soheilarfaei
کاربر سایت
من با این روش دو تا اکانتم رو غیرفعال کردمسلام دوستان راهکار غیرفعال کردن کد دو مرحله ای چیه؟ چند روزی هست که نمیتونم وارد اکانتم بشم![]()
به راحتی میشه برداشتشكسى خبر نداره درست شد يا نه مشكل كد دوًمرحله ايي؟
خطر نداره آخه؟ هک نکنن اکانتمون رومن با این روش دو تا اکانتم رو غیرفعال کردم
موقعی که اقدام به فعال کردن رمز دو مرحله ای میکنید، سوال میکنه که از طریق sms باشه یا از طریق appسلام
Google authenticator چجوری فعال کنم روی اکانت؟
آقا میگما به نظرتون خطر نداره برداشتن ۲ مرحلهای؟ اکانت هک نشه به فنا بریممن با این روش دو تا اکانتم رو غیرفعال کردم
آقا میگما به نظرتون خطر نداره برداشتن ۲ مرحلهای؟ اکانت هک نشه به فنا بریم
اره منم سر این موضوع نگران میشم . ولی مگه چاره ی دیگه هم داریم ؟آقا میگما به نظرتون خطر نداره برداشتن ۲ مرحلهای؟ اکانت هک نشه به فنا بریم
پسورد حرفهای یعنی چجوری؟یه پسورد حرفهای بذار یا Passkey فعال کن یا از برنامههای اتنتیکیتور استفاده کن.
پسورد حرفهای یعنی چجوری؟
الان از همین اتنتیکیتور استفاده میکنم ولی از اونجایی که همه چیمون تو هواس میترسم اینم غیر فعال بشه.
پسکی نحوه کارش چجوریه؟ازینا که جنریت میکنن واست
من خودم خیلی وقته پسکی فعال کردم.
پسکی نحوه کارش چجوریه؟
وحشت دارم از وارد شدن به بخش security اکانتاطلاعات اکانتت میره روی اثر انگشت یا پسورد گوشیت. ازین طریق وارد PS App میشی. مشکلات وارد شدن به اپ هم کلا حل میشه. بعد بخوای اکانتت رو روی کنسول سایناین کنی باید از طریق اپ اجازه بدی تا بتونی لاگین کنی. هر کی هم بخواد با اکانتت لاگین کنه توی اپ واست پیغام میاد که یکی داره لاگین میکنه، اجازه میدی بهش یا نه.