همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

این 2step رو فعال کنیم یا نه؟
این passkey چطوره؟
اگه فعال نیست، نمیتونی فعال کنی چون اس ام اس نمیاد، همون بهتر رهاش کنی فعلا که دردسر نشه برات...

پس کی هم والا به نظر من اگه پسورد خوبی داری رهاش کن، صفحات قبل برای دوستان با پس کی هم مشکل پیش اومده بود،

کلا به نظرم اگه در حال حاضر اکانتتون سالم هست پسورد خوبی هم دارید ایمیلتونم سالم هست و پسورد خوبی داره پسوردشم مشابه پسورد اکانت پلی استیشن نیست، بگذارید همینطور بمونه و سر سالم رو دستمال نبندید...

*اما خود ایمیل، برو بخش سکیوریتی، بک اپ کد هاش رو یاداشت و سیو کن...

*اگر ایران نیستید، که مشکلی نیست هرکاری دوست داری بکن، راه حل نهایی هم برای کسی که ایران هست همینه که یا خودش با کنسول بره خارج و مشکل رو بدون محدودیت اینترنت رفع کنه، یا اکانت رو بده به اشنایی در خارج برای انجام این کار...

آخرین ویرایش:
خب اين كه طبيعيه اولش بخواد.
بايد فردا با پشتيبان صحبت بكنى.
خب با پشتیبان صحبت کردم.
سریال کنسول رو خواست، بعد شماره تلفن، تا اینجا اوکی بود. بعد گفت شما سابقه خرید از استور داری. order id یکی از خریدهات رو بگو. یه رقم خیلی طولانی هست. تند تایپ کردم، یکی از اعداد بجای ۲ زدم ۳.طرف هم زارپ گفت اشتباهه و خدانگهدار و چت رو بست=))دوباره خواستم امتحان کنم که گفت نمی تونی و ۲۴ ساعت بعد دوباره تلاش کن:|

خب با پشتیبان صحبت کردم.
سریال کنسول رو خواست، بعد شماره تلفن، تا اینجا اوکی بود. بعد گفت شما سابقه خرید از استور داری. order id یکی از خریدهات رو بگو. یه رقم خیلی طولانی هست. تند تایپ کردم، یکی از اعداد بجای ۲ زدم ۳.طرف هم زارپ گفت اشتباهه و خدانگهدار و چت رو بست=))دوباره خواستم امتحان کنم که گفت نمی تونی و ۲۴ ساعت بعد دوباره تلاش کن:|

همه اينارو واسه فردا اماده داشته باش :D

• Smile
Reactions: u.s.a
چه وضع مسخره ای شده 8-|
خودم فعلا مشکلی ندارم ، کنسول و اپ ساین این هستند ، دو مرحله ای هم حذف کردم یه پسوورد محکم! گذاشتم .
البته بک آپ‌ کد هام هم ذخیره کردم .
ولی چندتا مورد کلی وقتی از سایت و اپ وارد نمیشید ،
حتما از چندتا وی پی‌ ان دیگه با سرور کشور های مختلف، و ساعت دقیقش محلی شون استفاده کنید .
من با تغییر وی پی ان جواب گرفتم.
با هر اکسپلورر یا مرورگر (مرورگر واقعا کلمه بهتریه) ای که امتحان میکنید و نمیشه با مرورگر های دیگه هم تست کنید ، من وارد اکانتم روی کنسول جدیدم نمیتونستم بشم.
اول کروم بود ، بعدش اوپرا رو تست کردم پیغام خطاش فرق کرد ،
توی فایرفاکس درست شد و وارد اکانتم شدم و با Authenticator تونستم بک آپ کد بگیرم و وارد کنسولم شم.
اپلیکیشن هم وارد نمیشد بعد از تقریبا ۲۰‌روز پریشب اون هم با همون روش قبلی (وی پی ان ریجن کانادا ساعت تورنتو) وارد شدم.
...
فقط نمیدونم چه مرضیه! توی تنظیمات امنیتی کنسول کد دو مرحله ای غیرفعاله ولی بازم موقع ورود کد میخواد!
فکر کنم شماره تلفن رو حذف کنم بهتر باشه ، بازم میترسم حذف کنم دیگه هیچ راهی نمونه!

