همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

درود دوستان .
برای یکی از دوستام میخوام پلاس اکسترا یه ساله ظرفیت۲ بخرم .
میخواستم بدونم شرایطش چجوریه وقتی میخواد بازی رو بذاره رو دانلود با ظرفیت ۳ اون اکانت تداخل ایجاد نمیکنه ؟!
چون باید وارد اکانت بشه هر دفعه واسه بازی ریختن .زیادم تسلط نداره میترسم داستان بشه :D .

درود دوستان .
برای یکی از دوستام میخوام پلاس اکسترا یه ساله ظرفیت۲ بخرم .
میخواستم بدونم شرایطش چجوریه وقتی میخواد بازی رو بذاره رو دانلود با ظرفیت ۳ اون اکانت تداخل ایجاد نمیکنه ؟!
چون باید وارد اکانت بشه هر دفعه واسه بازی ریختن .زیادم تسلط نداره میترسم داستان بشه :D .
خیلی خیلی به ندرت پیش میاد همچین چیزی در حد چند دقیقه میخوای وارد بشی بعیده تداخل پیش بیاد اگرم پیش بیاد یا ظ۳ چند دقیقه صبر میکنه یا دیگه خیلی سمج باشه و مدام لاگین کنه چند ساعت بعد تست میکنی
ولی واقعا ارزش خرید نداره بنظرم. اخرین بار چک کردم فکر کنم بین ۱۰-۱۲ تومن شده بود رقم زیادیه واقعا مگر کل لیست گیما بدردش بخورن و حوصله تک تک اکانت زدن نداشته باشه که ارزش این هزینه رو داشته باشه ظ۳ باز نسبت به قیمتش اگه براش مهم نباشه که رو اکانت خودش پلی بده میارزه

خیلی خیلی به ندرت پیش میاد همچین چیزی در حد چند دقیقه میخوای وارد بشی بعیده تداخل پیش بیاد اگرم پیش بیاد یا ظ۳ چند دقیقه صبر میکنه یا دیگه خیلی سمج باشه و مدام لاگین کنه چند ساعت بعد تست میکنی
ولی واقعا ارزش خرید نداره بنظرم. اخرین بار چک کردم فکر کنم بین ۱۰-۱۲ تومن شده بود رقم زیادیه واقعا مگر کل لیست گیما بدردش بخورن و حوصله تک تک اکانت زدن نداشته باشه که ارزش این هزینه رو داشته باشه ظ۳ باز نسبت به قیمتش اگه براش مهم نباشه که رو اکانت خودش پلی بده میارزه
طرف دستش به دهنش میرسه از اون لحاظ مشکلی نیس ولی تو این مدت فقط آفلاین پلی میداده .
ظرفیت ۲ بیشتر به این خاطر دارم میگیرم چون یه موقع نت نباشه محدودیت ایجاد نشه براش البته میدونم که هر ۱۴ روز لایسنس چک میشه .

طرف دستش به دهنش میرسه از اون لحاظ مشکلی نیس ولی تو این مدت فقط آفلاین پلی میداده .
ظرفیت ۲ بیشتر به این خاطر دارم میگیرم چون یه موقع نت نباشه محدودیت ایجاد نشه براش البته میدونم که هر ۱۴ روز لایسنس چک میشه .
از لحاظ ارزش نسبت به هزینه گفتم.
درکل با ظ۳ به مشکل نمیخوره بزن براش

یه چیزی بگم دوستان!
الان پلی استیشن داره میگه بیا passkey برات صادر کنم راحت بری و بیای بدون‌ دردسر پسورد و نرم افزارهای صدور رمز و غیره!
من روی iOS دست کم تست کردم تازه با فیلترشکن، به مشکل برخوردم !
و تازه بدترش هم این بود که نمیذاشت دیگه با پسورد بری داخل میگفت حتما با برنامه خود ps و‌از طریق گوشی ما از این سمت برات اوکی میکنیم بری داخل کنسول که بعدش هم قاطی میکرد و به خاطر وضع نت و هزارتا چیز دیگه که خودتون بهتر میدونید نمیشد رفت داخل

به زور و زحمت رفتم از خود سایت سونی برش داشتم ولی حواستون باشه نذارید
حتی همین authenticator ها هم یهو میبینی میرن هوا و اکانت میشه بی استفاده

• Like
Reactions: Wave 8500
میگم PS5 هم توی بحث دیتای نصب مثل XBOX شده؟

قبلا دیتای بازی PS5 رو از سایتهای داخلی میگرفتم مال هر موقع هم بود نصب میشد نهایتا خودش بعدا آپدیت میکرد.

الان این چند تا بازی آخر که نصب کردم اگر دیتا آپدیت نبود موقع نصب ارور میداد...اولین بازی که به این مشکل برخوردم Ghost of Yotei بود بعد اون چند مرتبه تکرار شد و دیگه بازیها رو یا همون روزی که سایت داخلی با آخرین آپدیت گذاشت سریع نصب کردم یا مستقیم با خود کنسول گرفتم بعد یه مدت با خودم گفتم احتمالا بازیهای جدید اینطوره الان اومدم Spider-man Remastered که قدیمیتره رو نصب کنم همین مشکل رو پیدا کرد و مجبور شدم با کنسول مستقیم دانلود کنم.

اگه اینطوریه دیگه سایت داخلی اگه آخرین آپدیت نیست چیزی نگیریم با خود همون کنسول دانلود کنیم بخاطر یه نیم بها بودن الکی حجممون رو نابود نکنیم.

آخرین ویرایش:
میگم PS5 هم توی بحث دیتای نصب مثل XBOX شده؟

قبلا دیتای بازی PS5 رو از سایتهای داخلی میگرفتم مال هر موقع هم بود نصب میشد نهایتا خودش بعدا آپدیت میکرد.

الان این چندتا بازی آخر که نصب کردم اگر دیتا آپدیت نبود موقع نصب ارور میداد...اولین بازی که به این مشکل برخوردم Ghost of Yotei بود بعد اون چند مرتبه تکرار شد و دیگه بازیها رو یا همون روزی که سایت داخلی با آخرین آپدیت گذاشت سریع نصب کردم یا مستقیم با خود کنسول گرفتم بعد یه مدت با خودم گفتم احتمالا بازیهای جدید اینطوره الان اومدم Spider-man Remastered که قدیمیتره رو نصب کنم همین مشکل رو پیدا کرد و مجبور شدم با کنسول مستقیم دانلود کنم.

اگه اینطوریه دیگه سایت داخلی اگه آخرین آپدیت نیست چیزی نگیریم با خود همون کنسول دانلود کنیم بخاطر یه نیم بها بودن الکی حجممون رو نابود نکنیم.
از سایت زیر میتونی اخرین ورژن همه بازی ها رو دانلود کنی

PROSPEROPatches.com

• Like
Reactions: Skylar
من دیسک اسپایدر من ۲ رو داشتم و دیتا رو روی کنسول نصب کردم بعدا که دیسک رو فروختم و پلاس گرفتم با همون دیتا بدون نیاز به دانلود میدونستم بازی کنم تا این آخرین آپدیت که بعدش میگه دیسک رو داخل دستگاه بذار
Restore licence هم کردم ولی همون پیغام رو میده
راهی هست درست شه بدون اینکه دیتا رو دوباره دانلود کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or