؟؟؟سلام دوستان
نت TD-LTE ایرانسل برای کنسول استفاده میکنم و متاسفانه Nat Type 3 هست
البته پینگتایم اوکیه و مشکلی ندارم.
اگر پورتهای PS5 رو لطف کنید بگید که وارد مودم کنم ممنون میشم
پورت ها ایناس:سلام دوستان
نت TD-LTE ایرانسل برای کنسول استفاده میکنم و متاسفانه Nat Type 3 هست
البته پینگتایم اوکیه و مشکلی ندارم.
اگر پورتهای PS5 رو لطف کنید بگید که وارد مودم کنم ممنون میشم
ممنونپورت ها ایناس:
TCP: 80, 443, 1935, 3478, 3479, 3480
UDP: 3074, 3478, 3479
ولی اگه می خای نت تایپ ایرانسل رو با باز کردن این پورت ها تغییر بدی ، نمیشه . و از طرف isp باید نت تایپ تغییر کنه مخصوصا سیم کارت ها و td
اسم بازی چیه؟سلام ، تو قسمت playstation store یه بخش هست به اسم deals که تخفیفای خیلی خوبی خوردن بازیا ! میخواستم ببینم درست متوجه شدم یا پیش نیازی چیزی لازم داره ؟! مثلا بازی 40 دلاری رو گذاشته 10 دلار ، نکنه بخرم بعد بگه باید قبلش بازی اصلی رو داشته باشی یا چمیدونم یه چیزی قبلش نصب باشه رو پی اس فایو ! خلاصه تازه واردم یه راهنمایی کنید این قسمت دقیقا چیه مرسی
مثلا ویچر 3 کامپلت ادیشن رو گذاشته 75 درصد تخفیف ، 49 دلار شده 12 دلار ، این فکر کنم بازی کاملهاسم بازی چیه؟
آره تخفیف می خورن بازیا و اگر قدیمی باشن می تونه از ۴۰ به ۱۰ دلار هم برسه ولی بازم به اسم بازی دقت کن که مثلا خود بازی باشه نه چیزای اضافه یا دی ال سی مربوط بهش. مثلا full game زده باشه و از این صحبتا. رو بازی که کلیک کنی توضیح داده که اون نسخه شامل چه چیزایی می شه.
دوتا بازی که نام بردید کامل و همراه با دی ال سی ها هستندمثلا ویچر 3 کامپلت ادیشن رو گذاشته 75 درصد تخفیف ، 49 دلار شده 12 دلار ، این فکر کنم بازی کامله
ولی مثلا بازی گوست رو گذاشته
Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT اینم 50 دلار بوده شده 20 دلار ، ولی زیر این نوشته گیم باندل ! منظورش چیه ؟
در قسمت sort and filter گزینه type رو انتخاب و بعد تیک full game رو بزنید.سلام ، تو قسمت playstation store یه بخش هست به اسم deals که تخفیفای خیلی خوبی خوردن بازیا ! میخواستم ببینم درست متوجه شدم یا پیش نیازی چیزی لازم داره ؟! مثلا بازی 40 دلاری رو گذاشته 10 دلار ، نکنه بخرم بعد بگه باید قبلش بازی اصلی رو داشته باشی یا چمیدونم یه چیزی قبلش نصب باشه رو پی اس فایو ! خلاصه تازه واردم یه راهنمایی کنید این قسمت دقیقا چیه مرسی
ویچر کامله. گوست هم کامله. گیم باندل یعنی اینکه با تمام مخلفاته! دی ال سی هم داره.مثلا ویچر 3 کامپلت ادیشن رو گذاشته 75 درصد تخفیف ، 49 دلار شده 12 دلار ، این فکر کنم بازی کامله
ولی مثلا بازی گوست رو گذاشته
Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT اینم 50 دلار بوده شده 20 دلار ، ولی زیر این نوشته گیم باندل ! منظورش چیه ؟
نه بعضی بازی ها مثل rdr 2 ورژن ps5 ندارن بگیرید مشکلی نداره ولی اگر بازی دیگه خواستید بگیرید که داشت ترجیح اینه که ps5 بگیرید .تو playstation store بازی هایی که آرم ps4 فقط روشه رو برا ps5 بگیرم مشکلی نداره ؟ مثلا rdr 2 رو الان با تخفیف گذاشته ولی فقط ps4 نوشته پایینش !