همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام دوستان
نت TD-LTE ایرانسل برای کنسول استفاده میکنم و متاسفانه Nat Type 3 هست
البته پینگ‌تایم اوکیه و مشکلی ندارم.
اگر پورتهای PS5 رو لطف کنید بگید که وارد مودم کنم ممنون میشم

سلام دوستان
نت TD-LTE ایرانسل برای کنسول استفاده میکنم و متاسفانه Nat Type 3 هست
البته پینگ‌تایم اوکیه و مشکلی ندارم.
اگر پورتهای PS5 رو لطف کنید بگید که وارد مودم کنم ممنون میشم
پورت ها ایناس:
TCP: 80, 443, 1935, 3478, 3479, 3480
UDP: 3074, 3478, 3479
ولی اگه می خای نت تایپ ایرانسل رو با باز کردن این پورت ها تغییر بدی ، نمیشه . و از طرف isp باید نت تایپ تغییر کنه مخصوصا سیم کارت ها و td

پورت ها ایناس:
TCP: 80, 443, 1935, 3478, 3479, 3480
UDP: 3074, 3478, 3479
ولی اگه می خای نت تایپ ایرانسل رو با باز کردن این پورت ها تغییر بدی ، نمیشه . و از طرف isp باید نت تایپ تغییر کنه مخصوصا سیم کارت ها و td
ممنون 🙏🏻
دقیقا همینطوره. هرکاری میکنم نات‌تیپ تغییر نمی‌کنه !
البته وقتی v2ری میزنم اوکی میشه و نات‌تیپ به ۲ تغییر میکنه و دیگه نیازی هم به dns نیست ( اما روی انلاین تاثیر منفی میذاره )

سلام ، تو قسمت playstation store یه بخش هست به اسم deals که تخفیفای خیلی خوبی خوردن بازیا ! میخواستم ببینم درست متوجه شدم یا پیش نیازی چیزی لازم داره ؟! مثلا بازی 40 دلاری رو گذاشته 10 دلار ، نکنه بخرم بعد بگه باید قبلش بازی اصلی رو داشته باشی یا چمیدونم یه چیزی قبلش نصب باشه رو پی اس فایو ! خلاصه تازه واردم یه راهنمایی کنید این قسمت دقیقا چیه مرسی

سلام ، تو قسمت playstation store یه بخش هست به اسم deals که تخفیفای خیلی خوبی خوردن بازیا ! میخواستم ببینم درست متوجه شدم یا پیش نیازی چیزی لازم داره ؟! مثلا بازی 40 دلاری رو گذاشته 10 دلار ، نکنه بخرم بعد بگه باید قبلش بازی اصلی رو داشته باشی یا چمیدونم یه چیزی قبلش نصب باشه رو پی اس فایو ! خلاصه تازه واردم یه راهنمایی کنید این قسمت دقیقا چیه مرسی
اسم بازی چیه؟
آره تخفیف می خورن بازیا و اگر قدیمی باشن می تونه از ۴۰ به ۱۰ دلار هم برسه ولی بازم به اسم بازی دقت کن که مثلا خود بازی باشه نه چیزای اضافه یا دی ال سی مربوط بهش. مثلا full game زده باشه و از این صحبتا. رو بازی که کلیک کنی توضیح داده که اون نسخه شامل چه چیزایی می شه.

اسم بازی چیه؟
آره تخفیف می خورن بازیا و اگر قدیمی باشن می تونه از ۴۰ به ۱۰ دلار هم برسه ولی بازم به اسم بازی دقت کن که مثلا خود بازی باشه نه چیزای اضافه یا دی ال سی مربوط بهش. مثلا full game زده باشه و از این صحبتا. رو بازی که کلیک کنی توضیح داده که اون نسخه شامل چه چیزایی می شه.
مثلا ویچر 3 کامپلت ادیشن رو گذاشته 75 درصد تخفیف ، 49 دلار شده 12 دلار ، این فکر کنم بازی کامله
ولی مثلا بازی گوست رو گذاشته

Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT اینم 50 دلار بوده شده 20 دلار ، ولی زیر این نوشته گیم باندل ! منظورش چیه ؟​

مثلا ویچر 3 کامپلت ادیشن رو گذاشته 75 درصد تخفیف ، 49 دلار شده 12 دلار ، این فکر کنم بازی کامله

Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT اینم 50 دلار بوده شده 20 دلار ، ولی زیر این نوشته گیم باندل ! منظورش چیه ؟​

دوتا بازی که نام بردید کامل و همراه با دی ال سی ها هستند

در قسمت sort and filter گزینه type رو انتخاب و بعد تیک full game رو بزنید.
اینجوری فقط نسخه کامل بازی ها رو نشون میده.
IMG_20250520_130943_278.jpg
IMG_20250520_131000_993.jpg
IMG_20250520_131014_885.jpg

• Like
Reactions: AM!R and gr.s

ویچر کامله. گوست هم کامله. گیم باندل یعنی اینکه با تمام مخلفاته! دی ال سی هم داره.
اینی که دوستمون پست بالایی گفت می تونی بزنی منتهی تیک گزینه game bundle رو هم بزن. معمولا باندل ها ارزش خرید بیشتری دارن چون چند تا گیم ان یا اینکه با همه ی دی ال سی هاست و تخفیف هم زیاد می خورن.
فقط اونایی که مثلا زیرش نوشته add-on یا item و این داستانا چیزایی ان که مربوط می شن به بازی و باید بازی اصلی رو داشته باشی همینطور دی ال سی ها به صورت جداگونه اگه بازی ای داشته باشه.

درود
آقا من الان اولین تجربه refund ـم از استور رو داشتم که میتونم بگم واقعا خوب بود. داستان از این قراره که یه باندل از گیمی رو خریدم، بعد اومدم یه خرید دیگه از استور PS5 انجام بدم که حواسم نبود و ورژن استاندارد گیم قبلی همچنان داخل Cart بود که Confirm Purchase رو زدم و خرید رو انجام داد.
دیگه راهکاری که به ذهنم میرسید مستقیم رفتم وبسایت Playstation و بدون اینکه لاگین و اینا نیاز باشه، از طریق Live Chat یه سری مشخصات عادی مثل ایمیل و ... رو دادم و گیمی که میخواستم ریفاند براش انجام بگیره رو هم اعلام کردم و یه agent سریع پروسه رو انجام داد.
البته یه نکته مهمی که متوجه شدم این هست که "ظاهرا" گیم نباید دانلود/استریم شده باشه (برخلاف استیم) که من هم اصلا دانلود رو انجام نداده بودم. یه مورد دیگه هم اینکه با آیپی ایران هم وارد بخش ساپورت وبسایت نشدم که یه درصد مشکلی طی پروسه پیش نیاد.

تو playstation store بازی هایی که آرم ps4 فقط روشه رو برا ps5 بگیرم مشکلی نداره ؟ مثلا rdr 2 رو الان با تخفیف گذاشته ولی فقط ps4 نوشته پایینش !

تو playstation store بازی هایی که آرم ps4 فقط روشه رو برا ps5 بگیرم مشکلی نداره ؟ مثلا rdr 2 رو الان با تخفیف گذاشته ولی فقط ps4 نوشته پایینش !
نه بعضی بازی ها مثل rdr 2 ورژن ps5 ندارن بگیرید مشکلی نداره ولی اگر بازی دیگه خواستید بگیرید که داشت ترجیح اینه که ps5 بگیرید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or