همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

بله، سایت PSNProfiles بخشی به اسم Gaming Sessions داره که برای همین منظور ایجاد شده.
اگر توی سایتشون یه اکانت بسازید، لیست بازی‌هاتون رو توی صفحه‌ی بالا نشون میده. هم می‌تونید به کاربرها برای همکاری پیام بدید و هم می‌تونید یه session خودتون درست کنید.
این ثبت نامش چطوریه؟
ایدی psn میگیره یه کد میده نمیدونم کد برا چیه؟

این ثبت نامش چطوریه؟
ایدی psn میگیره یه کد میده نمیدونم کد برا چیه؟
کد برای PS4 هست باید توی این مسیر واردش کنید:
Settings>Account Management>Account Information>Profile>About Me
بعد از اینکه کد رو confirm کردید به صفحه‌ی ثبت‌نام برگردید و روی Done, Login کلیک کنید.
وقتی کار ثبت‌نام تموم شد می‌تونید کد رو از توی About Me بردارید.

سلام دوستان من جدیدن پلی۴ گرفتم. یه اکانت دارم از کسی خریدم. ایمیل و رمز اکانت رو دارم ولی میخوام رمزشو تغییر بدم آیا میتونم؟ شنیدم هر تغییری ایجاد بشه تغییرات برای صاحب اصلی ایمیل فرستاده میشه. میشه ایمیلش رو تغییر بدم؟ واسه امنیت بیشتر میخوام که یه وقت اکانت نپره چون به صاحب اصلی اکانت هم دسترسی ندارم

سلام دوستان من جدیدن پلی۴ گرفتم. یه اکانت دارم از کسی خریدم. ایمیل و رمز اکانت رو دارم ولی میخوام رمزشو تغییر بدم آیا میتونم؟ شنیدم هر تغییری ایجاد بشه تغییرات برای صاحب اصلی ایمیل فرستاده میشه. میشه ایمیلش رو تغییر بدم؟ واسه امنیت بیشتر میخوام که یه وقت اکانت نپره چون به صاحب اصلی اکانت هم دسترسی ندارم
اره میتونی تغییر بدی ولی خب صاحب اصلی که ایمیل دستشه میفهمه حتی میتونه بره به سونی بگه که اکانتت رو قفل کنه و رمزش هم عوض کنه
اگه به صاحب اکانت اعتماد داری که می تونی راحت تغییرش بدی اگه نه که دیگه مسئولیتش با خودته

سلام دوستان من با نت نامحدود شبانه همراه اول بازی دانلود میکنم ولی سرعتش خیلی کم مثلا وقتی فیلم میگیرم سرعت ۷-۸مگ هست ولی با کنسول ۵۰۰کیلوبایت کلی هم dns عوض کردم نهایت به ۱ مگ میرسد کسی راه حلی داره؟

سلام دوستان من با نت نامحدود شبانه همراه اول بازی دانلود میکنم ولی سرعتش خیلی کم مثلا وقتی فیلم میگیرم سرعت ۷-۸مگ هست ولی با کنسول ۵۰۰کیلوبایت کلی هم dns عوض کردم نهایت به ۱ مگ میرسد کسی راه حلی داره؟

سلام من همین مشکل رو داشتم
خیلی هم سرچ کردم
یه سریا میگن ps4 وای فایش ضعیفه باید با لن وصل کنی که بهترین نتیجه رو بگیری ( درست و اشتباهش رو نمیدونم )
اما برای من که همینه
وقتی با وای فای وصل میشم سرعت کمه ولی با LAN که وصل میشم حد اکثر سرعتی که نتم اجازه میده رو میگیرم باهاش

• Like
Reactions: alone19933
سلام من همین مشکل رو داشتم
خیلی هم سرچ کردم
یه سریا میگن ps4 وای فایش ضعیفه باید با لن وصل کنی که بهترین نتیجه رو بگیری ( درست و اشتباهش رو نمیدونم )
اما برای من که همینه
وقتی با وای فای وصل میشم سرعت کمه ولی با LAN که وصل میشم حد اکثر سرعتی که نتم اجازه میده رو میگیرم باهاش
من مودم ندارم با گوشی میگیرم یه تبدیل micro usb به lan دیدم ولی فقط واسه ویندوز و ویندوزفون بود
همچین کابلی واسه اندروید هم هست که بتونی نتو از طریق lan شیر کنی؟

من مودم ندارم با گوشی میگیرم یه تبدیل micro usb به lan دیدم ولی فقط واسه ویندوز و ویندوزفون بود
همچین کابلی واسه اندروید هم هست که بتونی نتو از طریق lan شیر کنی؟
والا نمیدونم
برات سرچ میکنم حالا خودت هم بگرد
چیزی پیدا کردم بهت خبر میدم

• Like
Reactions: alone19933
سلام.
من تا حالا گیفت کارت پی اس ان نخریدم. می خواستم یک 50 دلاری بخرم. سوالم اینه که این 50 دلاری، روش مالیاتی چیزی می خوره یا بخرم و Redeem کنم، 50 دلار فیکس به اکانت اضافه می شه.
بعد مثلا یک بازی رو زده 29.99 دلار، یعنی دقیقا همین قیمت و مالیاتی چیزی اضافه نمی شه؟ یعنی مثلا من با یک گیفت 50 دلاری اکانت رو 50 دلار شارژ کنم، می تونم سه تا عنوان 29.99 + 9.99 +9.99 = 49.97 رو بخرم یا نه ؟ (اکانت آمریکا و با آدرس کالیفرنیا ساخته شده).

