نه باو مدیا پلیر داره نسخه N رو دانلود نکردم !خوب چون ویندوز مدیا پلیر رو بعضی از ورژنا بصورت اولیه ندارن!
ارور که نه DVD رو میزارم تو DVDRom هیچ عکس العملی نشون نمیده !
من اينو نصب كردم. اولش همه چي خوب بود بعد يه بار ريستdvd-rw پريد.تو device manager هم خبري ازش نيست؟كسي به اين مشكل خورده ويا راه حلي داره
در ضمن دو بار ويندوز رو عوض كردم و باز مشكل وجود داره
داداش اینترپرایس شما مدیا پلیر داره ؟نه باو مدیا پلیر داره نسخه N رو دانلود نکردم !
دمت گرم خیلی رو اعصاب بودبرای برداشتن ورژن و نام ویندوز از گوشه سمت راست صفحه از این برنامه اسنفاده کنید
Download Windows Watermark Editor sfx exe
ممنون واقعا سرعت این Power DVD جدیده خوبه ورژن 11 خیلی طول میداد ولی این 12 خیلی سریعه !مایکروسافت امکان درونی یا Native پخش DVD رو از ویندوز 8 حذف کرده! قبلا رسما گفته بود. Power DVD آخرین نسخه رو امتحان کنید.
بله ولی مدیا سنتر نداره !داداش اینترپرایس شما مدیا پلیر داره ؟
این ویندوز نسخه نهایی هست دوست عزیز! اگه از نسخه نهایی ویندوز 8 که آبان رسما میاد به صورت تست استفاده میکنید از این به صورت تست استفاده کنید.بچه ها فقط محض تست
می تونم کنار ویندوز 7 که الان دارم اینو نصب کنم ؟
سلام پسر ، درسته چون سرورا به مدت نامشخصی غیر فعال هستن ، اما از اونجایی که طبق گفته ی مایکروسافت همین نسخه 15 آگوست در اختیار :سلام . این کرک هایی که صثحه اول گذاشتید هیچکدوم کار نمیکنند . cmd ها که ارور میده و اون یکی رو هم مینویسه not found .
نسخه ویندوزم هم enterprise 64 bit جدیدشت ( N edition نیست )
با تشکر از لطفتون