همه چیز درباره Windows 8

سلام
دوستان لطفا از کمک دریق نکنند
من رو ویندوز بعد چند ساعت کار تودسکتاپ یا چند دقیقه تو مترو کامپیوترم هنگ میکنه
مشخصات هم متوسط هستند چیکار کنم?
cpu 2.6ghz dual core
ram 1
vga 8400 gs
مثلا cut the rope که مترو هست بازیش (از استور دانلود کردم)گیر میکنه بعد چند دقیقه اما DisHonerdکه رو دسکتاپ هست نه!!

سلام...
بچه ها یه مشکل دارم...
چجوری میشه تو ویندوز 8 فرمت ها رو عوض کرد؟
مثلا" فرمت یه عکس PNG رو به Jpeg تغییر داد(با Rename کردن)؟تو سون میشد:|
تو ویندوز 8 وقتی میخوام یه فایلی رو Rename کنم فقط اسم فایل رو میاره،فرمتش رو نمیاره که عوض کنم.
چیکار کنم؟
ممنون...:x

خیلی ربطی به ویندوز 8 نداره اما چون موتور جستجوی پیش فرض ویندوز Bing هست اینو میذارم ببینین ! من از 2 سال پیش که WP خریدم از Bing استفاده میکنم و به جرات میگم خیلی از Google بهتره ! اما نمیتونستم به کسی ثابت کنم ! حالا خود Microsoft اومده و یه مقایسه گذاشته که میتونید 5 تا چیز (هر چیزی که دوس دارین) سرچ کنین و این سایتی که میذارم براتون نتایج گوگل و بینگ رو همزمان نشون میده ! بعد رای میدین که کدوم بهتره ! آخر سر براتون نتیجه رو نشون میده که شما بیشتر به کدوم رای دادین ! اینم لینک : Bing= تا حالا تمام اطرافیامو اینجوری از گوگل کندم :d اگه فک میکنید گوگل بهترین موتور جستجوی دنیاست پیشنهاد میکنم اینو امتحان کنید :d بزودی یه مقایسه از IE10 با آخرین نسخه ی Firefox و Chrome میذارم که اونجا هم قدرت Microsoft معلوم میشه ! خیلی راحت میگم که الان سریعترین و ایمن ترین و راحتترین Browser توی دنیا IE10 هست . باور نمیکنید ؟! بزودی مقایسه میذارم براتون :d
تونستی ثابت کنی من اسمم رو عوض میکنم !
من از IE9 دارم میگم این سریعترین مرورگره همه حرف خودشونو میزنن !
همینطور بینگ که خیلی نتایج بهتری داره ولی حیف که زبان فارسی رو پشتیبانی نمیکنه !

سلام...
بچه ها یه مشکل دارم...
چجوری میشه تو ویندوز 8 فرمت ها رو عوض کرد؟
مثلا" فرمت یه عکس PNG رو به Jpeg تغییر داد(با Rename کردن)؟تو سون میشد:|
تو ویندوز 8 وقتی میخوام یه فایلی رو Rename کنم فقط اسم فایل رو میاره،فرمتش رو نمیاره که عوض کنم.
چیکار کنم؟
ممنون...:x

کسی میتونه این مشکل لعنته ما را حل کنه ؟!
من یه مشکلی دارم که بعد نصب ویندوز 8 وقتی مانیتورم با رابط HDMI وصله تصویر دسکتاپم سایزش کوچکتر از سایز مانیتورم هست !
نکات کلیدی و مورد توجه اینه که 1: مانیتور من تنظیمات دستی برای بزرگنمایی تصور نداره ! 2 : با نصب درایو کارت گرافیکم هم این مشکل حل نمیشه ! کارت گرافیک من از نوع AMD هست یعنی اخرین ورژن نرم افزار انجین کنترل درایور من رو ویندوز 8 کار نمیکنه ! من همین مشکل را روی ویندوز 7 هم داشتم ولی وقتی نرم افزار کارت گرافیک را نصب میکردم میتونستم با کمک خود نرم افزار درایور کارت گرافیک با بزرگنمایی این مشکل را حل کنم ولی روی ویندوز 8 این مشکل را نمیتونم حتی اینطوری هم حل کنم !
با وصل کردن رابط های دیگه غیر از HDMI این مشکل را من ندارم ! فقط با HDMI این مشکل را دارم که به هر دری زدم نتونستم مشکل را حل کنم !

