speed of 192 GB/s. Recent rumors from developers is that this also carries a bit of a learning curve, making for more complex programming than the unified memory systems of the PlayStation 4. As was the case with the cell processor in the early days of the PlayStation 3, this is likely a short-term issue that’ll be mitigated with a bit of practice with the hardware.

http://gamingtrend.com/2013/11/06/720p-1080p-esram-matters-doesnt

خبریه؟ :دی

13031431129257751730.jpg

===

88939465049527503287.jpg

کمتر از 15 روز مونده، با اینکه فعلا قصد خریدش رو ندارم ولی خیلی هیجان زده هستم
84.gif

Guardian یه مقاله نوشته در مورد کنسول های نسل بعد، این خلاصه ـش در مورد Xbox One هست :دی

Pros
• Advanced all-round entertainment options, allowing users to plug in their satellite or cable box (content deals permitting) and control the TV experience
• Seamless transition between movies, TV and games
• The new Kinect is extremely powerful and may well lead to some truly innovative gaming experiences
• The launch lineup is very strong with key brands like Forza and Killer Instinct
• Xbox Live is a very strong online multiplayer service which has been fully overhauled for the new generation

Cons

• Question marks over the console's ability to display full 1080p visuals when games are running at the optimal rate of 60 frames-per-second (but this may be temporary)
• The inclusion of Kinect means it's more expensive

گویا کینکت واقعا قدرتمندتر از اون چیزی هست که فکرش رو می کردم :دی به نظرم Kinect Sports Rivals میتونه نشون بده واقعا کینکت قدرتش در چه حدی هست.
واقعا چطور تحمل داری تو که میخوای فعلا نخریش؟من این 15 روز واسم داره اندازه 15 ماه میگذره
yahoo_22.gif
ایشالا روز عرضه Titanfall میخرم اگه مشکل خاصی پیش نیاد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or