همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

دوستان اگر روی مودم ایرانسل کانکشن VPN سرویس های کاهش پینگ رو ست کنم نت تایپ 2 رو میتونم بگیرم ؟
کسی اگه انجام داده میتونه راهنمایی کنه ؟
ای پی استاتیک هم میده ایرانسل ، چطوره به نظرتون ؟

• Like
Reactions: KiDD
من اکانت امریکای خودم رو وارد کنسول دوستم کردم پلاس اکانت من هم شیر شده ولی رو اکانت انگلیسم نمی تونم انلاین بازی کنم! مشکل از کجاست؟

من اکانت امریکای خودم رو وارد کنسول دوستم کردم پلاس اکانت من هم شیر شده ولی رو اکانت انگلیسم نمی تونم انلاین بازی کنم! مشکل از کجاست؟
چون شیر زدی
باید اکانت اصلیتو شیر کنی نه اکانت غیراصلی

دوستان اگر روی مودم ایرانسل کانکشن VPN سرویس های کاهش پینگ رو ست کنم نت تایپ 2 رو میتونم بگیرم ؟
کسی اگه انجام داده میتونه راهنمایی کنه ؟
ای پی استاتیک هم میده ایرانسل ، چطوره به نظرتون ؟
بعید میدونم

رفقا میخوام دیتا red dead دانلود کنم ولی تا ۶ گیگ دانلود شد دیگه نیمزاره دانلود کنم dns برای همراه اول چی بزارم؟
۸.۸.۸.۸ و ۸.۸.۴.۴ تست کردم بازم نمیشه

اکانت امریکا خودتون رو کنسول دوستتون اکتیو کردین ؟ اگه اکتیو کردین فقط دوستتون میتونه رو همه اکانت های موجود رو‌کنسولش از پلاس استفاده کنه ، شما فقط میتونی از پلاس رو اکانت امریکا (که پلاس رو از طریق اون اکانت خریدین ) استفاده کنید ، در واقع دوستتون میشه ظ۲ شما ظ۳

• Like
Reactions: mehran2190
اکانت امریکا خودتون رو کنسول دوستتون اکتیو کردین ؟ اگه اکتیو کردین فقط دوستتون میتونه رو همه اکانت های موجود رو‌کنسولش از پلاس استفاده کنه ، شما فقط میتونی از پلاس رو اکانت امریکا (که پلاس رو از طریق اون اکانت خریدین ) استفاده کنید ، در واقع دوستتون میشه ظ۲ شما ظ۳
رو کنسول خودم اکانت آمریکا رو پرایمری کردم درست شد.

جایی هست که بشه برای کسب تروفیهای انلاین مشترک دنبال کاربرهای psn گشت
کلا یه شبکه دوست یابی psn داریم؟
بله، سایت PSNProfiles بخشی به اسم Gaming Sessions داره که برای همین منظور ایجاد شده.
اگر توی سایتشون یه اکانت بسازید، لیست بازی‌هاتون رو توی صفحه‌ی بالا نشون میده. هم می‌تونید به کاربرها برای همکاری پیام بدید و هم می‌تونید یه session خودتون درست کنید.

جایی هست که بشه برای کسب تروفیهای انلاین مشترک دنبال کاربرهای psn گشت
کلا یه شبکه دوست یابی psn داریم؟

معروفترین سایت برای راهنمای تروفی ها این سایته Playstation 4, PlayStation 3 Trophies, News, Guides & Forums at PlaystationTrophies.org

داخل انجمن بری هر بازی کلی تاپیک داره و برا کمک میتونی اونجا دنبالش بگردی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or