همه چیز درباره Xbox One (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

چی میخوابه؟
الان مگه دلیل اوردن؟
من خواب بودم خبری شده؟
:biggrin1:
آقای Mark Rubinیه مصاحبه دادن!
خواب نبودی ؟
d.gif

آقای Mark Rubinیه مصاحبه دادن!
خواب نبودی ؟
d.gif

همینی که خودم لینک گذاشتم؟
این الان شد دلیل و شما هم راحت شدین که مشکل از وان نیست؟
داره میگه ما قبلا فقط مشخصات رو میدونستیم و بازی رو طبق اونا ساختیم ولی وقتی سخت افزار به دستمون رسید دیدیم که بله OS گند زده به همه چی و منابع زیادی رو اشغال کرده و اونجوری که میخواستیم نشد ولی در مورد PS4 اینگونه نیست.الان هم اگه بخوایم همون جزئیات رو داشته باشیم با افت فریم روبرو میشیم.پس تصمیم گرفتیم رزولوشن رو بیاریم پایین که همین یه ماه پیش این تصمیم رو گرفتیم.
راست میگی خیلی قانع کننده بود اصلا توجه نکردم,مایکروسافت یه کنسول برا گیمرا ساخته منم راحت میتونم بخوابم 8->.

آخرین ویرایش:
TitanFall رو نسخه ی 360 ـِش رو Respawn نمی سازه . . .
یهو پروژه ی Vicrotia معرفی شه . . . پورت تیتان فال برای 360 ! :|
چقدر به خودمون بخندیم ! :d

خود respawn انتخاب کرده,پس مطمئن باش ویکتوریا نیست
yahoo_3.gif

اونکه غیر ممکنه ویکتوریا باشه ! :d ولی سوژه باحالی میشد ! :>

آخرین ویرایش:
مارک روبین تومصاحبه با یورو گیمر در مورد اینکه نتونستن بازی رو 1080p اجرا کنن گفته:

There's no specific, oh, well, the VO chat on Xbox took up so much resources that we couldn't do 1080p native

VO caht!? واقعا مایکرسافت پیش خودش چی فکر کرده؟ به جای ایکس باکس میخواستن چت باکس بسازن!

دو تا مصاحبه دیگه ام کرده یکی با edge و یکیم با IGN انجام داده.

Edge ازش پرسیده این مسئله نشون میده که گرفتن سطح بالاتری از کارایی تو PS4 راحت تر از Xbox one هست؟
جواب داده که ممکنه ... و دلیلش تجربه اول با سخت افزاره و اینه که خیلی چیزا مونده تا ما یاد بگیریم...

edge پرسیده خیلی از مردم فکر میکنن این مسائل به این معنیه که Xbox one کنسول ضعیفتریه و PS4 قدرت بیشتری داره ، موضوع به همین راحتیه؟
جواب داده که پاسخ این سوال خیلی پیچیده تر از این حرفاس.... به زمان احتیاجه و... این فقط در مورد خود سخت افزار به تنهایی نیست . تعداد منابعی که هر سیستم به سازنده ها اجازه دسترسی به اون رو هم میده یکسان نیست به همین خاطر از نقطه نظر ما این مسئله میتونه تغییر کنه ممکنه بعدا منابع بیشتری در اختیار ما قرار بگیره و این مسئله میتونه همه چیز رو به شکل چشمگیری برای xbox one به عنوان مثال تغییر بده.

Spot the difference: Infinity Ward's Mark Rubin on next gen Call Of Duty's resolution disparity | News | Edge Online

میخواستم کاملشو ترجمه کنم بی خیال شدم .از الان نتیجه ترول علما معلومه و آخرش به این نتیجه میرسن که مارک روبین اصلا خیلی چیزارو نمیدونه داره بازار گرمی میکنه! شایدم از مایکرو پول گرفته!

فقط موندم اگه یه زمانی خدایی نکرده مایکرو بعضی از این منابعی که به گفته این بنده خدا محدود شده رو آزاد بکنه و دست بازی سازا برای کد نویسی برای XO راه بیوفته اونوقت Crytek چی میخواد بسازه! :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or