همه چیز درباره Windows 8

سلام من برام این مسئله خیلی مهمه : ویندوز 8 رو نصب کردم همه چی عالی فقط نمیشه راهی پیدا کرد بتونیم اون کاشی هارو شخصی سازی کنم مثلا سایزشون رو تغییر بدم یا آیکون شو عوض کنم و ....
یه مورد دیگه اینکه میشه بازی هام رو به محیطی شکل وقتی که میری توی xbox live در بیارم یا بازیهام رو اونجا انتقال بدم و ...
ممنون

والا من تا الان ندیدم! انشالله برای ویندوز 9 ... :دی

---------- نوشته در 11:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 PM ارسال شده بود ----------

سلام
درایور کارت گرافیک Amd برای ویندوز 8 نیومده ؟
یه سر به سایتش بزن.

والا من تا الان ندیدم! انشالله برای ویندوز 9 ... :دی

---------- نوشته در 11:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 PM ارسال شده بود ----------

یه سر به سایتش بزن.

به نقل از neowin :

Microsoft is already at work on the generation of Windows which we will call Windows 9, for now.

:d:d
تیم 1200 نفره خود ـه ویندوز بدون استراحت رفتن روی شروع کار نسخه بعدی که حدودا برای 3 سال و نیم یا 4 سال دیگه هست. 9 هم اینبار فقط یه اسم ـه پروژه هست نه اسم اصلی :d

دوستان من تو حالت مترو انگار اینترنتم قطع ولی رو دسکتاپ اینجور نیست !!! ممکنه مربوط به active کردن ویندوزم باشه ؟

سلام دوست عزیز
مال من اکتیو نیست و اگه منظورت اینترنت اکسپلور یا اب هوا بورس گیم ایناست که چرا کار میکنه حتی وقتی کانکت شدم تو قسمت فوتو فیسبوک هم اضافه شد

---------- نوشته در 11:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:50 PM ارسال شده بود ----------

سلام من برام این مسئله خیلی مهمه : ویندوز 8 رو نصب کردم همه چی عالی فقط نمیشه راهی پیدا کرد بتونیم اون کاشی هارو شخصی سازی کنم مثلا سایزشون رو تغییر بدم یا آیکون شو عوض کنم و ....
یه مورد دیگه اینکه میشه بازی هام رو به محیطی شکل وقتی که میری توی xbox live در بیارم یا بازیهام رو اونجا انتقال بدم و ...
ممنون
سلام دوست عزیز
فقط میدونم که میشه اندازه کاشی هارو بزرگ کوچیگ کرد البته اون برنامه های که نصب کردی نمیشه

اون لینک های فریم ورک رو برای تو گذاشتم ها! :| :|

خب توی آموزش اسمش رو نوشتم دیگه! باو چقدر گیج میزنی؟ :| :| یکی folder 2 iso یکی هم power iso تمام! برو صفحه اول قسمت آموزش نصب لینک دانلودشونم هست با سریال فعال سازی و.. :| :|

برای کیبورد هم از کیبورد فارسی استاندارد استفاده کن! یا اگه باهاش مشکل داری از معمولیش استفاده کن! این مسیر رو برو و کیبورد رو اضافه کن:
http://forum.bazicenter.com/attachment.php?attachmentid=34054&stc=1&d=1344584330

میخوام از دستت گریه کنم علیرضا! :((

خو میگم نمیشه:|:d

Im Not A NOOB user

---------- نوشته در 01:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 AM ارسال شده بود ----------

اکتیو کی میاد ؟!

برای ati داده کارت برای ویندوز 8 ....

الان جان من خودت یدونه جملتو بخون:d
یه نسخه بتا داده مثل اینکه.

راست میگیا :| ...

یعنی درایوری برای کارت گرافیکـه ati هست آیا :دی !

باید حتما کوچ کنم !

-

اکتیو چطور ؟! ....

اکتیو فعلا نه!!!

یه سر به سایتش بزن خو همه چی رو آماده میخوای؟؟:d:d:p

---------- نوشته در 02:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:06 AM ارسال شده بود ----------

اگر اکتیو نباشه چه مشکلاتی پیش میاد ؟!
میشه عکس پایین+user pic+costumize lock screen+ دیگه نیدونم:d+رنگ استارت

اکتیو فعلا نه!!!

یه سر به سایتش بزن خو همه چی رو آماده میخوای؟؟:d:d:p

---------- نوشته در 02:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:06 AM ارسال شده بود ----------

میشه عکس پایین+user pic+costumize lock screen+ دیگه نیدونم:d+رنگ استارت

فقط به خاطر احترام آواتار و امضاته نصفت نکردم :دی

-

این عکس الان ویندوز 8 ـه ! خو چرا اینطوریه :| !

خو میگم نمیشه:|:d

Im Not A NOOB user

---------- نوشته در 01:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 AM ارسال شده بود ----------

الان جان من خودت یدونه جملتو بخون:d
یه نسخه بتا داده مثل اینکه.

خب جداگانه دانلود کن نصب کن!

اول این:
Download .NET Framework Version 3.5 SP1 - FileHippo.com

بعد این:
Download .NET Framework Version 4.0 - FileHippo.com

of course you are! :d

آخرین ویرایش:
فقط به خاطر احترام آواتار و امضاته نصفت نکردم :دی

-

این عکس الان ویندوز 8 ـه ! خو چرا اینطوریه :| !

منم به خاطر اون خانوم با کمالات چیزی نمیگم:d

چه شه مگههه؟؟؟؟؟!!!!:|

---------- نوشته در 02:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:29 AM ارسال شده بود ----------

خب جداگانه دانلود کن نصب کن!

اول این:
Download .NET Framework Version 3.5 SP1 - FileHippo.com

بعد این:
Download .NET Framework Version 4.0 - FileHippo.com
مسعود 4 که خودش رو EP نصبه.

3.5 دهن من و ماییده:((
اررور میده انلاین نصب نمیشه:((

---------- نوشته در 02:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:29 AM ارسال شده بود ----------

آخه می گن متروئه و فلانه و .. من دیدم مثلا ماله مسعود یه طور دیگست !

از لینکی که گذاشتم 3.5 رو بگیر و نصب کن!

---------- نوشته در 02:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:41 AM ارسال شده بود ----------

آخه می گن متروئه و فلانه و .. من دیدم مثلا ماله مسعود یه طور دیگست !
امیر حسین هم داره! اون از دستکتاپ عکس گفته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or