همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

اوه اوه اوه...سونی انگار هر از گاهی باید بیا یه تر بزنه به استور ترکیه و بره.

اگه بخواد برای همه بازیها اعمال بشه رسما باید بگیم استور ترکیه رو ترکوند!!!!!😬😬😬
مثال:
مافیا ریمیک قیمت عادیش ۲۶۰ لیر بود من با تخفیف خریدمش ۳۸ لیر حالا شده ۱۵۵۰ لیر!!!!!!
یا مثلا سه گانه مافیا قیمت عادیش ۳۷۴ لیر بود با تخفیف میشد ۷۵ لیر حالا شده ۲۳۵۰ لیر!!!!

• Raised Eyebrow
Reactions: NERO 7
من به شوخی به دوستم گفتم بدون DNS وصل نشو میخوان آی پی های ایران رو شناسایی کنن همه رو بن کنن! ولی انگار خیلی شوخی نبوده!
منظورتون از دی ان اس ها همون رایگان های عمومی بین المللی هست ؟ یا سرویس های ایرانی ؟؟ چون دی ان اس به هر حال آی پی رو تغییر نمیده خود شرکت بازی ساز میدونه با چه ای پی (که ایران هست) میریم

سلام به همه دوستان لطفا راهنمایی کنید اکانت پلی استیشن ساختم ریجیون انگلستان چطوری پلاس رایگان فعال کنم اول که اکانت ساختم اومد گزینه رایگان ولی بعد که پی پال اینجور چیزا خواست ردش کردم حالا چطوری برگردونم دوباره ؟

اونی که شما میگید مثل قبل نیست مثلا دو سه سال قبل برمگیرده به سیستم امنیتی سونی که تا تونست سرور و ای پی های وی پی ان هارو بلک لیست کرد برا همین نمیشد لاگین شد از طرف دیگه کشور هایی که ساپورت نمیشن مثل ایران هم با ای پی ایران حساس میشه سونی وگرنه شما الان با اینترنت خونگی مثلا فرانسه برو سایت پلی استیشن فرانسه لاگین کن حتی یک درصد هم مشکل پیش نمیاد مثل اب خوردن هست

الان حدود دو هفته ای میشه خود اینترنت ما هم مثل قبل نیست و حدود سه روزی میشه به شدت مختل شده همه صداشون در اومده

خود من راحت با ای پی ایران میرفتم داخل سایت پلی استیشن الان با همون روش بعد سی بار میتونم برم داخل
دوست عزیز الان بالاخره راهی هست بشه لاگین کرد؟ چند روزه می خوام لاگین کنم GTA رو بخرم نمیشه اصلا

دوست عزیز الان بالاخره راهی هست بشه لاگین کرد؟ چند روزه می خوام لاگین کنم GTA رو بخرم نمیشه اصلا
سلام
تا یک ماه پیش من با همین ای پی ایران میرفتم مرورگر یک پروفایل جدید انتخاب میکردم (هدف از انتخاب پروفایل جدید اینکه هیچ تاریخچه کانکشن های قبلی روی مرورگر نباشه نه فقط سایت سونی کلا) راحت لاگین میشد

الان من با وی پی ان تونستم برم بنا بر احتیاط با همون کشور اکانت خودتون برید مثلا اکانتتون ریجن امریکا هست با وی پی ان امریکا برید با تنظمی ساعت سیستم روی امریکا باشه (البته مثلا امریکا چند تا تقسیم بندی ساعتی داره باید درست انتخاب منید)

در ضمن اینو نمیدونم هم زمان در کنسول لاگین باشید بعد با موبایل یا کامپیوتر و وی پی ان سرور کشور دیگه برید داخل اکانت بعد بلافاصله بیاید دوباره روی کنسول با ای پی ایران انلاین بشید میتونه ربات امنیتی سونی رو تحریک کنه یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or