همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان هزینه پلاس استاندارد یا پریمیوم در ارزان و قانونی ترین حالت چند در میاد یک ساله !؟باز میشه به انحصاری هایی مثل ds remake دسترسی داشت ؟

تو playstation store به جز full game و game bundle ، یه گزینه permium edition هم هست ، اینم بازی کامله درسته ؟ و اینکه بازی batman arkham collection فقط ورژن ps4 هست درسته ؟ چون پیدا نمیکنم ps5شو ! کلا بازی ps4 برای ps5 نصب کنیم چه مشکلی داره ؟ چون بالا هم یکی از دوستان گفت بهتره بازیارو ps5شو بگیری ! نسخه ای که روش هر دو آرم ps4 و ps5 خورده چطور ؟ الان نسخه ps4شو نود درصد تخفیف گذاشته 🤐

آخرین ویرایش:
تو playstation store به جز full game و game bundle ، یه گزینه permium edition هم هست ، اینم بازی کامله درسته ؟ و اینکه بازی batman arkham collection فقط ورژن ps4 هست درسته ؟ چون پیدا نمیکنم ps5شو ! کلا بازی ps4 برای ps5 نصب کنیم چه مشکلی داره ؟ چون بالا هم یکی از دوستان گفت بهتره بازیارو ps5شو بگیری ! الان نسخه ps4شو نود درصد تخفیف گذاشته 🤐
پریمیوم اره کامله و چیزای اضافه تر داره. بازم نوشته برای هر بازی چه چیزایی بیشتر داره.

اره کالکشن بتمن برای ps4 هست. هیچ مشکلی نداره فقط اگه ps5 داشت اونو بگیر چون فریم ریت و رزولوشنش بالاتره.

• Like
Reactions: gr.s and Arios 22
دوستان هزینه پلاس استاندارد یا پریمیوم در ارزان و قانونی ترین حالت چند در میاد یک ساله !؟باز میشه به انحصاری هایی مثل ds remake دسترسی داشت ؟
در ادامه سوال قبلیم ریجن تورکیه ارزون تره در psn و اینکه میتونم با این ریجن اکانت باز کنم بازی ها و اشتراک ها رو شیر کنم رو اکانت اصلی ؟

در ادامه سوال قبلیم ریجن تورکیه ارزون تره در psn و اینکه میتونم با این ریجن اکانت باز کنم بازی ها و اشتراک ها رو شیر کنم رو اکانت اصلی ؟
راستش نمیدونم ترکیه ارزون هست یا نه، امار ندارم، ولی سوال دومتون بله شما میتونید رو هر اکانتی هر ریجنی بازی رو بخرید و بعد اون اکانت رو رو کنسول شیرینگ اینیبل کنید (مشابه ظرفیت 2 میشه فکر کنم) و بازی هارو بعدش رو اکانت اصلی تون بازی کنید خیلی عادی (فقط برای کانتنت اضافه مثل دی ال سی باید رو همون اکانت بخرید فکر کنم، ریجن باید یکی باشه)

الان من اکانت پسر داییم هم رو کنسولم هست اینیبل شده، برای همین میتونم بازی هاش رو همه رو رو اکانت خودمم اجرا کنم (بازی خاصی نداره البته همه نسل هشتی هستند و اکثرا رو خودمم دارم، و صرفا چون کنسول رو فروخته رو کنسول من زده که دسترسی داشته باشه، ولی نتیجه این هست که میشه بازی رو از یک اکانت رو اکانت دیگر بازی کرد پس پاسخ سوال دومتون هست: بله...)

• Like
Reactions: jdepp and hbk2008

راستش نمیدونم ترکیه ارزون هست یا نه، امار ندارم، ولی سوال دومتون بله شما میتونید رو هر اکانتی هر ریجنی بازی رو بخرید و بعد اون اکانت رو رو کنسول شیرینگ اینیبل کنید (مشابه ظرفیت 2 میشه فکر کنم) و بازی هارو بعدش رو اکانت اصلی تون بازی کنید خیلی عادی (فقط برای کانتنت اضافه مثل دی ال سی باید رو همون اکانت بخرید فکر کنم، ریجن باید یکی باشه)

الان من اکانت پسر داییم هم رو کنسولم هست اینیبل شده، برای همین میتونم بازی هاش رو همه رو رو اکانت خودمم اجرا کنم (بازی خاصی نداره البته همه نسل هشتی هستند و اکثرا رو خودمم دارم، و صرفا چون کنسول رو فروخته رو کنسول من زده که دسترسی داشته باشه، ولی نتیجه این هست که میشه بازی رو از یک اکانت رو اکانت دیگر بازی کرد پس پاسخ سوال دومتون هست: بله...)

