El sigloBlanco
کاربر سایت
دوستان راهشو پیدا کردم مشکل ارسال نشدن ایمیل رو. ۲۴ ساعت تلاش نکنید و درخواست ندید تا ایمیلتون از بلاک در بیاد بعد درخواست ایمیل ریکاوری بدید ارسال میشه
با vpn مختلف و معتبر امتحان کن همچنین باید هر بار که امتحان میکنی مرورگر یا اپ پلی استیشن رو clear data بکنیسلام.
این مشکل پیغام Server timed out یادمه با تغییر ریجن گوشی و یکی شدن با چیز پی ان رفع میشد. الان هر کاری میکنم، نه با گوشی میتونم وصل بشم نه با ویندوز.
البته فعلا ساین این هستم رو کنسول و مشکلی نیست. ولی میخوام این دو مرحله ای رو بردارم فعلا. بک آپ کد هم دارم.
ممنون از شما.با vpn مختلف و معتبر امتحان کن همچنین باید هر بار که امتحان میکنی مرورگر یا اپ پلی استیشن رو clear data بکنی
اینو مطمعن نیستم ولی بنا بر احتیاط ساعت اون کشور همراه با شهرش در نظر بگیر مثلا وی پی ان با ip منطقه نیویورک وصل شده باید با منطقه زمانی شرق امریکا باشه نه اینکه مثلا ساعت محلی لس انجلس باشه
فعلا مشکل پابرجاستكسى خبر نداره درست شد يا نه مشكل كد دوًمرحله ايي؟
ظاهرا ایران پیامک از پلتفرم های خارجی رو بلاک کرده، برای من واتساپ هم پیامک نمیاد، شنیدم برا اینستا هم پیامک نمیادمسیج از طرف سونی ارسال نمیشه یا ایران بلاک کرده؟
به راحتی میشه برداشتشكسى خبر نداره درست شد يا نه مشكل كد دوًمرحله ايي؟
بهترین راه فعال کردن 2 مرحله ای روی google authenticator هستش همیشه کد در دسترسه، passkey دیروز فعال کردم ببینم چجوریه ولی اصلا نتونستم باهاش وارد بشم همش ارور میداد