همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

باز تکرار میکنم، اگر تو استپ وریفیکیشن براتون کار نمیکنه مثل بقیه، برید از بخش سکیوریتی کنسول "بک اپ کد" هاتون رو سیو کنید که حداقل فعلا کارتون راه بیفته تا تو استپ درست شه، فقط الکی استفاده نکنید چون یک بار مصرف هستند... 10 تا کد میده...

تو استپ 2016 فعال شده درست یادم باشه، بارها شده موقت کد نیومده مخصوصا وقتی اینترنت داخل داغون بوده و بعدا درست شده...، این دفعه هم شاید بعدا درست شه... وقتی درست شد تو استپ رو دیسیبل اینیبل کنید که بک اپ کد هام رفرش شه....

باز تکرار میکنم، اگر تو استپ وریفیکیشن براتون کار نمیکنه مثل بقیه، برید از بخش سکیوریتی کنسول "بک اپ کد" هاتون رو سیو کنید که حداقل فعلا کارتون راه بیفته تا تو استپ درست شه، فقط الکی استفاده نکنید چون یک بار مصرف هستند... 10 تا کد میده...

تو استپ 2016 فعال شده درست یادم باشه، بارها شده موقت کد نیومده مخصوصا وقتی اینترنت داخل داغون بوده و بعدا درست شده...، این دفعه هم شاید بعدا درست شه... وقتی درست شد تو استپ رو دیسیبل اینیبل کنید که بک اپ کد هام رفرش شه....
اقا
من پس کی فعال دارم
با ویندوز که رفتم بک آپ کدی نشون نداد
بک اپ کد برای 2sv هست فقط ؟
یا تو پس کی هم بک اپ کد میده ؟

• Like
Reactions: MrElectricWizard
آقا منم دو مرحله ای رو کلا برداشتم سر این مشکلات ،
کنسول اوکیه ، ولی اپ وارد نمیشم !
حالا چی میگه؟
یا میگه too many requests from this device اینا یه چی‌ شبیه این ، یا میگه error server یا cannot connect to the server !
با سه تا وی پی ان تست کردم ،
اینطوری بود که وی پی ان‌ بو فعال میکنم ،
میرم‌ توی گوگل what is my IP رو میزنم، لوکیشن سرور وی پی ان رو بهم‌ میده، بعد میرم ساعت گوشی‌ رو میذارم روی ساعت محلی اون لوکیشن ، اپ‌ پلی استیشن رو force stop میکنم بعد Cache اپ پلی استیشن رو پاک میکنم ، میرم‌ توش بازم از اون ارور ها که گفتم ميده!
کلافه کرده!!!!

آقا منم دو مرحله ای رو کلا برداشتم سر این مشکلات ،
کنسول اوکیه ، ولی اپ وارد نمیشم !
حالا چی میگه؟
یا میگه too many requests from this device اینا یه چی‌ شبیه این ، یا میگه error server یا cannot connect to the server !
با سه تا وی پی ان تست کردم ،
اینطوری بود که وی پی ان‌ بو فعال میکنم ،
میرم‌ توی گوگل what is my IP رو میزنم، لوکیشن سرور وی پی ان رو بهم‌ میده، بعد میرم ساعت گوشی‌ رو میذارم روی ساعت محلی اون لوکیشن ، اپ‌ پلی استیشن رو force stop میکنم بعد Cache اپ پلی استیشن رو پاک میکنم ، میرم‌ توش بازم از اون ارور ها که گفتم ميده!
کلافه کرده!!!!
اپلیکیشن رو یبار پاک کن دوباره نصب کن ببین میشه؟

• Like
Reactions: AM!R
اپلیکیشن رو یبار پاک کن دوباره نصب کن ببین میشه؟
اینم‌کردم!
مشکل ساین‌ این اکانت کنسولی هم داشتم ، کد دوم میخواست که پیامک نمیامد، اپلیکیشن گوشی هم پریده بود.
هیچ جا نمیشد بری داخل حتی سایتش با هزار وی پی‌ان و فلان ، که رمز دومش‌رو حذف کنم ، آخرش‌روی PC بدون تغییر ساعت و بدون وی پی ان ، سایت اومد بالا تونستم حداقل رمز دوم رو حذف کنم .
ولی گیر اپلیکیشن ش موندم.

• Like
Reactions: arshia78
اقا
من پس کی فعال دارم
با ویندوز که رفتم بک آپ کدی نشون نداد
بک اپ کد برای 2sv هست فقط ؟
یا تو پس کی هم بک اپ کد میده ؟
من پس کی نزدم برای همین احتمال میشه داد که اره بک اپ کد فقط برای تو استپ وریفیکیشن هست....

• Love
Reactions: Optimus Prime
یه مورد بگم اگه رو اپ گوشی داستان دارید اصراری به واردشدن بهش نداشته باشید.
یکی از اکانت هام رو تلاش کردم رو گوشی وارد بشم یهو زد اکانت رو قفل کرد و رو کنسول هم قفل شد!
شانسی تونستم ریست کنم و دوباره رمز جدید بدم و واردش بشم.

اختلال شدید جهانی

💻سرور های پلی‌استیشن، ایکس‌باکس، ماینکرفت، آمازون، اپیک گیمز و کلش رویال و چندین شرکت و بازی دیگه دچار اختلال شدید شدن

دوستانی که خونه هستن چک کنن ببینن داستان چیه، مشکلی پیش اومده؟

آقا این بحثو دوستانی که میخونن جدی بگیرن خواهشا و تو اولین فرصت اگه 2sv فعاله رو اکانتتون ، سریع به هر نحوی هست این 2sv لعنتیو بردارید و حتما برید شماره موبایلتون هم حذف کنید بره که یوقت سرخود خودش نره فعالش نکنه از رو شماره موبایل چون واقعا سابقه بدی دارن (بعضی اوقات پسورد صد در صد درستو هم میزنه اشتباه و مجبورتون میکنه ریکاوری کنید) ، من شنیده بودم میگفتن پیامک برا همراه اول نمیاد اما برا ایرانسل میاد ولی من خودم تستش کردم برا هیچکدوم نمیاد.

من خودم پشتم به اسکرین شات بکاپ کدهام گرم بود و دیدم داره ته میکشه (مقصر اپ گوشیه) سریع رفتم با همین بکاپ کد زدم v2s برداشتم و اولش تو فکر گذاشتن پسکی و اتنتیکور بودم ترسیدم اونام داستان بشن رفتم همون پسوردو کلفترش کردم

والا شانس نداریم که ، همه چیو ما باختیم تو این مملکت حداقل اکانتمون با 15 سال خاطره نپره که دلخوشی ما گیمرا همیناس.

• Like
Reactions: AM!R and HAMED SEV
سلام دوستان منم از همون اوایل اومدن 2 step verification برای اکانتم فعالش کردم و اسکرین شات backup code رو هم تو گوشیم قبلیم داشتم ولی متاسفانه گوشی قبلیم چند ماه قبل سوخت و دیگه حتی به اون کد ها هم دسترسی ندارم . الانم فقط از طریق کنسول تو اکانتم sign in هستم و اگر به هردلیلی sign out شم دیگه دسترسی ندارم بهش. و تو وضعیت شکننده ای هستم. میشه لطفا بگید چه حرکتی بزنم خیلی نگرانم

• Like
Reactions: AM!R

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or