سلام اگر مسیر اپگیرد کردن رو از خود منوی اصلی کسنول و روی بازی میزنید نمیارهسلام دوستان
من دوتا دیسک ps4 گرفتم : plague tale innocence & metro exodus
جفتش ریجن آمریکا و اکانتم ریجن آمریکا
هرکاری میکنم گزینه upgrade ps5 version برای metro exodus نمیاد در حالی که plage tale بدون مشکل آپدیت شد!!
تو قسمت restore licence فقط a plague tale هستسلام اگر مسیر اپگیرد کردن رو از خود منوی اصلی کسنول و روی بازی میزنید نمیاره
بهتره دستی در استور سرچ کنید بازی رو بیاره مثلا ادیشن دیگه رو هم جستو جو کنید مثل Complete Edition
مطمعنید دیسک ریجن 1 هست ؟ امکانش هست دیسک ریجن دیگه باشه (مثلا 2) و قاب و کاور دیسک روش ریجن دیگه نوشتن (ریجن 1)
با همون اکانت امریکا و دیسک بازی داخل کنسول برید Restore Licenses بزنید امتحانش ضرر نداره
ریجن گیفت کارت با ریجن اکانتتون یکی هستش؟؟بچه ها یه گیفت کارت خریدیم از ایرانی کارت هرکاری میکنیم something wrong میزنه
حتی یدونه دیگه گفتیم جاش دادن بازم همینو میزنه
مشکل از چیه؟
با ps app با فیلترشکن یا بدون فیلترشکن بازم همینو میگه
کد را چندبار اشتباه وارد کردید که فکر میکنید سونی محدودیت گذاشته ؟؟خب فهمیدیم که چون چندبار زده انگار سونی محدودیت گذاشته
چیکار باید کرد؟
چندروز دیگه گیفت کارت وارد کنه اوکی میشه؟
سایتشون معتبرهکد را چندبار اشتباه وارد کردید که فکر میکنید سونی محدودیت گذاشته ؟؟
بعدم هیچ نیازی به وی.پی.ان هم نیست.
معتبر هست این فروشگاه؟ اسمش نشنیده بودم.
فکر کنم کدهاش استفاده شده هستند.شایدم رفته کدهای ارزون از این ها که تاریخ انقضاشون دو روز مونده به پایان خریده بعد فروخته به مشتری.اینقدر از این کدهای به اصطلاح چارتری توی بازار داریم که نگو.
اگر backup code داری استفاده کن و پسورد دو مرحله ای رو بردار خیلی وقته ما اینکار رو کردیمروی اپ میخوام لاگین کنم اس ام اس نمیاد ولی
چیکارش باید کرد؟
با همون بکاپ کد تونستم لاگین کنماگر backup code داری استفاده کن و پسورد دو مرحله ای رو بردار خیلی وقته ما اینکار رو کردیم
Where are you from broروی اپ میخوام لاگین کنم اس ام اس نمیاد ولی
چیکارش باید کرد؟
مشکلی نداشتم اخه. یهو دیدم انداخته بیرون از اکانتWhere are you from bro
یه دو سالی هست این مشکل بوجود اومده
آره هر چند مدت میندازن بیرون خودش، مرز داره.مشکلی نداشتم اخه. یهو دیدم انداخته بیرون از اکانت