همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام.
این مشکل پیغام Server timed out یادمه با تغییر ریجن گوشی و یکی شدن با چیز پی ان رفع میشد. الان هر کاری میکنم، نه با گوشی میتونم وصل بشم نه با ویندوز.
البته فعلا ساین این هستم رو کنسول و مشکلی نیست. ولی میخوام این دو مرحله ای رو بردارم فعلا. بک آپ کد هم دارم.

سلام.
این مشکل پیغام Server timed out یادمه با تغییر ریجن گوشی و یکی شدن با چیز پی ان رفع میشد. الان هر کاری میکنم، نه با گوشی میتونم وصل بشم نه با ویندوز.
البته فعلا ساین این هستم رو کنسول و مشکلی نیست. ولی میخوام این دو مرحله ای رو بردارم فعلا. بک آپ کد هم دارم.
با vpn مختلف و معتبر امتحان کن همچنین باید هر بار که امتحان میکنی مرورگر یا اپ پلی استیشن رو clear data بکنی
اینو مطمعن نیستم ولی بنا بر احتیاط ساعت اون کشور همراه با شهرش در نظر بگیر مثلا وی پی ان با ip منطقه نیویورک وصل شده باید با منطقه زمانی شرق امریکا باشه نه اینکه مثلا ساعت محلی لس انجلس باشه

با vpn مختلف و معتبر امتحان کن همچنین باید هر بار که امتحان میکنی مرورگر یا اپ پلی استیشن رو clear data بکنی
اینو مطمعن نیستم ولی بنا بر احتیاط ساعت اون کشور همراه با شهرش در نظر بگیر مثلا وی پی ان با ip منطقه نیویورک وصل شده باید با منطقه زمانی شرق امریکا باشه نه اینکه مثلا ساعت محلی لس انجلس باشه
ممنون از شما.
هر کاری کردم نشد. آخر به یکی از دوستانم که خارج از ایران بود گفتم که انجام بده.
واقعا عذاب آوره که با بروزر به اکانت دسترسی نداشته باشی.
یکی از کدهای بک آپ استفاده شد به هرحال. شخصا تا زمانی که مطمئن نشم وضعیت درست شده(به صورت کاملا کلی)، فعال نمیکنم دو مرحله ای رو.

• Like
Reactions: MrElectricWizard
مسیج از طرف سونی ارسال نمیشه یا ایران بلاک کرده؟
ظاهرا ایران پیامک از پلتفرم های خارجی رو بلاک کرده، برای من واتساپ هم پیامک نمیاد، شنیدم برا اینستا هم پیامک نمیاد

كسى خبر نداره درست شد يا نه مشكل كد دوًمرحله ايي؟
به راحتی میشه برداشتش
ترجیحا با مرورگر گوشی این کار رو بکنین
( ادل یه وی پی ان استفاده کنید و ساعت گوشی رو به همون لوکیشن وی پی ان تغییر بدین)
حالا برین سایت ps store و ساین این کنین، ایمیل و رمز رو وارد کنین و موقعی که کد دو مرحله ای رو میخواد (( و نمیادش)) اون پایین trouble to sign in رو بزنین، و بعد ایمیل میخواد و وارد کنین تا ایمیل ریکاور اکانت براتون بیاد،
ایمیل زو باز میکنین و چندتا گذینه میاره براتون و passkey رو انتخاب میکنین، اینطوری به راحتی وارد اکانتتون میشید و کد تایید دو مرحله ای هم خود به خود دیسیبل میشه
حالا من خلاصه وار گفتم و این ویدئو کامل توضیح میده، من برا هر دو تا اکانتم این کار رو کردم و راحت شدم

بهترین راه فعال کردن 2 مرحله ای روی google authenticator هستش همیشه کد در دسترسه، passkey دیروز فعال کردم ببینم چجوریه ولی اصلا نتونستم باهاش وارد بشم همش ارور میداد

اونم معلوم نیست سیستمش چجوریه .
من ۲ تا اکانت دارم یکی آمریکا و یکی ترکیه . با سیستم وارد تنظیمات اکانت میشم یکیشون این گزینه رو داره یکی دیگه نداره نمیدونم چرا اینجوریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or