سلام
من از همون اول که اکانت رو ساختم شماره موبایل وارد نکردم و همین جوری با پسورد ساین میشدم . حالا میبینم همه رمز دو مرحله ی موبایلی دارید همراه بک اپ کد حقیقتا یه جوری شدم که اکانت من امنیت نداره و خوب راه اندازی نکردم .
الان به نظرتون همین جوری ادامه بدم از نظر امنیتی به مشکل نمیخورم ؟
شنیدم هر وقت بحث ریکاوری اکانت از سمت سونی باشه حتما ازتون شماره موبایل میخوان . حالا روزی به مشکل خوردم میتونم همون لحظه به پیشتیبانسونی شماره موبایل بدم یا از همون اول باید یه شماره موبایل ثبت شده داشته باشیم رو اکانت ؟

سلام
من از همون اول که اکانت رو ساختم شماره موبایل وارد نکردم و همین جوری با پسورد ساین میشدم . حالا میبینم همه رمز دو مرحله ی موبایلی دارید همراه بک اپ کد حقیقتا یه جوری شدم که اکانت من امنیت نداره و خوب راه اندازی نکردم .
الان به نظرتون همین جوری ادامه بدم از نظر امنیتی به مشکل نمیخورم ؟
شنیدم هر وقت بحث ریکاوری اکانت از سمت سونی باشه حتما ازتون شماره موبایل میخوان . حالا روزی به مشکل خوردم میتونم همون لحظه به پیشتیبانسونی شماره موبایل بدم یا از همون اول باید یه شماره موبایل ثبت شده داشته باشیم رو اکانت ؟

با توجه به بحثی که تو صفحات اخیر شاهد بودیم فعلا باید بیخیال تایید دو مرحله‌ای و ثبت شماره موبایل بشی. یه پسورد خوب و قوی بذار واسه اکانتت و مشکلی پیش نخواهد آمد‌.

من ترکیب دوتا حرکت رو انجام دادم که یدونش یکم گرون در میاد ولی خب فیلتر میلترو تحریم سرش گرده، روشش اینه که یه روتر میگیری میدی یه سرور آلمانی جایی بندازن روش و با کنسول به اون وصل میشی، اینجوری ارسال درخواست ها درست انجام میشه و عملاً کنسول به اینترنت بدون محدودیت مجهز هست (البته اون روتر و سرورش به همین راحتی نیست، هم هزینه زیادی داره هم روش انجامش سخته)

حرکت دوم هم اینه که روی اکانت رمز دو مرحله ای توسط نرم‌افزار رو فعال کنید، مثل google authenticator که خب اینم ورژن جدیدش مارو یجوری تحریم کرده که نمیتونیم به هیچ عنوان اکانت جدید بهش اضافه بکنیم، بخاطر همین من روشی که پیاده کردم استفاده از یک گوشی قدیمی آندروید و نصب نسخه قدیمی این نرم افزار روش بود، جفت اکانتام رو هم توش اضافه کردم بدون مشکل.

همه اينارو واسه فردا اماده داشته باش :D
خب الان دوباره صحبت کردم.
همون سوالات قبلی که همه رو جواب دادم، تا رسید به اینجا که گفت اولین ایمیلی که باهاش این اکانت رو ساختی چی بوده؟ :|گفتم یادم نیست (چند بار ایمیل رو عوض کرده بودم) زارپ گفت متاسفم و چت رو بست.
الان تنها امیدم اینه یه روزی دوباره کدها ارسال بشه8-|

• Poker Face
Reactions: SaDrA-HhH
من اول اين نسل اكانتى كه از زمان ps3 داشتم به خاطر دسترسى نداشتن به ايميلم از دستم رفت.
هر چى با پشتيبانى حرف زدم و حتى گفتم اولين چيزيم كه باهاش دانلود كردم فلان چيز بوده و اين حرفا بازم بهم برنگشت.

