همه چیز درباره Windows 8

این قسمت media center رو انترپرایس نمیشه کاری کرد بیاد نه؟رو ورژن پرو این قسمت وجود داره؟چقد تفاوته بین این دو نسخه اگه بخوام برم پرو؟؟؟

داداش چندانی فرقی نمیکنن . اما انترپرایس یه سری امکانات اداری و حسابداری برای کمپانیها داره کلا برای ما فایده نداره
همون Pro With Media Center رو بگیر پشیمون نمیشی

میخواستم ببینم این ویندوز 8.1 برای نسخه pc یه آپدیت هستش. برای ویندوز فون هم همینطوریه یا نه؟

خیر، توسعه ی Windows Phone 8 مجزا هست، این آپدیت 8.1 فعلا فقط برای PC هست و هنوز هم در مرحله ی تست Preview هست، نهایی نشده.

دوستان شما مشکلی تا حالا با ویندوز 8 نداشتین ؟
والا من یک ماه نتونستم بیشتر تحملش کنم خیلی باگ داشت هر دفعه هم سیستم هنگ میکرد حالا نمیدونم مشکل از کرکم بوده یا چیزه دیگه

والا من یک ماه نتونستم بیشتر تحملش کنم خیلی باگ داشت هر دفعه هم سیستم هنگ میکرد حالا نمیدونم مشکل از کرکم بوده یا چیزه دیگه

خدا از دهنت بشنوه داداش!:دی
منم فکر کنم یه همچین مشکلی دارم، سیستم هی الکی ریستارت میشه، بعضی وقتا هم میگه بخاطر MEMORY.DMP هستش فکر کنم، نمیدونید دوستان این مشکل چیه؟ من راستش خودم این ویندوز رو نریختم دادم یه مغازه یه یارویی که تعمیرات کامپیوتر داشت برام ریخته و به گفته ی خودش این آخرین ورژن موجود تو بازاره که برام ریخته، من تازه مشکلات دیگه ی سیستممو حل کرده بودم که این یکی مشکل برام دوباره پیش اومد، انگار که از بازیا این چیزام به خوبی پشتیبانی نمیکنه اندازه 7 درسته؟

خدا از دهنت بشنوه داداش!:دی
منم فکر کنم یه همچین مشکلی دارم، سیستم هی الکی ریستارت میشه، بعضی وقتا هم میگه بخاطر MEMORY.DMP هستش فکر کنم، نمیدونید دوستان این مشکل چیه؟ من راستش خودم این ویندوز رو نریختم دادم یه مغازه یه یارویی که تعمیرات کامپیوتر داشت برام ریخته و به گفته ی خودش این آخرین ورژن موجود تو بازاره که برام ریخته، من تازه مشکلات دیگه ی سیستممو حل کرده بودم که این یکی مشکل برام دوباره پیش اومد، انگار که از بازیا این چیزام به خوبی پشتیبانی نمیکنه اندازه 7 درسته؟
موثرترین کار نصب نرم افزارهای آپدیت داریور (driver scanner)
قبل از نصب درایوری که ویندوز 7 نصب بوده دیلیت کرده دوباره پارتیشن کنیدش
به ویندوزهای موجود در بازار اعتماد نکنید بهتره دانلود کنید
قبل از نصب ویندوز مشخصات سیستمتون رو با سیستم پیشنهادیه مایکروسافت مقایسه کنید
من به شخصه تو این 1 سال که ازش استفاده کردم مشکل نرم افزاری .بازی......نداشتم
دیدید اذیت میکنه 7 براتون بهتره

خدا از دهنت بشنوه داداش!
:biggrin1:
یه پیشنهاد دیگه هم من دارم بجای استفاده از کرکها سعی کنید روش فعال سازی قانونی با اسکایپ رو برید بنظرم خیلی موثر تره.مجانی قانونی :دی

یه پیشنهاد دیگه هم من دارم بجای استفاده از کرکها سعی کنید روش فعال سازی قانونی با اسکایپ رو برید بنظرم خیلی موثر تره.مجانی قانونی :دی
منظورت چیه قانونی ؟یعنی از طریق اسکایپ لاینسنس ویندوز قانونی میشه ؟ اون مشکلات هنگ و غیره چی ؟ به همین ربط داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or