آره فعاله و از دیروز که بعضی از دوستان گفتن مشکل دارن بارها چکش کردم ، هیچ مشکلی من ندیدم توش.یعنی الان قسمت Personalize و ... واسه شما فعال هستش؟
اگه ممکنه لینک کرک رو بذارید که دوستان هم استفاده کنند.
بعد از اکسترکت Install.cmd رو Run as administrator کنید و ...
یعنی الان قسمت Personalize و ... واسه شما فعال هستش؟نمی دونم مشکل دوستان با کرکِ آفلاینی که تو صفحات قبل معرفی شد چیه با اینحال شاید این اطلاعات کمکتون کنه :
من نسخه پرو 32 بیتیُ روی لپ تاپم نصب کردم و به راحتی اکتیو کردم.
آنتی ویروس هم از Avast استفاده میکنم که تو این 2 روز هیچ مشکلی نداشتم.
تمامِ امکانات و کلیدهای Fn و غیره لپ تاپ (Vaio Z series) هم به راحتی فعال کردم و همشون به جز نرم افزارِ Finger Print کار میکنن.
(از درایور های 7 برای نصب سخت افزار ها استفاده کردم.)
.Net های لازم رو هم از طریق Turn Windows features On or Off انتخاب ، دانلود و نصب کردم و تمام برنامه هائی که روی 7 داشتم و نیاز به .Net های نسخه 3.5 و 2 داشتن هم کار میکنن.
با Personalize و اینها هم هیچ مشکلی نیست.
پ.ن : من روی 7 Ultimate به صورتِ آپدیت نصب کردم و از سریالِ عمومی که تو صفحه اولِ این تاپیک هست هم استفاده کردم.
فروشگاهی سراغ ندارین بتونم سفارش بدم؟
یعنی الان قسمت Personalize و ... واسه شما فعال هستش؟
اگه ممکنه لینک کرک رو بذارید که دوستان هم استفاده کنند.
دوستان کسی کرکی که جناب mehdihoo گفتند رو امتحان کرده؟
اگه کسی امتجان کرده و جواب داده، اعلام کنه.
غیر فعال بودنش تایید میشه ، برای من هم غیر فعالِ ، طبق گفته دوستان فعلا از فعالسازیِ آفلاین استفاده نکنید.سلام
ظاهرا چند نفر امتحان کردن ولی بازم قسمت personalize غیر فعال بوده
بچه ها من دو تا اکانت درم رو ویندوز یکی واسه خودم یکیم برا داداشم حالا میخوام یکیشون ریمو کنم اما هرچی میگردم نیس ظاهرا
Control Panel >> User Accounts & Family & Family Safety >> User Accountsبچه ها من دو تا اکانت درم رو ویندوز یکی واسه خودم یکیم برا داداشم حالا میخوام یکیشون ریمو کنم اما هرچی میگردم نیس ظاهرا