همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

دریغ از یک اپسیلون سلیقه طراحی! :|
البته مال Ryse قشنگ در اومده :d کاش عکس واضح تری هم ازش بود

داستان از این قراره که یک شرکت نوشیدنی های مجاز (!) با مایکرو قرار داد بسته تا برای جوایز یک مسابقه به مردم Xbox One با طراحی یک بازی رو بدند
این خبر رو دو لینک زیر اعلام کردند اما تصاویر رو Gamepur بدست آورده! صد در صد پس تایید نیست که کنسول ها همینا هستش :d
News: First screens of Xbox One Special Editions - Ryse, Forza and Dead Rising consoles appear - Xbox 360 - The Official Magazine
Xbox One: images of Forza 5, Ryse & Dead Rising 3 branded consoles appear | VG247
Gamepur

Xbox One Special Edition

پ.ن : چقدر زشته ! :|

حالا اون تكنيكال دمو به كنار فورزاهاي بعدي رو خدا بخير كنه . اون ديگه قطعا كشته ميده :d

سر فورتزا بعدی کشته میدیم . . . فقط تفاوت F2 اول نسلی رو با F3 یادت بیار !! :d البته این بار این جهشه زود تر اتفاق میفته ! احتمالا با دست پخت Playground Games ! :d
ولی . . . Halo سال 2014 میاد !! :>

http://www.oxm.co.uk/65507/disney-f...at-1080p-native-on-xbox-one-720p-on-xbox-360/

آخرین ویرایش:
امروز وارد FRIEND LIST یکی از دوستان خارجی شدم دیدم 2 3 نفر داخل شبکه XBOX LIVE ایکس باکس وان هستن که البته از کارکنان خود MICROSOFT هستن نکته جالب اینجاست که راه ارتباط کاربرا بین X360 و XBOX ONE از طریق مسیج دادن میسر هست که البته فاقد چت صوتی هست که البته اون هم به خاطر متفاوت بودن ساختار 2 شبکه هست.

73820054008266911268.jpg

Titanfall,AC IV,WatchDogs هم 720p هستن :دی
خدا به خیر کنه :دی

بهترین خبری که میشه شنید:
AC4 روی Xbox one با رزولوشن 480p!
خدایا یعنی میشه؟ :d واقعا حقشونه تا اینا باشن دیگه چت باکس درست نکنن اون جنگولک بازیای اسکایپ و چت تصویری و ... از روی سیستم بردارن انگار عهد قلقلک میرزاس الان همه یه موبایل دارن چه دلیلی داره آخه یارو لنگ اینجور کارا روی Xbox one بمونه اونم موقع گیم بازی کردن من نمیدونم این دون ماتریک چی پیش خودش فکر میکرده؟ یکی از این فنای سونی رو تو بازیسنتر میکردن رییس بخش Xbox بهتر فکر میکرد! شرط میبندم خواب رییس کلی مایکروسافتم میدیده با این تزای احمقانش!

امروز وارد FRIEND LIST یکی از دوستان خارجی شدم دیدم 2 3 نفر داخل شبکه XBOX LIVE ایکس باکس وان هستن که البته از کارکنان خود MICROSOFT هستن نکته جالب اینجاست که راه ارتباط کاربرا بین X360 و XBOX ONE از طریق مسیج دادن میسر هست که البته فاقد چت صوتی هست که البته اون هم به خاطر متفاوت بودن ساختار 2 شبکه هست.
کوفتشون بشه :|.از اون سفیدا هم حتما هستن :| ولی من مشکلیشو بیشتر میپسندم :)
ولی خبر قدیمیه,خیلی وقت پیش گفته بودن.

کوفتشون بشه :|.از اون سفیدا هم حتما هستن :| ولی من مشکلیشو بیشتر میپسندم :)
ولی خبر قدیمیه,خیلی وقت پیش گفته بودن.

مسلما رنگ مشکی بهتره و به دیزاین اکثر نشینمن خونه ها میخوره تا سفید...
سیستم چت رو هم که اشاره کردم با توجه به چیزی که دیدم گفتم حالا قبلا خبر بوده من نمی دونستم.

چیو قبلا گفته بودن؟:d
همین که فقط میشه پیغام داد,چت نمیشه کرد به خاطر اینکه سیستماشون فرق میکنه :دی
سیستم چت رو هم که اشاره کردم با توجه به چیزی که دیدم گفتم حالا قبلا خبر بوده من نمی دونستم.
ممنون,منم فقط خواستم بگم که رسمی اعلام شده و دلیلش هم ذکر شده وگرنه قصد بدی نداشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or