قابل انتقال نيستعرض سلام
من روی ps4 دوتا اکانت آمریکا و انگلیس دارم
توی اولی مقداری شارژ واسه خرید دارم که توی دومی اکانت اصلا نشون نمیده
آیا ممکنه که همون مقدار شارژ رو وارد اکانت دوم بکنم؟؟؟
ممنون
قائدتا نباید کار کنهدرود دوستان
گیفت کارت کویت توی اکانت امریکا کار میکنه ؟
من سه روزه تست میگیرم نت دارم ولی پی اس ان وصل نمیشه !!!!کسی میتونه وارد psn بشه؟از صبح واسه من قطع شده و بدون فیلترشکن نمیتونم واردش بشم
منم دقیقا همین مشکل رو دارم! پی اس ان رو هم بستن ازینور؟من سه روزه تست میگیرم نت دارم ولی پی اس ان وصل نمیشه !!!!
من dns ها رو دستی دادم حل شدمن سه روزه تست میگیرم نت دارم ولی پی اس ان وصل نمیشه !!!!
منم مخابراتم dns هم مثل شما زدم از خيلي وقت پيش ولي الان وصلم نميكنه درست مثل زمان اپديت ها همه وصل ميشن جز psn !!!من dns ها رو دستی دادم حل شد
۸..۸.۸.۸
۸.۸.۴.۴
نتم هم مخابراته
من dns ها رو دستی دادم حل شد
۸..۸.۸.۸
۸.۸.۴.۴
نتم هم مخابراته
این dns ها رو وارد کردم ولی باز هم درست نشد و وصل نمیشممن dns ها رو دستی دادم حل شد
۸..۸.۸.۸
۸.۸.۴.۴
نتم هم مخابراته
من نتم مخابراته برای منم چند روز اصلا به حالت عادی وصل نمیشه تنها راهکاری که الان دارم اینهاین dns ها رو وارد کردم ولی باز هم درست نشد و وصل نمیشم
نمیدانم چه خبره
دقیقا 4 بار پشت سر هم دیتارو دانلود کردم این اتفاق افتاد. کسی میدونه مشکل چیه؟ اصن مگه میشه دیتایی که با خود کنسول دانلود کنی مشکلی داشته باشه؟Dns به صورت دستی وارد کن اگه مشکلت حل نشد پراکسی هم بدهآقا من امروز Mafia 3 رو خواستم بگیرم بعد از 5 یا 6 گیگ دانلود کردن ارور Corrupted file میده. وارد بازیم که میشم (رو حالت Ready to use) مستقیما منو پرت میکنه بیرون میگه دیتارو دوباره باید دانلود کنی.دقیقا 4 بار پشت سر هم دیتارو دانلود کردم این اتفاق افتاد. کسی میدونه مشکل چیه؟ اصن مگه میشه دیتایی که با خود کنسول دانلود کنی مشکلی داشته باشه؟
ممنون من پراکسی رو که زدم درست شدمن نتم مخابراته برای منم چند روز اصلا به حالت عادی وصل نمیشه تنها راهکاری که الان دارم اینه
Dns:
8.8.8.8
8.8.4.4
Proxy
185.93.3.123
وقتی این مدلی وارد میکنین وصل میشه و انلاین میشه بازی کرد اما واسه من بعضی دوست ها لود نمیکنه و وارد استور نمیشه به خاطر همین وقتی این موارد واد کردم بعد یه بار دیگه میرم قسمت
Network>custom
بعد همه گزینه automatic بزنین پراکسی هم dont use
تست کانکشن هم نگیرین فقط دایره بزنین که بیاد بیرون از اون صفحه