همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

سلام
من یه مشکلی داشتم ممنون میشم کمکم کنید
واسه انلاین بازی کردن رد دد موقع وصل شدن به انلاین توی بازی ارور unable to connect to rockstar game services at this time. please try again later [error: 0,99380000] رو میده هم با پارس انلاین امتحان کردم هم با ایرانسل باز هم همین ارور رو میده
مشکل چیه و راه حلش چیه ؟

من اکانت ریجن یک دارم ولی نسخه فیزیکی AC:ODYSSEY رو ریجن دو خریدم که خب اولش مهم نبود ولی الان که dlcهای بازی رو خریدم مشکل waiting to install رو دارم میخواستم بدونم اگه دیسک بازیمو با یه دیسک ریجن آل عوض کنم مشکلم حل میشه؟!

من اکانت ریجن یک دارم ولی نسخه فیزیکی AC:ODYSSEY رو ریجن دو خریدم که خب اولش مهم نبود ولی الان که dlcهای بازی رو خریدم مشکل waiting to install رو دارم میخواستم بدونم اگه دیسک بازیمو با یه دیسک ریجن آل عوض کنم مشکلم حل میشه؟!
سلام بله حل میشه

• Like
Reactions: saeed_sg
من اکانت خودم رو زدم تو کنسول دوستم اشتراکی استفاده میکنیم اگر بخوایم یه نفر دیگه هم شریک بشه یعنی سه نفری بشه امکانش هست یا نه؟ اگر هست چطوری ممنون.

سلام.دوستان من وقتی با نت گوشی دیتا دانلود میکنم تقریبا یه ساعت یبار ارور data corrupted میده مجبور میشم با یه گوشی دیگه وصل شم چند مگ دانلود شه دوباره گوشی خودمو وصل کنم کسی میدونه مشکل از کجاس؟
و اینکه ایا تو تنظیمات پلی استیشن گزینه ای هست که وقتی دانلود قطع بشه خودکار خودش resume کنه؟ یه چیزی مثل دانلود منیجر کامپیوتر
شبا میزنم واسه دانلود همیشه قطع میشه مجبورم تا صبح بیدار بمونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or