یعنی یه مرد پیدا نمیشه یه کد اکتیو واسه ما بگیره ه ه ه ه
این پشتیبانی uk هی تماسش واسم قطع میشه![]()
تست کردم نشد. از یه سریال دیگه استفاده کنید.
دوستان جواب ما رو هم بدید ثواب داره هاo:-)سلام....بچه ها من الآن راحت میتونم برم Store با چیز پی ان.
اگه Proxifier نصب کنم باز هم میتونم برم یا نه؟
راستی اگه برم سایت Xbox.com و اکانت لایوم رو چک کنم واسه اکتیو بودن ویندوز مشکلی پیش میاد؟(از روش Skype اکتیو کردم)
سایت Microsoft چطور؟
یه مشکل دیگه هم دارم...وقتی Call of duty4 با گارنا بازی میکنم PunkBuster منو کیک میکنه و یه اروری درباره ویندوز میده:
مشکل از کجاست؟میشه حلش کرد؟!![]()
سلام پسربد بختی رو میبینی تا زنگ میزنم به شماره انگلیس قطع میشه.
من از همین سریال بالایی استفاده کردم.
کسی سریال جدید نداره؟؟؟
سلام عزیزمدوستان جواب ما رو هم بدید ثواب داره ها
منم با همین سریال اکتیو کردم>:d<همین الان با شماره UK و سریالِ G8YMN-J8F2P-WXF7F-KM4QB-2PKVC برای Windows 8 Pro بوسیله اسکایپ اکتیو کردم ، تا کار میکنه بشتابید![]()
نسخه شما کدومه؟روی سیستم 2تا ویندوز 8 نصبه عین هلو هست کارکردن باهاشبا این اوضاع و نقص های فراووون و مشکلات اکتیو فکر کنم یه یک سالی باید صبر کنیم تا مشکلات حل بشن !
وقتی ویندوز7م انقدر رووون وخوب کار میکنه چه چیزی باعث میشه که من وین 8 رو نصب کنم و خودم رو محدود کنم و با یه عالمه مشکل رو به رو بشم ؟
باید صبرکنم ببینم چی میشه
شاید تا یه کرک درستو درمون یا اپدیتی که این همه مشکل رو حل کنه![]()
یعنی شما هیچکدوم از این همه مشکلی که تو این تاپیک گفته شده رو ندارین ؟!نسخه شما کدومه؟روی سیستم 2تا ویندوز 8 نصبه عین هلو هست کارکردن باهاش
من که با ویندوز 8 احساس نا محدود بودن میکنم مخصوصا با متروش
نه حتی کلی داره حال میده بهم.یعنی شما هیچکدوم از این همه مشکلی که تو این تاپیک گفته شده رو ندارین ؟!
دوستان اون مشکل netframework حل نشد ؟ هر کاری کردم از تو خود ویندوز هم دان نشد![]()