_Amir_
کاربر سایت
عزیز یه هفته هس این مشکل پیش اومدهمن هفته قبل 2 step verification رو کلا برداشتم و یه رمز ایمن گذاشتم رو اکانت
passkey رو هم یه تست بکن. من نتونستم فعالش کنم
الان هرکی که با sv2 میرفت داخل اکانت، دیگه نمیتونه
عزیز یه هفته هس این مشکل پیش اومدهمن هفته قبل 2 step verification رو کلا برداشتم و یه رمز ایمن گذاشتم رو اکانت
passkey رو هم یه تست بکن. من نتونستم فعالش کنم
برای من که خیلی بیشتر از یه هفته هستش که کد نمیادعزیز یه هفته هس این مشکل پیش اومده
الان هرکی که با sv2 میرفت داخل اکانت، دیگه نمیتونه
اقاباز تکرار میکنم، اگر تو استپ وریفیکیشن براتون کار نمیکنه مثل بقیه، برید از بخش سکیوریتی کنسول "بک اپ کد" هاتون رو سیو کنید که حداقل فعلا کارتون راه بیفته تا تو استپ درست شه، فقط الکی استفاده نکنید چون یک بار مصرف هستند... 10 تا کد میده...
تو استپ 2016 فعال شده درست یادم باشه، بارها شده موقت کد نیومده مخصوصا وقتی اینترنت داخل داغون بوده و بعدا درست شده...، این دفعه هم شاید بعدا درست شه... وقتی درست شد تو استپ رو دیسیبل اینیبل کنید که بک اپ کد هام رفرش شه....
اپلیکیشن رو یبار پاک کن دوباره نصب کن ببین میشه؟آقا منم دو مرحله ای رو کلا برداشتم سر این مشکلات ،
کنسول اوکیه ، ولی اپ وارد نمیشم !
حالا چی میگه؟
یا میگه too many requests from this device اینا یه چی شبیه این ، یا میگه error server یا cannot connect to the server !
با سه تا وی پی ان تست کردم ،
اینطوری بود که وی پی ان بو فعال میکنم ،
میرم توی گوگل what is my IP رو میزنم، لوکیشن سرور وی پی ان رو بهم میده، بعد میرم ساعت گوشی رو میذارم روی ساعت محلی اون لوکیشن ، اپ پلی استیشن رو force stop میکنم بعد Cache اپ پلی استیشن رو پاک میکنم ، میرم توش بازم از اون ارور ها که گفتم ميده!
کلافه کرده!!!!
اینمکردم!اپلیکیشن رو یبار پاک کن دوباره نصب کن ببین میشه؟
من پس کی نزدم برای همین احتمال میشه داد که اره بک اپ کد فقط برای تو استپ وریفیکیشن هست....اقا
من پس کی فعال دارم
با ویندوز که رفتم بک آپ کدی نشون نداد
بک اپ کد برای 2sv هست فقط ؟
یا تو پس کی هم بک اپ کد میده ؟
با dns تست کن (1111 یا 8888)یک گیفت کارت خریدم هرکاری میکنم وارد نمیشه اصلا اروری نمیده باید چکار کنم؟؟