همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

چه تغییراتی دادن؟

آپدیت امنیتی جدید سونی منتشر شد و بازهم راه تنگ تر شد
اکانت ها از این به بعد قابلیت ۲ مرحله ای از طریق کنسول ندارن
یعنی دسترسی به اکانت ها تقریبا داره از بین میره
و اکانت ها کاملا ۱بار مصرف میشن

منم به همین مشکل خوردم .
پیامک و ایمیل نمیاد برام روی کنسول نمیتونم وارد بشم و با سیستم هم ارور میده Can't connect to the server

مگه میشه یه راه حلی نباشه. واقعا شرایط مسخره ایه
واسه منم Can't connect to the server میداد رو اکانت آمریکا ، VPN آمریکا زدم با گوشی وارد app شدم تایید 2 مرحله ای رو deactive کردم البته قبلش کد بک آپ داشتم عکسشو تو گوشی hide کرده بودم فکر نکنم واسه app و وب تایید دو مرحله ای درخواست کنه واسه کنسول اینجوریه

• Like
Reactions: mac man
آپدیت امنیتی جدید سونی منتشر شد و بازهم راه تنگ تر شد
اکانت ها از این به بعد قابلیت ۲ مرحله ای از طریق کنسول ندارن
یعنی دسترسی به اکانت ها تقریبا داره از بین میره
و اکانت ها کاملا ۱بار مصرف میشن
اینطور که من پرس و جو کردم مشکلی نیست و همچنان ظرفیتی قابل استفادس فقط اونی که مصرف کنندست نمیتونه دیگه مشخصات رو دسترسی داشته باشه که خب مهمم نیست واقعا.

• Like
Reactions: arshia78 and jdepp
اره اینو تست کردم نشد. فعلا که به بن بست خوردم واقعا موندم چیکار کنم
نه به گوشی ربطی نداره تایم زون رو باید با کشور ip تنظیم کنی، مثلا اگر با ای پی انگلیسی وصلی باید ساعت رو هم با انگلیس تنظیم کنی

آخرین ویرایش:
  • Love
Reactions: Optimus Prime
نه به گوشی ربطی نداره تایم زون رو باید با کشور ip تنظیم کنی، مثلا اگر با ای پی انگلیسی وصلی باید ساعت رو هم با انگلیس تنظیم کنی

من انجام دادم نشد .
ریجن اکانت آمریکا . فیلتر شکن آمریکا و تایم زون هم آمریکا اما باز هم ارور میده

اینجا کسی اطلاع داره که میشه با ساپورت سونی صحبت کرد تا ریفاند یه گیم رو انجام بدن؟ چون قانونش اینه که نباید دانلودش کرده باشی. دانلود شده ولی پلیش ندادم. ساپورت سونی سابقه داشته کسی چت کنه و گیم رو‌‌ ریفاند بزنه براش؟!

سلام به اپ سونی اصلا نمیتونم وارد شم
اکانتم هم قفل شده کسی میدونه چیکار کنم برای ریکاوری اکانت هم حتما باید وارد سایت سونی شم که نمیتونم

اکانتم هم قفل شده کسی میدونه چیکار کنم برای ریکاوری اکانت هم حتما باید وارد سایت سونی شم که نمیتونم
منم همین مشکلو داشتم صفحات قبل نهایتا مجبور شدم یکیو اونور پیدا کنم از سایت وارد اکانتم شد و کد دو مرحله ای رو از پیامک برداشت گذاشت رو حالت authenticator دیگه مشکلم حل شد

یه vpn درست حسابی پیدا کن. رایگان نباشه. به سرور اون کشوری که وصل میشی ساعتتم بذار روی همون کشور. کش مرورگرتم پاک‌ کن و یبار فورس استاپش کن. بعدش وارد شو و برو سایت سونی باید اوکی شه

منم همین مشکلو داشتم صفحات قبل نهایتا مجبور شدم یکیو اونور پیدا کنم از سایت وارد اکانتم شد و کد دو مرحله ای رو از پیامک برداشت گذاشت رو حالت authenticator دیگه مشکلم حل شد
این اکانتم خیلی باارزشه نزدیک ۱۵ساله دارمش با کلی خرید بازی ):
یه vpn درست حسابی پیدا کن. رایگان نباشه. به سرور اون کشوری که وصل میشی ساعتتم بذار روی همون کشور. کش مرورگرتم پاک‌ کن و یبار فورس استاپش کن. بعدش وارد شو و برو سایت سونی باید اوکی شه
با اکسپرس امتحان کردم تموم اینهایی هم که گفتید انجام دادم ولی وارد نشد تا اکانتم رو بسته به ایمیلم مراجعم کردم باید پسورد رو ریکاوری کنم که رو لینک ارسال شده کلیک میکنم سایت سونی هست باز نمیشه همون ارور رو میزنه

این اکانتم خیلی باارزشه نزدیک ۱۵ساله دارمش با کلی خرید بازی ):

با اکسپرس امتحان کردم تموم اینهایی هم که گفتید انجام دادم ولی وارد نشد تا اکانتم رو بسته به ایمیلم مراجعم کردم باید پسورد رو ریکاوری کنم که رو لینک ارسال شده کلیک میکنم سایت سونی هست باز نمیشه همون ارور رو میزنه
اتفاقا اکسپرس برای منم کار نکرد و با xvpn روی سرور انتخابی (خودکار نباشه) تونستم وارد سایت شم و ارور نگیرم. ارور کانکشن رو فقط با این روش فعلا میشه ردش کرد

• Like
Reactions: KingFisher
آقا ما پس کی رو فعال کرده بودیم رو کنسول بعد دیروز بعد چند بار تلاش با سایت اومدم تغییرش دادم و رمز عادی گذاشتم منتهی الان رو کنسول رمزو میزنم میگه یه کد وریفیکیشن برات ایمیل یا پیامک میکنیم. ایمیلم رو چک میکنم چیزی نیومده پیامک هم که نمیاد. راه حلی داره دوستان؟
Passkey رو چطور فعال کردی؟ امکانش نیست مثلا با Google authenticator فعال بشه؟ من وقتی میخوام فعالش کنم یطوریه که انگار فقط با اکانت icloud گوشیم میشه فعالش کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or