الان ما چه خاکی به سرمون بریزیم ایا نرم افزاری تو نت هست با دانلودش این مشکل را حل کنم و یا راه دیگه ای بلدید ؟

آخرین ویرایش:
دوستانی که هنوز با اکتیو کردن مشکل دارن من با این روش خیلی ساده اکتیو کردم. Personalize هم فعال شد برای من بعد این کار

اول از همه برید توی start و command promt رو run as administrator کنید و بعد به ترتیب اینا رو توش paste کنید و enter بزنید

slmgr.vbs -ipk NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4
slmgr -skms 147.134.1.42:1688
slmgr.vbs -ato

بعد از اینکه خط آخر رو زدید چند ثانیه بعدش پیغام میاد که اکتیو شده بعد هم میتونید چک کنید که personalize باز شده یا نه

البته فکر کنم روش kms فقط 180 روز اعتبار بده

یه نکته دیگه من CD-Rom ـمم توی 8 شناخته نمیشه، کسی همچنین مشکلی داره؟
اون روش که رجیستری رو دست میزنیم رو من تست کردم برا من جواب نداد

آخرین ویرایش:
کسی میتونه این مشکل لعنته ما را حل کنه ؟!
من یه مشکلی دارم که بعد نصب ویندوز 8 وقتی مانیتورم با رابط HDMI وصله تصویر دسکتاپم سایزش کوچکتر از سایز مانیتورم هست !
نکات کلیدی و مورد توجه اینه که 1: مانیتور من تنظیمات دستی برای بزرگنمایی تصور نداره ! 2 : با نصب درایو کارت گرافیکم هم این مشکل حل نمیشه ! کارت گرافیک من از نوع AMD هست یعنی اخرین ورژن نرم افزار انجین کنترل درایور من رو ویندوز 8 کار نمیکنه ! من همین مشکل را روی ویندوز 7 هم داشتم ولی وقتی نرم افزار کارت گرافیک را نصب میکردم میتونستم با کمک خود نرم افزار درایور کارت گرافیک با بزرگنمایی این مشکل را حل کنم ولی روی ویندوز 8 این مشکل را نمیتونم حتی اینطوری هم حل کنم !
با وصل کردن رابط های دیگه غیر از HDMI این مشکل را من ندارم ! فقط با HDMI این مشکل را دارم که به هر دری زدم نتونستم مشکل را حل کنم !

الان ما چه خاکی به سرمون بریزیم ایا نرم افزاری تو نت هست با دانلودش این مشکل را حل کنم و یا راه دیگه ای بلدید ؟

اگر کارت گرافیکت سری 5 و 5 به بالا سری amd باشه درایور بدون مشکل نصب مبشه و از داخل کاتالیست کنترل سنتر کارت میشه درستش کرد ولی اگر سری 4 و به پایین باشه نه نمیشه چون شرکت amd سری زیر 5 رو ساپورت ویندوز 8 نمیکنه
فقط یه پیشنهاد دارم برات شاید جواب بده قبل اینکه amd برای ویندوز 8 درایوری بده من با نصب درایور 11.11 تونستم این مشکلو حل کنم شما هم یه امتحانی کن ببین میشه یا نه فقط نت فریمورک 3.5 حتما باید نصب باشه.

