همه چیز درباره Windows 8

من نمی تونم تصویره پروفایل رو عوض کنمو کرک کردم ویندوزو ولی هر سه گزینه شخصی سازی از جمه لاک اسکرین و اینا غیره فعتله . چیکار کنم؟ ماکروسافت اکانتم ساختم! ممنون

نمی دونم مشکل دوستان با کرکِ آفلاینی که تو صفحات قبل معرفی شد چیه با اینحال شاید این اطلاعات کمکتون کنه :
من نسخه پرو 32 بیتیُ روی لپ تاپم نصب کردم و به راحتی اکتیو کردم.
آنتی ویروس هم از Avast استفاده میکنم که تو این 2 روز هیچ مشکلی نداشتم.
تمامِ امکانات و کلیدهای Fn و غیره لپ تاپ (Vaio Z series) هم به راحتی فعال کردم و همشون به جز نرم افزارِ Finger Print کار میکنن.
(از درایور های 7 برای نصب سخت افزار ها استفاده کردم.)
.Net های لازم رو هم از طریق Turn Windows features On or Off انتخاب ، دانلود و نصب کردم و تمام برنامه هائی که روی 7 داشتم و نیاز به .Net های نسخه 3.5 و 2 داشتن هم کار میکنن.
با Personalize و اینها هم هیچ مشکلی نیست.
پ.ن : من روی 7 Ultimate به صورتِ آپدیت نصب کردم و از سریالِ عمومی که تو صفحه اولِ این تاپیک هست هم استفاده کردم.

یعنی الان قسمت Personalize و ... واسه شما فعال هستش؟
اگه ممکنه لینک کرک رو بذارید که دوستان هم استفاده کنند.
آره فعاله و از دیروز که بعضی از دوستان گفتن مشکل دارن بارها چکش کردم ، هیچ مشکلی من ندیدم توش.
لینک هم از P30download هستش.
بعد از اکسترکت Install.cmd رو Run as administrator کنید و ...

آخرین ویرایش:
نمی دونم مشکل دوستان با کرکِ آفلاینی که تو صفحات قبل معرفی شد چیه با اینحال شاید این اطلاعات کمکتون کنه :
من نسخه پرو 32 بیتیُ روی لپ تاپم نصب کردم و به راحتی اکتیو کردم.
آنتی ویروس هم از Avast استفاده میکنم که تو این 2 روز هیچ مشکلی نداشتم.
تمامِ امکانات و کلیدهای Fn و غیره لپ تاپ (Vaio Z series) هم به راحتی فعال کردم و همشون به جز نرم افزارِ Finger Print کار میکنن.
(از درایور های 7 برای نصب سخت افزار ها استفاده کردم.)
.Net های لازم رو هم از طریق Turn Windows features On or Off انتخاب ، دانلود و نصب کردم و تمام برنامه هائی که روی 7 داشتم و نیاز به .Net های نسخه 3.5 و 2 داشتن هم کار میکنن.
با Personalize و اینها هم هیچ مشکلی نیست.
پ.ن : من روی 7 Ultimate به صورتِ آپدیت نصب کردم و از سریالِ عمومی که تو صفحه اولِ این تاپیک هست هم استفاده کردم.
یعنی الان قسمت Personalize و ... واسه شما فعال هستش؟
اگه ممکنه لینک کرک رو بذارید که دوستان هم استفاده کنند.

سلام
ظاهرا چند نفر امتحان کردن ولی بازم قسمت personalize غیر فعال بوده
غیر فعال بودنش تایید میشه ، برای من هم غیر فعالِ ، طبق گفته دوستان فعلا از فعالسازیِ آفلاین استفاده نکنید.
البته من امروز برای login کردن تو دامینِ شرکت user account و تنظیماتش رو مجبور شدم عوض کنم و همه دسترسی هام غیر فعال شد ولی با user ای که بعد از upgrade کردن از 7 به 8 داشتم مشکلی نبود.

سلام....بچه ها من الآن راحت میتونم برم Store با چیز پی ان.
اگه Proxifier نصب کنم باز هم میتونم برم یا نه؟
راستی اگه برم سایت Xbox.com و اکانت لایوم رو چک کنم واسه اکتیو بودن ویندوز مشکلی پیش میاد؟(از روش Skype اکتیو کردم)
سایت Microsoft چطور؟
یه مشکل دیگه هم دارم...وقتی Call of duty4 با گارنا بازی میکنم PunkBuster منو کیک میکنه و یه اروری درباره ویندوز میده:
52rn66hhscrjeu0vk0.jpg
مشکل از کجاست؟میشه حلش کرد؟!

آخرین ویرایش:
بچه ها من دو تا اکانت درم رو ویندوز یکی واسه خودم یکیم برا داداشم حالا میخوام یکیشون ریمو کنم اما هرچی میگردم نیس ظاهرا

سلام
شما ابتدا به قسمت charme ( همونی که تو قسمت راست هست ) برید ، بعد setting ، و بعد contorol panel و بعد هم مثل ویندوز 7

بچه ها من دو تا اکانت درم رو ویندوز یکی واسه خودم یکیم برا داداشم حالا میخوام یکیشون ریمو کنم اما هرچی میگردم نیس ظاهرا
Control Panel >> User Accounts & Family & Family Safety >> User Accounts

=======================================
دوستان یه مشکل داشتم، حلش کردم، گفتم بگم که اگه کس دیگه ای هم چنین میشکلی داره پاسخش رو دریافت کنه:
متاسفانه Task Manager ویندوز 8 در بعضی جاها که مثلا بازی قفل میکنه نشون داده نمیشه و نمیشه ازش واسه End Task کردن بازی که قفل کرده استفاده کرد! اگه چنین مشکلی رو دارید، از منوی Options، گزینه ی Always on Top رو چک کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or