و این که این جا مثل کارایی که در Steam می کنن و مثلا روی اکانت روسیه و... می خرن، چنین کارهایی می شه کرد یا نه؟ یعنی مثلا من 30 دلار روی اکانت روسیه شارژ کنم؟ اجازه همچین کارهایی رو می ده؟

سلام.
من تا حالا گیفت کارت پی اس ان نخریدم. می خواستم یک 50 دلاری بخرم. سوالم اینه که این 50 دلاری، روش مالیاتی چیزی می خوره یا بخرم و Redeem کنم، 50 دلار فیکس به اکانت اضافه می شه.
بعد مثلا یک بازی رو زده 29.99 دلار، یعنی دقیقا همین قیمت و مالیاتی چیزی اضافه نمی شه؟ یعنی مثلا من با یک گیفت 50 دلاری اکانت رو 50 دلار شارژ کنم، می تونم سه تا عنوان 29.99 + 9.99 +9.99 = 49.97 رو بخرم یا نه ؟ (اکانت آمریکا و با آدرس کالیفرنیا ساخته شده).

و این که این جا مثل کارایی که در Steam می کنن و مثلا روی اکانت روسیه و... می خرن، چنین کارهایی می شه کرد یا نه؟ یعنی مثلا من 30 دلار روی اکانت روسیه شارژ کنم؟ اجازه همچین کارهایی رو می ده؟

50دلارت فیکس میشه ولی موقع خرید مالیات ازت کسر میشه با توجه به آدرس کالیفرنیات

فکر کنم فلوریدا مالیات کم نمیکنه

• Like
Reactions: titansarus
سلام.

آدرس رو فلوریدا بذارین مالیات نداره

• Like

خیلی ممنون از rabin88 و B-King.

دو سوال دیگه هم داشتم: اول این که الآن من آدرس اکانت رو تغییر دادم روی فلوریدا و البته هنوز گیفت کارت نخریدم. ولی مثلا یک بازی رو به صورت آزمایشی گزینه خریدش رو زدم و در Checkout نهایی، tax رو صفر زده و فقط Payment Method می خواد. این یعنی اوکیه درسته؟

دومین سوال هم مربوط به ریجن اکانت می شه. من یک بازی دارم که ریجنش رو مطمئن نیستم چیه (بازی فیزیکیه). الآن مثلا من این بازی رو یکی دو ساعت بازی کردم و در حساب کاربریم در PSN آمریکا نمایشش می ده تروفیاش و ... رو. این رو من براش دی ال سی از اکانت آمریکا بخرم، اگر بازی ریجن 2 بوده باشه، مشکلی پیش میاد؟ یعنی دی ال سی رو اضافه نمی کنه یا نه مشکلی نیست؟

• Like
Reactions: rabin88
خیلی ممنون از rabin88 و B-King.

دو سوال دیگه هم داشتم: اول این که الآن من آدرس اکانت رو تغییر دادم روی فلوریدا و البته هنوز گیفت کارت نخریدم. ولی مثلا یک بازی رو به صورت آزمایشی گزینه خریدش رو زدم و در Checkout نهایی، tax رو صفر زده و فقط Payment Method می خواد. این یعنی اوکیه درسته؟

دومین سوال هم مربوط به ریجن اکانت می شه. من یک بازی دارم که ریجنش رو مطمئن نیستم چیه (بازی فیزیکیه). الآن مثلا من این بازی رو یکی دو ساعت بازی کردم و در حساب کاربریم در PSN آمریکا نمایشش می ده تروفیاش و ... رو. این رو من براش دی ال سی از اکانت آمریکا بخرم، اگر بازی ریجن 2 بوده باشه، مشکلی پیش میاد؟ یعنی دی ال سی رو اضافه نمی کنه یا نه مشکلی نیست؟
برای دی ال سی باید ریجن یکی باشه ، ریجن بازی داخل کادر پشت جعبه مشخصه ، زده ALL یا 2 . یه راه دیگه هست برای محکم کاری ، روی دیسک یک کد CUSA هست ، با مرورگر توی استور برین ، صفحه اصلی بازی همین کد CUSA رو روی نوار آدرس مرورگر داره ، اگه یکی باشه میتونید خرید کنید مثال :

store.playstation.com/en-us/product/UP1004-CUSA00419_00-GTAVDIGITALDOWNL

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or