همه چیز درباره Windows 8

من ویندوزم تا دیشب مشکلی نداشت ولی الان که کامبیوتر رو روشن کردم همه تنظیمات ویندوز به حالت اولیه برگشت :|
ویندوز مدیاپلیر چجوری میتونم بهش اضاف کنم ؟

آخرین ویرایش:
من اينو نصب كردم. اولش همه چي خوب بود بعد يه بار ريستdvd-rw پريد.تو device manager هم خبري ازش نيست؟كسي به اين مشكل خورده ويا راه حلي داره
در ضمن دو بار ويندوز رو عوض كردم و باز مشكل وجود داره

ارور که نه DVD رو میزارم تو DVDRom هیچ عکس العملی نشون نمیده !

مایکروسافت امکان درونی یا Native پخش DVD رو از ویندوز 8 حذف کرده! قبلا رسما گفته بود. Power DVD آخرین نسخه رو امتحان کنید.

من اينو نصب كردم. اولش همه چي خوب بود بعد يه بار ريستdvd-rw پريد.تو device manager هم خبري ازش نيست؟كسي به اين مشكل خورده ويا راه حلي داره
در ضمن دو بار ويندوز رو عوض كردم و باز مشكل وجود داره

دوستان یه بار دیگه می گم نصب ویندوز 8 تا وقتی که تمام سازندگان سخت افزار فعلی شما ، از جمله مادربرد و گرافیک درایورهای رسمی Windows 8 منتشر نکردن منطقی نیست، مگر بصورت Virtual یا آزمایشی در کنار ویندوز اصلی و بررسی و یادگیری.
تمام توسعه دهندگان نرم افزارهای امنیتی و نرم افزارهای مدیا هم باید نرم افزارهای خودشون رو برای ویندوز 8 و رابط جدید Windows 8 یا METRO ی سابق بروز کنن. حداقل باید 3 ماه از 26 اکتبر صبر کرد تا اوضاع بهتر بشه.

از خود میز تا Surface ها همش کیک ـه :d

جشن خصوصی تیم اصلیه خود ویندوز (نه قسمت هاش مثل Hyper-V و Media Center و IE و .....) برای تموم شدن W8 و شروع کار روی ویندوز بعدی

مایکروسافت امکان درونی یا Native پخش DVD رو از ویندوز 8 حذف کرده! قبلا رسما گفته بود. Power DVD آخرین نسخه رو امتحان کنید.
ممنون واقعا سرعت این Power DVD جدیده خوبه ورژن 11 خیلی طول میداد ولی این 12 خیلی سریعه !

داداش اینترپرایس شما مدیا پلیر داره ؟
بله ولی مدیا سنتر نداره !

بچه ها فقط محض تست
می تونم کنار ویندوز 7 که الان دارم اینو نصب کنم ؟
این ویندوز نسخه نهایی هست دوست عزیز! اگه از نسخه نهایی ویندوز 8 که آبان رسما میاد به صورت تست استفاده میکنید از این به صورت تست استفاده کنید.

سلام . این کرک هایی که صثحه اول گذاشتید هیچکدوم کار نمیکنند . cmd ها که ارور میده و اون یکی رو هم مینویسه not found .
نسخه ویندوزم هم enterprise 64 bit جدیدشت ( N edition نیست )
با تشکر از لطفتون

سلام . این کرک هایی که صثحه اول گذاشتید هیچکدوم کار نمیکنند . cmd ها که ارور میده و اون یکی رو هم مینویسه not found .
نسخه ویندوزم هم enterprise 64 bit جدیدشت ( N edition نیست )
با تشکر از لطفتون
سلام پسر ، درسته چون سرورا به مدت نامشخصی غیر فعال هستن ، اما از اونجایی که طبق گفته ی مایکروسافت همین نسخه 15 آگوست در اختیار :
Microsoft Developer NetworkوMSDN Subscribers
قرار میگیره دوباره می تونه امکانش باشه پس 15، 16 ، 17ام رو با مسعود توی این تاپیک همراه میشیم به امید اکتیو شدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or