همه چیز درباره Windows 8

سلام پسر
از قسمت Search :
lusrmgr.msc رو انتخاب کن یا از قسمت run
پوشه ی user رو انتخاب کن و برای administrator تیک disabled رو بردار
یا
توی command prompt - cmd
اینو تایپ کن :
net user administrator /active:yes

-اگه یوزری که قبلا ساختی disabled شده تیک اون رو بردار اول اگه نشد administrator
-امید جان ببین جواب میده پسر

ویندوز عوض کردم

این عکس ربطی به ویندوز 8 نهایی نداره، شاید متعلق به نمونه های اولیه یا آزمایشی هست.

نه OEM ها اجازه دارن که تغییر تو بعضی جاها بدن. اما باید مایکروسافت تاییدش کنه که از نظر سرعت و امنیت مشکلی ایجاد نکرده باشه. Tom Warren کنفرانس 9 ماه پیش که با تبلت های سامسونگ بود یه ویدیو تو Win Rumors گذاشت و توضیح داد.

سلام.ببخشید من تازه امروز enterprise نسخه 64 بیتیش رو نصب کردم.لطفا اسونترین و بهترین راه اکتیو کردنشو بهم میگین؟ خیلی ممنون میشم.راستی مدیا بلیرش کجاست؟ و راهی نیست که بشه راهت رفت تو my computeresh?

سلام.ببخشید من تازه امروز enterprise نسخه 64 بیتیش رو نصب کردم.لطفا اسونترین و بهترین راه اکتیو کردنشو بهم میگین؟ خیلی ممنون میشم.راستی مدیا بلیرش کجاست؟ و راهی نیست که بشه راهت رفت تو my computeresh?

سلام دوست عزیز
یکی 2تا کرک دوستان گزاشتن نمیدونم کار میکنه یا نه اما فعلا با اسکایپ میشه اکتیوش کرد خودم دیروز اکتیوش کردم اینترایز 64 بیتی
اگه نسخه اروپای نسخه n شما نصب کردی مثل من مدیاپلیر نداره بخاطر قوانین اروپا میتونم از پست اول مسعود عزیز گزاشتن استفاده کنی
مای کامپیوترم من از روی صفحه کلید میرم یا پوشه پایین صفحه کنار اینترنت اکسپلورر هست میرم

سلام ، از طریق اسکایپ که پست اول گذاشته شده

در ضمن my computer رو میشه آورد رو دسکتاپ
روی دسکتاپ راست کلیک کنید ، وبعد از قسمت چپ change desktob رو انتخاب و my computer ( هرکدومو که مایل بودید ) رو تیک زده و ok کنید
به همین راحتی !

سلام
چند سوال داشتم :
1- این ویندوز پایدار هست نسبت به نسخه 7 ؟ نصبش کنم ؟
2- ایا کرک معتبر و بدون مشکلی برای این نسخه وجود داره ؟
3- در اجرای بازی های و استفاده از منابع چه طور عمل میکنه ؟
یا حق

سلام
چند سوال داشتم :
1- این ویندوز پایدار هست نسبت به نسخه 7 ؟ نصبش کنم ؟
2- ایا کرک معتبر و بدون مشکلی برای این نسخه وجود داره ؟
3- در اجرای بازی های و استفاده از منابع چه طور عمل میکنه ؟
یا حق

سلام

1 : ویندوز خیلی پایدارتر و بهینه تر نسبت به ویندوز 7 هست ، چرا که نه ، نصبش کن
2 : کرک جالبی نیومده ، فقط باید از طریق اسکایپ اکتیو کرد
3: من تو خیلی از بازی ها فریم بیشتری نسبت به 7 میگیرم

البته اینا مشاهدات منه ، بقیه دوستان رو نمیدونم
در پناه حق

آخرین ویرایش:
ببخشید من هرچی نگاه کردم متوجه نشدم.خواهشا میشه به زبان ساده تر روش اکتیو رو بهم بگین؟خدا خیرتون بده

دوست عزیز شما
یکم باید انگلیسی بلد باشی
این کد
slmgr /ipk TNHV9-74XMY-QVT69-CV8W6-RRDHC
داخل cmd با adminstartor که اجرا کردی وارد کن
اینترنت قطع میکنی میری setting , بعد change pc setting و اکتیو میزنی پنجره باز میشه
اینترنت وصل میشی کشور uk انتخاب میکنی و اسکایپ باز میکنی اکانت اگه نداری بساز برو تو
اسکایپ صفحه هات قبل گذاشتن دوستان پروتابل هم هستش نصب نمخاد کنی
موقع شماره گیری uk انخاب کن
شماره ای که free نوشته جلوش شماره گیری بکن بعدش عدد 1 بزن خودش توضیح میده معلومه کی باید اعداد وارد کنی
بد اعداد A تا H وارد کن بترنتیب با کلید مربع # میری مرحله بعد
مرحله بعد خانومه
:d اعدادی میگه که باید در مزحله3 وارد کنی با کلید ستاره* هم تکرار میکنه وقتی اعداد خوند بزن تکرار کنه اگه شک داشتی اشتاباه نوشتی خانومه خوبی هرچقدر خاستی برات تکرار میکنه
ویندوز اکتیو شد
{نمیدونم با ویندوز 8 چقدر کار کردی اما برو تو محیط مترو یا همون استارت کلید سمت راست موس بزن all apps بزن اون cmd پیدا کن سمت راست بزن روش با Admin بازش کن گفتم اینم بگم اگه نیمدونستی کارت طول نکشه }

موفق باشید

میشه این اسکایپ رو برام بزارین؟ خیلی صفحه باید بگردم.دمتون گرم
دوست عزیز تو نت هم سرچ کنی پیداش میکنی
http://dl.downloadha.com/Adel/1389/09/Files/Skype%205.5.0.112%20Final%20Multilingual%20Portable%20%5Bwww.Downloadha.CoM%5D.zip

---------- نوشته در 02:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:16 AM ارسال شده بود ----------

سلام
ممنون بابت توضیح
صبر میکنم تا کرک بیاد ؟
راست تفاوت های اینترپرایز و پرو رو میگید ممنون ؟

سلام دوست عزیز
اگه با اسکایپ نمیتونی صصبر کن کرک بیاد راحت انجام بده
برای تفاوت صفحه هات قبل دوستان گزاشتن تو سایت ویکی هم میتونی پیدا کنی اما
اینترپیرایز کاملتر از پرو هستش و یسری اضافات داره که بدرد کاربر معمولی نمیخوره اما خوب کاملتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or