همه چیز درباره Windows 8

روش دوم جواب نمیده ! اما روش اول میشه منم همینجوری درستش کردم . خود راهنمای مایکروسافت گفته این کار جواب میشده اما باید خودتون تایپ کنید با کپی کردن نمیشه ! اینو تایپ کنید reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001 (کوچک و بزرگی رو هم رعایت کنید) بعد Successful میده و باید ریست کنید ...
آقا عارف همونطوری که گفتین عمل کردم و اون جمله رو وارد کردم و حتی پیغام the oparetion compeleted successfuly رو هم میده اما وقتی ریست هم میکنم بازم نمیشناسش!!
روش دیگه وجود نداره؟(مثلا آپدیتی یا ...)
نکته:من اون عبارت رو کپی پیس میکنم داخلcmd و تایپش نمی کنم.(اخه نمیتونم x رو داخل cmd تایپ کنم:d)
با تشکر

منم همین مشکلو دارم دوتا راه براش پیدا کردم. برای من که جواب نداد تو یه تست کن ببین جواب میده یا نه

روش اول اینه که مثل همین پستی که بالا دادم Command Prompt رو باز کن (run as administrator)
بعد اینو کپی پیست کن و اینتر بزن
reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0×00000001
بعد یه دور ریست کن، البته باید مثل عکس زیر successfully بده

DVD-Drive-Not-Detected-In-Windows-8_thumb.jpg

روش دوم هم استفاده از برنامه زیر هست:

CD-DVD Icon Repair

Fix-DVD-Drive-Not-Detected-In-Windows-8_thumb.png

اقا دستت درد نکنه حالا یه تستی می زنم فعلا که ویندوز رو سیستمم نصب نیست تا بعد یه تستسی کنم.

روش دوم جواب نمیده ! اما روش اول میشه منم همینجوری درستش کردم . خود راهنمای مایکروسافت گفته این کار جواب میشده اما باید خودتون تایپ کنید با کپی کردن نمیشه ! اینو تایپ کنید reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001 (کوچک و بزرگی رو هم رعایت کنید) بعد Successful میده و باید ریست کنید ...

آقا عارف همونطوری که گفتین عمل کردم و اون جمله رو وارد کردم و حتی پیغام the oparetion compeleted successfuly رو هم میده اما وقتی ریست هم میکنم بازم نمیشناسش!!
روش دیگه وجود نداره؟(مثلا آپدیتی یا ...)
نکته:من اون عبارت رو کپی پیس میکنم داخلcmd و تایپش نمی کنم.(اخه نمیتونم x رو داخل cmd تایپ کنم:d)
با تشکر
من دستی تایپ کردم اولش نیومد
یکی دو بار این کارو کردم درست شد و الان شناخت

بچه ها من یه مشکل دارم ؛ اونم این که مودمم ( USB ) رو شناسایی نمیکنه ! درایور هم ریختم بازم نشد !

تو پینگ هم یه همچین چیزی میزنه : Ping Transmit General failure ..

ممنون میشم راهنمایی کنین :(

بچه ها من یه مشکل دارم ؛ اونم این که مودمم ( USB ) رو شناسایی نمیکنه ! درایور هم ریختم بازم نشد !

تو پینگ هم یه همچین چیزی میزنه : Ping Transmit General failure ..

ممنون میشم راهنمایی کنین :(

چرا با usb وصلش کردی ؟ پورت lan مگه نداره !!!!!!!!!!
usb رو جدا کن بزار با همون lan وصل باشه
درایور network adapter سیستمت رو برای ویندوز 8 آپدیت کن ( از نرم افزار driver genius ) استفاده کن تا تمام درایورهای جدیدی که نیاز داری پیدا کنه و آپدیت کنه !
اگه تو قسمت device manager ویندوز مودمت جزو لیست سخت افزارهات نیست بزن ی بار دیگه اسکن کنه اگه پیدا نکرد ی بار هم بزار با همین نرم افزار driver genius بگرده اگه باز چیزی راجب مودمت پیدا نشد
باید ی مودم دیگه بگیری . بعید میدونم پورت lan نداشته باشه
فکر کنم بازم مشکلت مربوط به کارت شبکه مادربردت میشه . اونو آپدیت کن اول .
همینطور ببین تو device manager تمام پورت های usb hub رو شناخته باشه
اگه نشناخته باید درایور چیپست مادربردت رو نصب کن یکه باز هم با همون driver genius آخرین درایورش رو برات پیدا میکنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or