fifa 12
کاربر سایت
ممنون که جواب دادید من یک رم یک گیگ دیگه هم دارم1 گیگ رم کم دارید :d
اونو وصل کنم 2گیگ میشه؟
ببخشید اگه اف تاپیک دادم
ممنون که جواب دادید من یک رم یک گیگ دیگه هم دارم1 گیگ رم کم دارید :d
آقا عارف همونطوری که گفتین عمل کردم و اون جمله رو وارد کردم و حتی پیغام the oparetion compeleted successfuly رو هم میده اما وقتی ریست هم میکنم بازم نمیشناسش!!روش دوم جواب نمیده ! اما روش اول میشه منم همینجوری درستش کردم . خود راهنمای مایکروسافت گفته این کار جواب میشده اما باید خودتون تایپ کنید با کپی کردن نمیشه ! اینو تایپ کنید reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001 (کوچک و بزرگی رو هم رعایت کنید) بعد Successful میده و باید ریست کنید ...
منم همین مشکلو دارم دوتا راه براش پیدا کردم. برای من که جواب نداد تو یه تست کن ببین جواب میده یا نه
روش اول اینه که مثل همین پستی که بالا دادم Command Prompt رو باز کن (run as administrator)
بعد اینو کپی پیست کن و اینتر بزن
reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0×00000001
بعد یه دور ریست کن، البته باید مثل عکس زیر successfully بده
![]()
روش دوم هم استفاده از برنامه زیر هست:
CD-DVD Icon Repair
![]()
روش دوم جواب نمیده ! اما روش اول میشه منم همینجوری درستش کردم . خود راهنمای مایکروسافت گفته این کار جواب میشده اما باید خودتون تایپ کنید با کپی کردن نمیشه ! اینو تایپ کنید reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001 (کوچک و بزرگی رو هم رعایت کنید) بعد Successful میده و باید ریست کنید ...
من دستی تایپ کردم اولش نیومدآقا عارف همونطوری که گفتین عمل کردم و اون جمله رو وارد کردم و حتی پیغام the oparetion compeleted successfuly رو هم میده اما وقتی ریست هم میکنم بازم نمیشناسش!!
روش دیگه وجود نداره؟(مثلا آپدیتی یا ...)
نکته:من اون عبارت رو کپی پیس میکنم داخلcmd و تایپش نمی کنم.(اخه نمیتونم x رو داخل cmd تایپ کنم:d)
با تشکر
مگه پرو از اینتر پرایز جدید تره؟با 40 دلار میشه به Win 8 Pro آپگرید کرد. (مدت محذود).
pro هم مدیا پلیر دراه هم netframework 4.5 داره .
مگه پرو از اینتر پرایز جدید تره؟
بچه ها من یه مشکل دارم ؛ اونم این که مودمم ( USB ) رو شناسایی نمیکنه ! درایور هم ریختم بازم نشد !
تو پینگ هم یه همچین چیزی میزنه : Ping Transmit General failure ..
ممنون میشم راهنمایی کنین![]()