همه چیز درباره Windows 8

خیلی ربطی به ویندوز 8 نداره اما چون موتور جستجوی پیش فرض ویندوز Bing هست اینو میذارم ببینین ! من از 2 سال پیش که WP خریدم از Bing استفاده میکنم و به جرات میگم خیلی از Google بهتره ! اما نمیتونستم به کسی ثابت کنم ! حالا خود Microsoft اومده و یه مقایسه گذاشته که میتونید 5 تا چیز (هر چیزی که دوس دارین) سرچ کنین و این سایتی که میذارم براتون نتایج گوگل و بینگ رو همزمان نشون میده ! بعد رای میدین که کدوم بهتره ! آخر سر براتون نتیجه رو نشون میده که شما بیشتر به کدوم رای دادین ! اینم لینک : Bing= تا حالا تمام اطرافیامو اینجوری از گوگل کندم :d اگه فک میکنید گوگل بهترین موتور جستجوی دنیاست پیشنهاد میکنم اینو امتحان کنید :d بزودی یه مقایسه از IE10 با آخرین نسخه ی Firefox و Chrome میذارم که اونجا هم قدرت Microsoft معلوم میشه ! خیلی راحت میگم که الان سریعترین و ایمن ترین و راحتترین Browser توی دنیا IE10 هست . باور نمیکنید ؟! بزودی مقایسه میذارم براتون :d

یک سوال دارم نمیدونم جاش اینجاست یا نه:دی

الان دو روز دیگه که شرکتی های ایرانی وین 8 رو با کرک و ... رایتیدن قیمتش توی بازار چقدره؟؟؟

فکر نکنم بیشتر از 5 تومان باشه من که خیی وقته دانلودشکردم و دارم استفاده میکنم

سلام دوستان حالا این جدیده که اومد فرقی هم با اینکه ما 2-3ماه پیش نصب کردیم داره :دی ؟

از 20 شهریور به اینور نسخه ی نهایی آماده بود، نسخه ی امروز هم همینه

شرمنده داداش Build number رو کجا نوشته :دی

برنامه ی CMD رو اجرا کن و بنویس Ver، نسخه ی بیلد ویندوز رو نشون میده

دوستان بخش XBOX Music بروز شده و تا 1 ماه می تونید روی ویندوز 8 آبونمان مجانی داشته باشید، مثل Apple Itunes شده!

درست شد :x با همون کرک .
تمام ریز و درشت ویندوز رو فعال کرد .
کلا 5 تا آپدیت بیشتر پیدا نکرد که گرفت و ردیف شد
خوشمان آمد ;)

آخرین ویرایش:
قیمت ویندوز 8 فقط 69 دلاره ههههه . دوستان کسی میدونه قیمت اورجینال این ویندوز تو ایران چنده یا کلا تو ایران اورجینال میشه پیدا کرد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or