همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

درچه مورد چیکار کنی؟ دی اکتیو کنی؟

دی اکتیو رو میتونی هم با کنسول هم با پی سی هم با گوشی اندرویدی دی اکتیو کنی . حتی اگر از رو کنسول هم پاک کرده باشی
والا اکانته دوستم رو دستگاه من اکتیو میخوام دی اکتیو کنمش
.
.
.
ردیف شد ممنون

آخرین ویرایش:
چند روز هست که برای بازی آنلاين مشکل دارم و اکثر اوقات موقع تست کانکشن همون نت تایپ 3 همیشگی هم نمیگیرم و failed میشه(بعضی وقتا حتی به خود شبکه پلی استیشن هم وصل نمیشه)خیلی ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه

چند روز هست که برای بازی آنلاين مشکل دارم و اکثر اوقات موقع تست کانکشن همون نت تایپ 3 همیشگی هم نمیگیرم و failed میشه(بعضی وقتا حتی به خود شبکه پلی استیشن هم وصل نمیشه)خیلی ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه
چند روزی هست که شبکه زیرساخت اینترنت مملکت دچار اختلال! هست از DNS های معتبر خارجی استفاده کنی حل میشه

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
سلام دوستان
این اکانت های غیر قانونی که وارد اکانت میشی و بازی که داخلش هست رو میزاری دانلود شه و بعدش ساین اوت میکنی ، میشه آنلاین بازی کرد یا مشکل بوجود میاد ؟؟ ممنون اگه کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه با تشکر

سلام دوستان
این اکانت های غیر قانونی که وارد اکانت میشی و بازی که داخلش هست رو میزاری دانلود شه و بعدش ساین اوت میکنی ، میشه آنلاین بازی کرد یا مشکل بوجود میاد ؟؟ ممنون اگه کسی اطلاعی داره راهنماییم کنه با تشکر
همون مشکل قفل شدن بازی رو داره که شانسی گاهی چندوقت میمونه گاهی زودتر . زمانبندی خاصی نداره .
بهتره اگه بازی سینگل پلیر هست اول اون قسمتشو بری تموم کنی بعد آنلاین شی که اگه قفل شد بازی کرده باشی.

• Like
Reactions: A-min
New
سلام دوستان
من یه سوال داشتم ولی نمیدونستم دقیقا کجا بپرسم چون هیچ تاپیکی پیدا نکردم که بهش بخوره
سوال راجه به CLOUD GAMING هستش البته میدونم چیه بصورت حدودی اینکه بازی تو دیتا سنتر اجرا میشه و ما میتونیم روی هر پلتفرمی اجرا کنیم
الان مایکرو با XCLOUD و سونی و گوگل و شرکتهای دیگه سرویسی مشابه دارن
حالا میخواستم ببینم این سیستم راه اندازی شده ؟یا قراره بشه ؟
حدودا چقد نت میخواد recomended چی دادن ؟
و اینکه حالا یه اکانت میخواد حتما اون هزینه داره ؟و اون هزینه چقدر هستش ؟
توصیحات دیگه در این رابطه اگه دارین ممنون میشم بگین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or