ریجن ترکیه دیگه چند وقته چندان ارزون نیست ! شاید در برخی جاها گرونتر هم دربیاد !

• Like
Reactions: Destro and hbk2008
دوستان در مورد امنیت اکانت سوال دارم نمیدونم این تاپیک درستیه یا نه
میخوام رمز دو مرحله ای برای اکانتم بزارم ، دو حالت داره یکی رمز به موبایلم اسمس بشه یکی هم از طریق اپلیکیشن . کدوم انتخاب درست تریه به نظرتون ؟ من اکانتم ریجن آمریکا درست کردم ، اگه با شماره موبایل بخوام اکانتم دومرحله ای کنم به نظرتون مشکلی به وجود نمیاد ؟!

• Like
Reactions: AMIN-PASHA
سلام و درود
دوستان در مورد امنیت اکانت سوال دارم نمیدونم این تاپیک درستیه یا نه
میخوام رمز دو مرحله ای برای اکانتم بزارم ، دو حالت داره یکی رمز به موبایلم اسمس بشه یکی هم از طریق اپلیکیشن . کدوم انتخاب درست تریه به نظرتون ؟ من اکانتم ریجن آمریکا درست کردم ، اگه با شماره موبایل بخوام اکانتم دومرحله ای کنم به نظرتون مشکلی به وجود نمیاد ؟!
هر دو روش خوبه و معایب خودشون رو دارن
شماره تلفن بدی احتمال اینکه بعضا پیام نیاد هست، البته برا من اصلا پیش نیومده که پیام نیاد و الان سالهاست که استفاده میکنم، البته همراه اول خوبه، تو ایرانسل شنیدم که گاهی پیام نمیاد
از طریق اپلیکیشن هم دیگه مشکل پیام نیومده نیست، ولی شنیدم اگه به هر دلیلی اپلیکیشن از بین بره، مثلا پاک بشه، گوشی خراب بشه، گوشی گم بشه ، اپلیکیشن کار نکنه ، اگه این اتفاق ها بیوفته خیلی تو دردسر میوفتی و نمیشه کاریش کرد ( اینا رو از کسی که این بلا سرش اومده شنیدم)
به نظر من پیامک بهتر و با امنیت تره، برا من که سالهاست هیچ مشکلی ندارد
حالا دوستان هم نظر بدن

سلام دوستان از دیشب من هرچقدر وارد اکانتم میشم می نویسه سرور بسته است و با این که پسوردم درست میزنم مینویسه پسورد اشتباهه، میرم تغییر پسورد میکنم بازم میگه اشتباهه، دادم یکی از دوستام وارد شده باهاش ولی من هر کاری میکنم وارد نمیشه :(

سلام دوستان از دیشب من هرچقدر وارد اکانتم میشم می نویسه سرور بسته است و با این که پسوردم درست میزنم مینویسه پسورد اشتباهه، میرم تغییر پسورد میکنم بازم میگه اشتباهه، دادم یکی از دوستام وارد شده باهاش ولی من هر کاری میکنم وارد نمیشه :(
روی کنسول ؟

اگه چند بار پشت سر هم از اپ پلی استیشن در موبایل و یا سایت بخواین وارد بشن و به هر دلیل مثل زدن پسورد اشتباه یا بسته بودن سرور خود به خود رمز اون اکانت در واقع فاقد اعتبار میشه
اگه میخواید غیر از کنسول و از موبایل یا کامپیوتر وارد بشید ابتدا کشور سرور وی پی ان که وصل شدین رو چک کنید یکی باشه و برید اکانت رو ریکاوری کنید و رمز جدید بزارید (**نکته ی بسیار مهم **= اگه رمز ایمل خودتون رو ندارید و یا سوال امنیتی اکانت خودتون مثل تاریخ تولد یا جواب هر سوال امنیتی مربوطه که ندارید این کارو نکنید چون دسترسیتون به اکانت بیشتر از قبل مشکل ساز میشه)
دفعه ی بعد با رمز جدید دقت کنید در یکی دوبار اول sign in بشید
رو کنسول مشکلی نیست ولی برا اپ پلی استشین و سایت کمی اذیت میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or