حالا نسل ٧ و ٨ من تقريبا هيچ خريد ديجيتالى غير دو سه تا dlc نداشتم و آرشيو خاصى نداشتم ولى اكانت فعلين اگه از دست بره نزديك ٤٠ تا بازى روش دارم و ضربه سهمگينى بهم ميخوره :D

• Like
Reactions: u.s.a
من اول اين نسل اكانتى كه از زمان ps3 داشتم به خاطر دسترسى نداشتن به ايميلم از دستم رفت.
هر چى با پشتيبانى حرف زدم و حتى گفتم اولين چيزيم كه باهاش دانلود كردم فلان چيز بوده و اين حرفا بازم بهم برنگشت.

حالا نسل ٧ و ٨ من تقريبا هيچ خريد ديجيتالى غير دو سه تا dlc نداشتم و آرشيو خاصى نداشتم ولى اكانت فعلين اگه از دست بره نزديك ٤٠ تا بازى روش دارم و ضربه سهمگينى بهم ميخوره :D
میتونید بگید شما چه اطلاعات و مدرک هایی به پیشتیبانی دادید ولی بازم اکانت رو بهتون برنگردوند ؟
من میخوام برا روز مبادا اماده باشم میخوستم بدونم از الان کدوم موارد رو در نظر بگیریم ؟
مثلا شماره سریال کنسول و ایمیل اول که باهاش اکانت رو ساختیم کافیه ؟

میتونید بگید شما چه اطلاعات و مدرک هایی به پیشتیبانی دادید ولی بازم اکانت رو بهتون برنگردوند ؟
من میخوام برا روز مبادا اماده باشم میخوستم بدونم از الان کدوم موارد رو در نظر بگیریم ؟
مثلا شماره سریال کنسول و ایمیل اول که باهاش اکانت رو ساختیم کافیه ؟

والا كن اكانتم خيلى قديمى بود زمان ps3 ساخته بودم.
سريال ps4 ايي كه روش اكانت رو به طريقى داشتم و بهشوندادم.
ريز جزييات خريدام با حتى تاريخ حدوديشون و اينارو دادم.
ايميل اوليه رو دادم.
ولى دسترسى به ايميل نداشتم و پشتيبان گفت نميشه خدافظ :D

• Like
Reactions: alireza yellow

البته یه چیزی بگم دکتر که قطعا میگین دیوانم :D
من الان رو ps اکانتم لاگینه و بدون مشکل بازی میکنم. فقط موضوع اینه که رو اکانتم نزدیک 700-800 دلار برای تیمم تو Pes خرج کردم. برای همین انقدر پیگیر قضیه بودم که اگه یک وقتی ساین اوت شدم چیکار کنم.
وگرنه الان مشکلی ندارم:D

چه گناهی کردیم تو این جا به دنیا اومدیم
اکانتی که از زمان عرضه PS4 داشتم بیخود لاک شده
دو مرحله ای رو قبلا برداشته بودم
ریکاوری اکانت که ایمیلش میاد ، اولیش که ارسال پیامکه که کد نمیاد دومی هم تاریخ تولده تا میرنم timeout میده
چند ساعتی هم هست دیگه ایمیل ریکاوری نمیاد

بچه ها بلاخره من تونستم وارد سایت بشم و کد دو مرحله ایی رو بردارم
کاری که کردم هم گوشی و هم کنسول رو با فیلتر شکن express به یه لوکیشن وصل کردم ( امریکا ) و از طریق فعال کردن passkey داخل کنسول رفتم مستقیم تو سایت پلی استیشن ( qr code )
بعد اونجا یه لینکی فرستاد به ایمیلم که بتونم passkey رو فعال کنم
بعد از فعال کردن این مورد تونستم وارد اکانتم بشم تا بتونم اون کد دو مرحله ایی مسخره رو به اتنتیکیتور عوض کنم
البته اینم بگم با یه مرورگر دیگه اینکارارو کردم
مرورگر خود گوشی سامسونگ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or