دوستانی که هنوز با اکتیو کردن مشکل دارن من با این روش خیلی ساده اکتیو کردم. Personalize هم فعال شد برای من بعد این کار

اول از همه برید توی start و command promt رو run as administrator کنید و بعد به ترتیب اینا رو توش paste کنید و enter بزنید

slmgr.vbs -ipk NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4
slmgr -skms 147.134.1.42:1688
slmgr.vbs -ato

بعد از اینکه خط آخر رو زدید چند ثانیه بعدش پیغام میاد که اکتیو شده بعد هم میتونید چک کنید که personalize باز شده یا نه

البته فکر کنم روش kms فقط 180 روز اعتبار بده

یه نکته دیگه من CD-Rom ـمم توی 8 شناخته نمیشه، کسی همچنین مشکلی داره؟
اون روش که رجیستری رو دست میزنیم رو من تست کردم برا من جواب نداد

بله این 180 روزه ولی اون کرک آفلاین اکتیو برای همیشست خودم زدم آپدیتم گرفتم نصب کردم همه چیش هم فعال شد .

پاک نشده با چیلتر شکن سایتو باز کن ;)
|: وقتی سایت باز میشه نیاز به چیلتر نیست ؟!
بله این 180 روزه ولی اون کرک آفلاین اکتیو برای همیشست خودم زدم آپدیتم گرفتم نصب کردم همه چیش هم فعال شد .
داداش میشه این کرک اخری رو اپلود کنی ؟

اگر کارت گرافیکت سری 5 و 5 به بالا سری amd باشه درایور بدون مشکل نصب مبشه و از داخل کاتالیست کنترل سنتر کارت میشه درستش کرد ولی اگر سری 4 و به پایین باشه نه نمیشه چون شرکت amd سری زیر 5 رو ساپورت ویندوز 8 نمیکنه
فقط یه پیشنهاد دارم برات شاید جواب بده قبل اینکه amd برای ویندوز 8 درایوری بده من با نصب درایور 11.11 تونستم این مشکلو حل کنم شما هم یه امتحانی کن ببین میشه یا نه فقط نت فریمورک 3.5 حتما باید نصب باشه.
آقا دستت درد نکنه مشکل حل شده !

-------------------------------------

این IE10 به معنای واقعی خیلی سریعه ! هر مرورگری که دوست دارید بزارید کنار IE10 و هر سایتی را خواستید چک کنید IE10 خیلی سریعتره من تو تست فایرفاکس با IE10 تو بعضی سایتها حداقل 3 تا 5 ثانیه تو لود کامل جلوتر بودم !

من یه مشکی دارم داخل ویندوز 8 ، DVD ROM رو ویندوز نمیشناسه چیکار باید کرد .

منم همین مشکلو دارم دوتا راه براش پیدا کردم. برای من که جواب نداد تو یه تست کن ببین جواب میده یا نه

روش اول اینه که مثل همین پستی که بالا دادم Command Prompt رو باز کن (run as administrator)
بعد اینو کپی پیست کن و اینتر بزن
reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0×00000001
بعد یه دور ریست کن، البته باید مثل عکس زیر successfully بده

DVD-Drive-Not-Detected-In-Windows-8_thumb.jpg

روش دوم هم استفاده از برنامه زیر هست:

CD-DVD Icon Repair

Fix-DVD-Drive-Not-Detected-In-Windows-8_thumb.png

روش دوم جواب نمیده ! اما روش اول میشه منم همینجوری درستش کردم . خود راهنمای مایکروسافت گفته این کار جواب میشده اما باید خودتون تایپ کنید با کپی کردن نمیشه ! اینو تایپ کنید reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001 (کوچک و بزرگی رو هم رعایت کنید) بعد Successful میده و باید ریست کنید ...

سلام
دوستان لطفا از کمک دریق نکنند
من رو ویندوز بعد چند ساعت کار تودسکتاپ یا چند دقیقه تو مترو کامپیوترم هنگ میکنه
مشخصات هم متوسط هستند چیکار کنم?
cpu 2.6ghz dual core
ram 1
vga 8400 gs
مثلا cut the rope که مترو هست بازیش (از استور دانلود کردم)گیر میکنه بعد چند دقیقه اما DisHonerdکه رو دسکتاپ هست نه!!
دوستان کمک خیلی رو مخه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or