همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستانی که میتونن به psn وصل بشن لطفا بگن چه نوع اینترنتی دارن و چه دی ان اسی رو استفاده میکنن
من با الکترو داخل استور میرم و دوستان انلاین هم نشون میده ولی داخل فورزا 5 که میرم میگه به psn وصل نیستی
الان موند وصلم یا نه
شاتل

آخرین ویرایش:
سلام دوستان از دیشب من هرچقدر وارد اکانتم میشم می نویسه سرور بسته است و با این که پسوردم درست میزنم مینویسه پسورد اشتباهه، میرم تغییر پسورد میکنم بازم میگه اشتباهه، دادم یکی از دوستام وارد شده باهاش ولی من هر کاری میکنم وارد نمیشه :(

تجربه خودمو میگم.
منم بعد رمز عوض کردن رمز جدید رو نمیشناخت حتی رمز قبلی هم کار نمیکرد . اما بعد ۵ یا ۶ ساعت اوکی شد . انگار قبل آپدیت کردن رمز جدید یه زمان میده که اگر اکانت دزدیده شده بود بشه برگردوند

من با الکترو داخل استور میرم و دوستان انلاین هم نشون میده ولی داخل فورزا 5 که میرم میگه به psn وصل نیستی
الان موند وصلم یا نه
شاتل
برای منم با شاتل، همراه اول و ایرانسل هر سه اینطوریه.

فرندز لیست و استور بدون مشکل لود میشن، همچنین دانلود بازیم اوکیه (بعضی وقتا دو سه بار ارور میده ولی بعدش اوکی میشه) ولی آپلود عکس (برای ارسال به دوستان یا app گوشی) اصلا کار نمیکنه، هیچکدوم بازیام آنلاینشون کار نمیکنن.

از دوستان کسی داخل کرج جایی سراغ داره دیتا بریزه؟ نمیشه از psn دانلود کرد!
دقیقا اومدم همین‌ رو بگم
من حتی آنلاین میشم ، یعنی حالت پروفایلم بعد از چند روز سبز میشه ، حتی فورزا ۵ هم‌ میاد
ولی هیچی نمیتونم دانلود کنم با هیچ DNS ای!
به لیست دانلود هیچی اضافه نمیشه
پیش‌ خودم گفتم دوتا بازی تماما آفلاین بگیرم توی بی اینترنتی بشینم پلی بدم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or