Need-More-Speed
کاربر سایت
مشکل از داخله کلا ارتباط با خارج محدود شدهبرای شمام کلا رفته رو هوا؟ کلا به PSN وصل نمیشه.
مشکل از داخله کلا ارتباط با خارج محدود شدهبرای شمام کلا رفته رو هوا؟ کلا به PSN وصل نمیشه.
من با الکترو داخل استور میرم و دوستان انلاین هم نشون میده ولی داخل فورزا 5 که میرم میگه به psn وصل نیستیدوستانی که میتونن به psn وصل بشن لطفا بگن چه نوع اینترنتی دارن و چه دی ان اسی رو استفاده میکنن
سلاممن با الکترو داخل استور میرم و دوستان انلاین هم نشون میده ولی داخل فورزا 5 که میرم میگه به psn وصل نیستی
الان موند وصلم یا نه
شاتل
داخل بازی میرمسلام
من با ایرانسل وصلم تو فروزام رفتم
سلام دوستان از دیشب من هرچقدر وارد اکانتم میشم می نویسه سرور بسته است و با این که پسوردم درست میزنم مینویسه پسورد اشتباهه، میرم تغییر پسورد میکنم بازم میگه اشتباهه، دادم یکی از دوستام وارد شده باهاش ولی من هر کاری میکنم وارد نمیشه![]()
برای منم تو بازی افلاین هستش .داخل بازی میرم
قسمت انلاینش این پیام رو میده
برای منم دقیقا همینطور هست، مبین نت و الکترو....من با الکترو داخل استور میرم و دوستان انلاین هم نشون میده ولی داخل فورزا 5 که میرم میگه به psn وصل نیستی
الان موند وصلم یا نه
شاتل
برای منم با شاتل، همراه اول و ایرانسل هر سه اینطوریه.من با الکترو داخل استور میرم و دوستان انلاین هم نشون میده ولی داخل فورزا 5 که میرم میگه به psn وصل نیستی
الان موند وصلم یا نه
شاتل
برو بیزون ورژن واقعیشو بازی کنمن چطوري cod bo6 بازي كنم وصل نميشه به online services
دقیقا اومدم همین رو بگماز دوستان کسی داخل کرج جایی سراغ داره دیتا بریزه؟ نمیشه از psn دانلود کرد!